GRATIS FRAGT på alle ordre over 999kr. !

Et hjørneskrivebord giver plads og forbedret overblik

Udnyt pladsen med et hjørneskrivebord

Selvom teknologien konstant udvikler sig, så kan du formentlig ikke undgå papirbrug helt. Lektier, afleveringer, arbejde og meget mere foregår stadig på papirform mange steder, og som du nok ved, så er papir, på trods af sin tynde størrelse, en faktor der fylder meget på skrivebordet. Det samme er desuden computeren, nipstingene og det tøj, som for mange danskere ofte havner på skrivebordet i stedet for i klædeskabet. Pladsmangel kan derfor hurtigt blive et stort problem i hverdagen, men med det rigtige hjørneskrivebord kan du selv være med til at afhjælpe problemet, før det opstår. 

Med et hjørneskrivebord får du ekstra bordplads samt gulvplads, da disse borde i forhold til almindelige skriveborde har en særdeles praktisk form, som passer ind i stort set alle rum, men et godt hjørneskrivebord kan mere end bare at være praktisk.

 

Der skal være plads til det hele

Uanset hvad du bruger eller vil bruge et skrivebord til, så skal dette kunne rumme lidt af hvert. Det ses sjældent, at et skrivebord udelukkende består af pyntegenstande eller udelukkende består af kontorartikler til hjemmearbejde. Ofte er det nemlig en god blanding, der er at finde på danskernes skriveborde, men dette kræver også sin plads. 

Med et hjørneskrivebord får du hurtigt den nødvendige plads samt en logisk opdeling oveni. Ligesom at designet af selve bordet udnytter alt pladsen, hvor det bliver placeret, så har du også stor mulighed for at udnytte alt bordpladsen på bordpladen, som du ønsker det.

Udover dette er et hjørneskrivebord også det oplagte valg, hvis du gerne vil have en god positur, når du sidder ved dit skrivebord. Mange hjørneskriveborde har nemlig en hæve/sænkefunktion, og fælles for alle bordene er, at du har mulighed for at hvile din arm på fladen, hvor bordet drejer. Et hjørneskrivebord giver dig på denne måde også muligheden for at slappe af, når du arbejder.

 

Det hele handler om opbevaring

Selvom du formentlig opbevarer mange af dine papirer og elektriske apparater på forskellige overflader i hjemmet, så findes der altså et oplagt alternativ, som hedder et hjørneskrivebord med skuffer. For selvom at et hjørneskrivebord ofte tilbyder et ekstra stort overfladeareal, så kan dette hurtigt komme til at virke uoverskueligt, hvis du i forvejen ikke er god til at holde orden i for eksempel dine papirer. I dette tilfælde vil du altså formentlig få stor gavn af at have både små og store skuffer, så du kan adskille dine ting. På denne måde ved du også altid, hvor du skal gøre af dine ting, samt hvor disse er, hvis du skal bruge dem.

På denne måde fungerer skrivebordsskuffer også som en slags huskemekanisme, da du gør det til en vane, at det er nogle bestemte ting, som skal i skufferne. Desuden fungerer skufferne også som et moderne sammenspil med din indretning. Et skrivebord kan nemlig hurtigt blive meget luftigt og tomt, hvis bordpladen står tom, og der ingen skuffer er. Skrivebordsskuffer bruges derfor i højere grad også til at skabe volumen under skrivebordet og generelt i hjemmet. Derudover kan skrivebordsskuffer også være med til at tilføre rummet et moderne, vintage eller retro twist, alt efter hvilken stemning du ønsker at skabe. At finde et pænt og praktisk hjørneskrivebord med skuffer der komplimenterer din indretning har altså mange fordele, som kan komme både dig og hele atmosfæren i dit hjem til gavn.

