Tv bord

TV bord i eksklusive designs

Er du på udkig efter et nyt TV bord, som både har gode opbevaringsmuligheder og har et æstetisk ydre, så er du landet det rette sted. Hos Møbel Kompagniet kan du altid finde stilsikre TV borde, som har plads til at pakke de ting væk, du ikke har lyst til at vise fremme, men som er nødvendige at have tæt på. Der er et stort udvalg af TV borde i forskellige designs, men der er helt sikkert et eller flere TV borde, der passer ind i dit hjem og til din stil. De findes blandt andet i: Egetræ, højglans hvid, hvidpigmenteret, Glas/træsort I flere af TV bordene er der enten skabslåger og/eller skuffer, hvor du kan pakke fjernbetjeninger, dvd’er og andet elektronisk tilbehør væk, så det ser ryddet ud på selve TV bordet. Der er desuden god plads til enten DVD-afspiller, playstation eller måske en VHS-maskine, hvis du stadig har sådan en eller lignende enhed.
Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Pak ledningerne væk, så de er nærmest usynlige

I mange af TV møblerne er der integreret et hul på bagsiden, hvor man kan føre kabler væk fra TV, playstation, DVD-afspiller eller anden enhed bag bordet. Så er du fri for, at ledningerne skal hænge ned foran og rode og genere udseendet foran TV bordet. Derudover kan man risikere at falde i ledningerne, og det er svært at få støvsuget ordentligt deromkring. Har du børn, er det heller ikke hensigtsmæssigt med ledningerne fremme, fordi de godt kan være sjove at lege med. Og det er ikke meningen med ledningerne.

 

TV bordene findes i forskellige størrelser, så du kan få det til at passe til det sted, du havde tænkt, at have TV møblet placeret. Under de enkelte produkter kan du finde frem til de forskellige størrelser og funktioner.

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-16 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44