Januarudsalget er skudt igang · spar op til 60% hele januar

 

7 varer

pr side
Stigende

7 varer

pr side
Stigende

Konsolbord

De fleste kender det: du står og kigger på et tomt sted i dit hjem, og du ved ikke rigtig, hvad du skal placere der. Der er måske ikke plads til et specielt stort møbel, men du føler alligevel, at det er for tomt, når der intet står der. Her kan løsningen være et konsolbord fra Møbelkompagniet! Konsolborde er smarte, fordi de sjælendt er særligt dybe, hvilket betyder, at du nemt kan have det til f.eks. at stå i gangen og stadig kunne komme forbi uden problemer. Denne type bord er også smart, fordi den har en tendens til ikke blot at være pæn at se på, men også effektiv at opbevare ting på. Flere af vores konsolborde har adskillige hylder eller skuffer, så du behøver ikke bekymre dig: du kan nemt finde et smart møbel, der også fungerer effektivt, hos os. Du har sandsynligvis en ide om, hvordan dit konsolbord skal se ud, og vi har en model, der matcher din ide. Det eneste, du skal gøre, er at kigge gennem vores modeller og vælge den, du synes bedst om.

Konsolbordet – en effektiv løsning til hele huset

I rigtig mange hjem kan et konsolbord være en rigtig god løsning til de steder, hvor der lige mangler et eller andet ekstra. Konsolborde er typisk designet til at skulle pynte og give liv i dit hjem. Vores udvalg af konsolborde gør præcis dette på en diskret måde, der alligevel gør en forskel. Ved hjælp af et konsolbord og planter, lysestager, krukker eller lignende, vil du hurtigt kunne pifte dit hjem en smule op. Du kan også bruge dit konsolbord som et lille ekstra-bord, du kan smide dine nøgler, din pung og lignende på, når du kommer ind ad døren.

 

Vi har et solidt udvalg af forskellige farver og udseende. Du kan finde en masse konsolborde, der især er lavet i eg, og hvis du ikke ønsker træ, kan du finde diverse konsolborde i blandt andet hvid, sort eller metal.

Du kan både finde borde i én solid farve, men det er også muligt at finde nogle mere moderne modeller, der blander farver og materialer. Det kan være med til at give din bolig et andet , mere spændende udseende.

 

Størrelser og skuffer

Hos Møbelkompagniet tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige konsolborde. Så hvis du mangler et konsolbord med skuffer, et konsolbord med ekstra hylder, eller lignende, vil du helt sikkert kunne finde et hos os. Vi tilbyder også konsolborde uden ekstra hylder eller skuffer, til hvis du bare har behov for et lille bord, du kan have i stuen, men at du samtidig ikke mangler opbevaringsplads.

Praktisk set, kan du opdele vores konsolborde i to kategorier: de moderne og dem med et mere antik look.

De moderne borde er typisk i nogle lidt mere ukonventionelle materialer, som f.eks. metal og glas. Det er med til at give dem et futuristisk udseende, der kan bringe noget nyt til dit hjem. Det er ofte, at du måske lige mangler det sidste prik over i’et, før du føler, at din indretning er helt perfekt, og her vil et moderne bord passe perfekt ind i de fleste hjem.

Som du vil kunne se, blander de fleste moderne borde, vi har, ofte forskellige materialer og farver. Du vil altså kunne opleve, at et konsolbord består af helt op til tre forskellige materialer eller farver.

De mere klassiske konsolborde er typisk designet i eg eller hvid. Ofte vil du kunne se, at denne type bord tilføjer en hyggelig atmosfære til ethvert rum. Desuden vil du som regel kunne placere et klassisk møbel i et hvilken som helst rum og stadig få en følelse af, at det passer ind, og at det altid har stået der. Det skyldes det ensfarvede udseende, der ofte er meget neutralt. Derfor falder det tit en smule ind med baggrunden og påvirker derfor heller ikke din boligs design.

Det kan også være, at du ønsker at blande det moderne med det klassiske, og her kan vi også hjælpe dig. Du kan bl.a. finde konsolborde, der er designet i eg og glas eller eg og hvid. Det betyder altså, at det er muligt for dig at finde et møbel, der ligger lige på vippen af, hvad man kan kalde klassisk og hvad man kan kalde moderne, for ved at blande disse farver og materialer, får man ofte et rimelig klassisk møbel, der alligevel har et lettere moderne udtryk. Du vil også kunne se, at nogle af vores borde måske ligner et meget klassisk møbel, fordi det kun består af ét materiale, som f.eks. eg, men at det får et mere moderne ydre. Det kan bl.a. skyldes, at lågerne er malet i forskellige farver. Det tilføjer en finurlig egenskab, du ellers ikke ville se på de klassiske møbler.

