GRATIS FRAGT på alle ordre over 999kr. !

3 varer

pr side
Stigende
 1. -39%
  Wyoming u sofa venstrevendt, ægte læder
  Kampagnepris 10.399,00 kr Førpris 16.999,00 kr
 2. -39%
  Wyoming u sofa højrevendt, ægte læder
  Kampagnepris 10.399,00 kr Førpris 16.999,00 kr
 3. -20%
  U-sofa venstrevendt Sort, Bolette
  Kampagnepris 15.999,00 kr Førpris 19.999,00 kr

3 varer

pr side
Stigende

Læder u-sofa

Måske er du typen, der har en meget stor familie, som ofte samles? Eller måske vil du bare gerne have muligheden for at invitere hele vennegruppen på besøg på én gang, uden at halvdelen af dem kommer til at sidde på klapstole rundt om sofabordet? I begge tilfælde vil det være et godt valg for dig at anskaffe dig en u-sofa. Selvom selve sofaen optager en del plads, så giver den dig muligheden for meget mere samvær. U-formen på sofaen gør også, at man føler, man kommer hinanden mere ved. Den vil derfor være oplagt at tilføje til din stue for at skabe det ultimative hygge-hjørne.

Tilpas din sofa til dit hjem

U-sofaen i læder fås i flere forskellige farver og former. Hvis du har plads i dit hjem, så er det næsten lige meget, hvordan din stue er indrettet, så kan du vælge denne type sofa. U-sofaen fås nemlig i både venstre- og højrevendte formater, hvilket gør den meget mere fleksibel i indretningen.

Farvevalget er dit

At skulle vælge hvilken farve din nye u-sofa skal være, kan være lidt af et mysterium. Det gør det dog kun lettere, når farvevalget på din nye u-sofa er kæmpestort. Dermed behøver du ikke at være bekymret for, om den passer ind i din boligindretning. På flere af vores u-sofaer i læder kan du nemlig tilpasse både læderfarve samt farven på benene. Følgende er nogle eksempler på, hvordan du kan vælge at sammensætte disse farver:

 • Hvid eller beige sammensat med lyse træben. Denne kombination vil komplimentere enhver boligindretning, som vægter lys, minimalisme og naturen højt. Du skal samtidig ikke være bekymret for, om de lyse nuancer hurtigt bliver beskidte. Da disse typer af u-sofaer er betrukket med læder, vil de nemlig være meget lettere at rengøre, end hvis du anskaffer dig en sofa af stof.
 • Grå, sort eller brun sammensat med metalben. Disse tre farver er både meget diskrete, men de kan også virke lidt dominerende pga. de mørke toner. De vil passe perfekt ind i din stue, hvis du ønsker noget kant og perfektion – specielt hvis du vælger at sammensætte dem med mørke eller lyse metalben.
 • Rød sammensat med mørke træben. Måske har du en gennemtrængende rød farve i din indretningsstil? Eller måske ønsker du bare, at din sofa skiller sig markant ud? Så vil en rød u-sofa i læder være lige noget for dig. Hvis du bestemmer dig for at kombinere det røde læder med mørke træben, får du ikke kun et møbel, der skriger af opmærksomhed. Følelsen af luksus vil samtidig oplyse hele din stue lige så snart, man træder ind ad døren.

Ingen kamp om siddepladserne

Det er ikke kun det brede farvevalg, som er en fordel ved at anskaffe sig denne type sofa fra Møbel Kompagniet. Hvis du tilføjer en u-sofa i læder til dit hjem, skal du heller ikke være bekymret for, om der er plads til alle. Med dens enorme rummelighed er der masser af plads til, at alle dine gæster kan sidde behageligt hele aftenen.

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-20 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44