 

Det stemningsfulde hjørneskrivebord

Som sagt findes der mange forskellige hjørneskriveborde, der hver især er gode til at fremmane forskellige stemninger i et rum. Dette afhænger således bare af, hvilket materiale bordet er lavet i, hvilken form det har, samt hvilken farve bordet har. Nogle af de mest populære hjørneskriveborde, som har et yderst moderne skandinavist design er blandet:

 • Lavet i lyst egetræ, der giver en let og positiv stemning i rummet
 • Designet i sorte og hvide nuancer, der giver hjemmet et elegant udtryk
 • Udstyret med få skuffer i et stilrent og enkelt design
 • Udstyret med simple bordben samt bordplader, der har et tidløst udtryk

Der findes dog også mange hjørneskriveborde, som er designet efter inspiration fra ældre og mere historiske møbler. Det er blandt andet her, at vintage hjørneskriveborde kommer ind i billedet. For det at have et rustikt bord til at pryde hjemmet er aldrig gået af mode og gør det formentlig heller ikke fremover. Det er således i nyere tid også blevet meget moderne, at der ingen gråzone er, når det kommer til indretning. Enten kører du med en simpel og snorlige stil, eller også går du i en mere vintage samt retro retning, hvor møblerne gerne må ”rode” lidt eller i hvert fald se uovervejede ud, selvom du er fuldt ud bevidst om, hvilken rolle dit vintage hjørneskrivebord skal spille i dit hjem.

 

Et skrivebord for de professionelle

Uanset om du arbejder på kontor eller arbejder indenfor et mere kreativt fag, så er et stort og praktisk formet hjørnebordsskrivebord et oplagt valg, hvis du har en hobby eller et job, som du går meget op i. Den gode plads giver dig nemlig stor bevægelsesfrihed i forhold til, hvordan du bedst arbejder. Så uanset om du tegner, skriver, regner eller noget helt fjerde, så giver et rummeligt hjørneskrivebord dig altså mulighed for at holde bedre fokus og overblik over din arbejdsproces.

Desuden er en af fordelene ved et hjørneskrivebord også, at du har mulighed for at have gang i flere processer på en gang, uden at disse bliver forstyrrende og overlapper hinanden. Du behøver altså hverken at lægge låg på din kreative side eller dit krævende arbejde. Et godt hjørneskrivebord har plads til det hele, men du kan da også lade dette komme an på en prøve, hvis du mener, at du har for mange bolde i luften til, at et hjørneskrivebord kan takle disse.

Du bør dog overveje, at et hjørneskrivebord ofte er meget robust og derfor kan holde til meget, også slag. Så selvom du taber alle boldene på bordet på en gang, så tager det med stor sandsynlighed ikke skade, men skaber derimod overblik over hvilke bolde, du bør holde i ro.

 

Det emmer af historie og nostalgi

Vintage er for mange et andet ord for historie og nostalgi, og hvis man yderligere tager roden af dette ord og folder den ud, så hentyder ordet vintage altså til noget, som var engang, om som aldrig vil blive glemt både på godt og på ondt. Gammelt håndværk, henlagte farver og datidens materialer er noget, som danskerne har gemt på og bevaret, og mange designere mener nu, at det er på tide at grave tilbage i historien for at finde inspiration til fremtiden.

Selvom mange vintage møbler i dag har fået et moderne præg, så ændrer dette ikke ved, at møblerne emmer af historie. Deres farver henligger os til en helt anden tid, hvor neonfarver samt mere lyse farver endnu ikke har haft deres storhedstid. Der er derfor tale om møbler, som fører os tilbage til en mere afslappet tid, hvor det ikke var teknologien samt nytænkningen, der var i fokus. Mange danskere bruger derfor også vintage møbler til at se tilbage samt til at skabe en kontrast til den teknologiske tid, vi lever i.

Relaterede produkter
  1. Function Plus Skrivebord 2 skf., Mat sort / Eg struktur
   Function Plus Skrivebord 2 skf., Mat sort / Eg struktur
   Kampagnepris 1.169,00 kr Førpris 1.695,00 kr
  2. Function Plus Skrivebord, Trøffel/Hvid
   Function Plus Skrivebord, Trøffel/Hvid
   Kampagnepris 1.769,00 kr Førpris 2.570,00 kr
 
kundeservice

MAN-FRE: 10-20 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44