Ferie sale: Vi fejre ferie, spare lidt ekstra, slutter på søndag!

1 vare

pr side
Stigende
  1. -16%
    Sophia hjørnesofa 23, sort læder
    Kampagnepris 18.890,00 kr Førpris 22.499,00 kr

1 vare

pr side
Stigende

Læder hjørnesofa

Det er et vigtigt valg, når du skal ud at vælge ny sofa. Vigtigere end du tror. Der er mange funktioner, som der skal tilpasses dine behov, så du bliver tilfreds med valget af sofa, og så du kan have den i mange år. Funktioner og muligheder, som for mange, skal gå op i en højere enhed ved køb af sofa, er: Antal siddepladser, udseende, rengøringsmuligheder af materialet, pris, model, leveringsmuligheder. Er I en stor familie, som tit sidder samlet i sofaen, skal der gerne være plads til jer alle sammen, hvormed antallet af siddepladser betyder meget. I en travl hverdag er det vigtigt med stunder, hvor I alle kan være samlet, som især sker i sofaen. I læder hjørnesofaer hos Møbelkompagniet tilbyder vi modeller som: Hjørnesofa højrevendt, hjørnesofa venstrevendt. Den primære farve af hjørnesofa i læder er sort, men vi har også modeller i rød. Sort er det foretrukne valg af hjørnesofa i læder blandt danskerne, hvormed den farve udgør den største del af vores sortiment. Men vil man have lidt mere farve i rummet, så er en rød lædersofa en fantastisk valg. Tag et kig her på siden for at finde den perfekte sofa til dig.

Sikr dig en ren og pæn sofa med lædermateriale

En af de store fordele ved at investere i en lædersofa er, at lædermaterialet er nemt at rengøre og vedligeholde. Har du gæster, børn eller kommer du selv uheldigvis til at spilde noget på sofaen, behøver du ikke ærgre dig med en lædersofa. Her kan du nemt få snavset fjernet med en klud. Det skyldes, at sofaen har en glat overflade, hvor du nemt kan fjerne snavset. Snavset trænger ikke ned i sofaen, som kan være vanskeligt at fjerne ved andre sofaer. På den måde kan du sige farvel til en plettet sofa. Hvis du vil rengøre den grundigt, kan du også ind i mellem give den en gang møbel-rens. Så kommer den til at stråle og lugte forfriskende.

Læder er slidstærkt, hvormed du kan sikre dig en pæn sofa i mange år. En sofa som ser ud næsten som ny, selvom den er 5 år gammel.

Gør et kup på hjørnesofa i læder

Når man skal ud at se på ny sofa, så er de fleste klar over, at det er en lidt større investering, der skal gøres. Naturligvis ikke så stor, som når vi taler hus- eller bilkøb. Men der skal lægges nogle penge til side for at få en ny sofa. Derfor vil det være en fordel at kunne spare lidt penge i forbindelse med købet. Den mulighed vil vi give nye sofaejere. Derfor har vi ofte gode tilbud på hjørnesofaer i læder, så du ikke skal betale den fulde pris.

Er der problemer med at finansiere købet lige nu, så kan du benytte dig af vores afdragsordning, hvor du har mulighed for at betale et mindre beløb hver måned. Så kan sofaen blive din nu og her, uden at penge bliver en begrænsning. Mangler du desuden et tv bord, der passer til, kan du også dykke ned i vores TV borde, hvor der også altid er gode tilbud.

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-20 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44