GRATIS FRAGT PÅ ALT I WEEKENDEN

 

2 varer

pr side
Stigende

2 varer

pr side
Stigende

Barbord

Barbord

Det er blevet populært, med et barbord og barstole i køkkenet igen. Barstolene passer også perfekt ind til køkken øen, og med hæve- sænkefunktionen kan børnene sidde og lave lektier i mens du står og kokkerer et fantastisk måltid til hele familien. Eller også kan gæsterne nyde et glas rødvin sammen med dig, inden maden bliver serveret. Men måske leder du bare efter et nyt bord til baren der hjemme for at puste lidt liv ind i hjemmet igen! Barborde og barstole danner et lille samtale område for sig selv. Vi har et udvalg af mange forskellige materialer, designs og farver. Tag et kig her på siden og fang lidt inspiration til hjemmet, hvem ved, måske venter dit nye bord på dig.

Stort udvalg af barborde til ethvert hjem

Hos Møbelkompagniet kan du finde et stort udvalg af både barborde og barstole til attraktive priser, og der udbydes barborde til næsten enhver smag.

Ved at benytte sig af et barbord, som findes i forskellige højder, længder, former og design, kan du nemlig tilføje et anderledes og mere moderne præg til din bolig. I og med at barbordet findes i så mange forskellige varianter, tilføjer det ikke kun et moderne præg, men også en helt anden dynamik til din bolig.

Samtidig er det rart for øjnene at se på, idet det bryder det klassiske indretningsmønster, og så giver det også en wow-effekt, når du får gæster på besøg. Der findes da intet bedre, end når dine gæster roser din indretning!

 Der findes et barbord til hvert et rum

Udover det store udvalg af barborde i forskellige stilformer, har barbordet også en alsidig funktion. Et barbord kan nemlig bruges til de fleste formål og i de fleste rum i din bolig – og således ikke kun i køkken-alrummet.

Det passer bedst ind i køkkenet, men kan også bruges på kontoret og i din teenagers soveværelse, idet det også kan fungere som et skrivebord eller et kreativt hjørne. Dog er der ingen grænser for, hvordan du skal bruge dit barbord, så det handler om at sætte fantasien løs.

Hvordan skal du bruge det?

Lyder et barbord som en god tilføjelse til din bolig, men har du behov for inspiration til at finde det perfekte sted og det perfekte barbord til netop dit hjem?

Der er mange måder at benytte et barbord på, og de forskellige udtryk, som barbordet udbydes i, gør det nemt for dig at tilpasse det til netop din bolig og din indretnings stil, et eksempel kunne være et rundt barbord som giver plads uden at tage plads. dertil vil man kunne overveje om det er træ/natur look eller mere rent som i de hvide barborde. 

Vores barborde giver dig mulighed for at være kreativ, så slip din indre indretningsarkitekt løs, og tilføj et friskt pust til din bolig med et af vores barborde.

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til valg af dit næste barbord, levering af dit bord eller noget helt tredje? Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål.

Vi sidder klar alle ugens dage på telefonen fra 8-22, så du kan roligt ringe til os. Du kan også fange os på live-chatten eller skrive en mail, så svarer vi hurtigst muligt.

Du kan også altid kontakte os, hvis du har spørgsmål efter du har fået leveret dine møbler.  Har du eksempelvis problemer med at samle dine møbler eller har du spørgsmål til noget andet, så er du også altid velkomment til at kontakte os.

Vi kan også hjælpe med finansieringen

Står du og mangler et smart barbord, men har du ikke pengene lige nu? Så kan vi hjælpe dig med finansieringen. Vi tilbyder finansiering til 0% i rente, så du kan betale for dit barbord over længere tid, uden at det bliver dyrere for dig. Du kan læse mere om vores møbellån her.

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Mandag til fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag & søndag: 10.00 - 15.00

Helligdage: Lukket