Det er også værd at lægge mærke til skufferne på bordene. Hvis du tager et blik på de mere moderne af konsolbordene, vil du kunne se, at håndtagene ofte er skåret ud på en anderledes måde, end på de traditionelle. Det er også med til at give et spøjst udtryk, der giver liv til din bolig på en anden måde end de traditionelle håndtag gør.

 

Pris

Hos Møbelkompagniet vægter vi det højt, at du har råd til lige de møbler, du kunne tænke dig, og vores konsolborde er ingen undtagelse. Derfor spænder vores priser fra omkring 600 kr. til 4000 kr. Hvis du alligevel synes, at der ikke er plads i budgettet til et nyt bord, bør du vide, at vi tilbyder rentefri finansiering, hvilket du kan læse mere om, længere nede.

 

Placering

Når vi nævner ordet ’konsolbord’ tænker du måske straks på ordet ’entre’, og det er helt forståeligt, for det er der mange, der gør. Det skyldes nok, at det typiske sted, mange har placeret konsolborde gennem tiden, har været i entreen. Og det er der intet galt i! Sandheden er dog, at det ikke kun er i entreen, du kan placere det. Mange vælger efterhånden også at placere det i stuen – enten op ad en væg et sted, hvor der mangler et eller andet, eller bag sofaen, for at få det meste ud af rummet. Du har helt frit løb, når det kommer til placeringen af dit nye bord, og på grund af det smalle design, er det de færreste steder, du vil få et problem med at placere det.

 

Anvendelse

Traditionelt set hjælper konsolborde med at fylde diverse tomrum, du oplever at have i dit hjem, og der er mange måder, du kan pynte og bruge dit bord. Som inspiration til at pynte dit bord, kan du bruge:

  • Planter
  • Lys
  • Pyntegenstande i træ

Denne liste kunne fortsætte i lang tid, da du netop kan pynte dit konsolbord med præcis det, du har lyst til. Hvis du mangler ideer til at give det et reelt formål i dit hjem, kan du f.eks. bruge det til at lægge dine nøgler på, når du kommer ind ad døren, og du kan også placere en radio der. Disse er selvfølgelig bare ideer, og i sidste ende er det dig, der helt selv kan bestemme, hvordan du ønsker at bruge dit konsolbord.

Mange af vores konsolborde matcher desuden andre møbler, vi også sælger hos Møbelkompagniet, så det bliver ikke svært at danne en rød tråd i dit hjem, hvis det ønskes. Mange af bordene er også designet i en tidsløs stil, der gør det nemt at kombinere deres stil med de møbler, du i forvejen har i hjemmet. Det gælder bare om at finde den stil, du godt kan lide, om som du mener, der vil passe godt ind i dit hjem.

Levering af dit konsolbord

Hos Møbelkompagniet gør vi meget ud af at have høj fleksibilitet, hvilket betyder, at vores leveringstider afhænger meget af din tidsplan, og herunder hvornår du har tid til at få varen leveret. Det er højt på vores liste, at vi ikke kører forgæves med dine varer, og at du samtidig ikke skal til at aftale nye leveringstidspunkter.

Vi har et showroom i Herning, hvor du kan tage hen og kigge på diverse møbler. Da det desværre ikke er hele vores sortiment, der findes i Herning, kan det være en god ide at ringe til vores kundeservice og spørge dem, om det specifikke konsolbord er udstillet.

 

Prismatch

Hos Møbelkompagniet prismatcher vi, hvilket betyder, at du får dine varer til den billigste pris. Hvis du sender os et link til en anden hjemmeside, der sælger et konsolbord til en billigere pris, end på vores hjemmeside, matcher vi denne pris, og du får bordet billigere, end den pris, det egentlig står til på vores hjemmeside.

Vi ved, at det ikke er altid, at du lige kan finde pengene til de nye møbler, du godt kunne tænke dig, og derfor tilbyder vi også rentefri finansiering i 10 måneder. Det betyder altså, at du kan afbetale dit lån med 0% rente i hele 10 måneder.

Yderligere spørgsmål?

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du altid kontakte os på:

  • Mail, telefon eller live-chat alle hverdage
 
kundeservice

MAN-FRE: 10-20 | LØR: 10-15 | SØN: LUKKET

78 72 44 44