JANUAR-UDSALG: SPAR OP TIL 50% - GRATIS FRAGT PÅ ORDRER OVER 1.000

2 varer

pr side
Faldende
Filtre

2 varer

pr side
Faldende

Daybed

Efter en lang og stressende arbejdsdag er det altid rart at komme hjem og slappe af. Klokken er dog kun fire om eftermiddagen, så muligheden for at hoppe under dynen og lægge sig til at sove er desværre ikke aktuel endnu. 2-personers sofaen er samtidig for kort til, at du kan få en behagelig lur ud af det, så derfor må du opgive din lur og fortsætte dagen med et energiniveau, der er lig nul. Alt dette kan du undgå, hvis du anskaffer dig en daybed.

Fordelene ved en daybed

En daybed er ikke kun et meget komfortabelt møbel at tilbringe dine tiltrængte middagslure på. Her hos Møbel Kompagniet kan du nemlig vælge mellem flere forskellige typer af daybeds, som alle har et meget elegant og retro-inspireret udseende. De kan derfor passe ind i både en mere moderne indretningsstil såvel som en stilart, der er inspireret af en ældre boligindretning.

Derudover kan du også selv bestemme, om overfladen på din daybed skal være i velour eller ej, hvilket gør den endnu mere behagelig og luksuriøs at se på. Eksklusivitet er nemlig et af nøgleordene, som kendetegner brugen af velour. Samtidig er det heller ikke et minus, at der anvendes en type af stof, som er rar at røre ved og derfor et godt valg af materiale til en sofa uden ryglæn.

Skab et afstressende univers

Funktionalitet er et af kerneordene ved en daybed. Den behøver nemlig ikke kun at skulle fungere som en blød, stofbeklædt bænk. Hvis du kombinerer den med nogle store puder, kan du sagtens stille den op imod en væg, hvorved den kan fungere som en sofa i stedet for. Dermed kan du med lethed skabe dit eget lille afstressende hjørne, hvor du kan koble fra med en kop kaffe og en god bog efter en lang dag. Om sommeren er det også muligt at tage din daybed en tur med ud i skyggen. På den måde kan du få muligheden for at nyde fuglesang, duften af blomster og den kølige brise samtidig med, at du kan ligge komfortabelt og slappe af under en skyfri himmel.

Vælg mellem flere forskellige farver

Om du foretrækker en nuance, der er gennemtrængende, markant og stilet, eller om du er til en mere diskret og tilbagelænet farve, så er der også en farve, som passer til dig. Måske har du én bestemt farve, der går igen flere steder i dit hjem? Derved kan det være en mulighed at vælge en daybed, som matcher denne stil. Vores daybeds kan du finde i farverne:

  • Blå
  • Grå
  • Karrygul

Hvis du vælger at stræbe efter en smule mere elegance, så kan du finde følgende farver i velour:

  • Brændt orange
  • Mørkeblå
  • Mørkegrøn

Det er derfor kun op til dig, hvilken farve du føler, tiltrækker dig mest. Kvaliteten er den samme høje standard ved alle vores daybeds. Det er derfor udseendet, som spiller den største rolle, når du skal bestemme dig for, hvilket møbel du ønsker at tilbringe dine sene eftermiddage på.

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-16 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44