Chat with us, powered by LiveChat

Lædersofa med chaiselong

I mange hjem bliver stuen ofte betragtet som et centrum for afslapning. Måske er det her, hvor familien samles hver fredag aften foran skærmen med slik og popcorn? Eller måske er det her, hvor der altid bliver koblet af fra hverdagens stress enten alene, med kæresten eller sammen med vennerne? Lige meget hvad, du bruger din stue til, er indholdet af den vigtigere, end du tror – deriblandt dit valg af sofa.

2 varer

pr side
Faldende

2 varer

pr side
Faldende

En moderne og praktisk løsning

Der findes et hav af forskellige sofaer rundt omkring på markedet. Derfor kan det være svært at vælge en sofa, som passer perfekt ind i dit hjem. En lædersofa med chaiselong er både en moderne, men også en funktionel og praktisk løsning til dig, som ønsker, at kernemøblet i din stue skal udstråle mere end bare en standard sofa. Læderbetrækket sørger nemlig for at skabe et udtryk af eksklusivitet, som både er visuel og til at mærke. Derudover er sofaen samtidig et praktisk valg med dens rummelighed og lette rengøring.

Frisk stuen op med nye farver

En lædersofa med chaiselong er meget tilpasselig til netop dig og din boligstil, da den kan fås i mange forskellige farver. Følgende er nogle eksempler på, hvilke læderfarver du kan vælge at integrere i din stue ved at tilføje denne type lædersofa til dit møblement:

  • Creme
  • Grå
  • Hvid
  • Lysebrun
  • Mørkebrun
  • Rød
  • Sort

.. og mange flere! Stuen er dit lærred, og det er dig, der holder penslen. Farvevalget er dit, og det er derfor dig, der bestemmer. Måske ønsker du, at din nye sofa skal stjæle al opmærksomheden i rummet med dens røde nuance op imod en grå bagvæg? Eller måske skal din nye sofa bare komplimentere den gennemtrængende indretningsstil på en mere diskret måde? Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du står over for valget om at give din stue et nyt og opfrisket look med en lædersofa fra Møbel Kompagniet.

Lad valget komplimentere din indretningsstil

Når det handler om formen på din lædersofa med chaiselong, er det selvfølgelig også muligt for dig at finde en form, som du vil synes om. Måske ønsker du en kantet og minimalistisk lædersofa, som vil passe perfekt ind i en simpel og moderne boligindretning? Dermed har vi også en lædersofa med chaiselong, som vil være et oplagt valg for dig. Med et bredt udvalg af farver på både selve sofaen samt benene, er flere af vores sofaer mulige at tilpasse til lige præcis din indretningsstil. Det kan også være, at du er til en mere fyldig og lækker lædersofa, som både er behagelig, men samtidig en positiv visuel oplevelse? Så vil du helt sikkert kunne lide adskillelige af vores lædersofaer. De er ikke kun en fryd for øjet at se på – de er alle også slidstærke samt bløde og komfortable at sidde i. Om du er til det ene eller det andet, er det dog muligt for dig at finde en sofa her hos Møbel Kompagniet, som du vil synes om. Udvalget er bredt, så det er kun dig selv, der sætter kriterierne for, hvordan din nye drømmesofa skal se ud.

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-16 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44