MOMSFRI WEEKEND - Spar min. 20% på vores møbler

 

Sofabord

Filtrering
Filtrer

1 vare

pr side
Stigende
Filtrer

1 vare

pr side
Stigende

Sofabord

Hos Møbel kompagniet finder du dit nye sofabord. Uanset om det er et billigt sofabord du leder efter, eller om det er et sofabord der er lidt mere kvalitets bevidst, så har vi noget bestemt noget forskellige at tilbyde her på siden. Er du på udkig efter et nyt sofabord? Ja så er du kommet til det helt rigtige sted. For her hos Møbel Kompagniet har vi samlet et stort udvalg af super lækre sofaborde, i forskellige prisklasser, størrelser, designs og farver. Lidt af alt det som hjertet begære. Hvis du finder dit nye sofabord og mangler en nye sofa, så kan du finde vores udvalg af sofaer ved et klikke her: Sofa

Det "perfekte" sofabord.

Nu når der er så stort et udvalg af sofaborde ude i markedet, så kan det hurtigt blive svært at finde "det perfekte" sofabord. Der findes som sagt et hav af forskellige designs, farver, materialer og størrelser, men vi vil bare gerne have at du finder det helt rigtige sofabord som passer netop i dit hjem. Derfor arbejder vi altid på at forbedre vores sortiment i alle vores kategorier, så vi kan sikre at vi har "det perfekte sofabord" til alle, hvergang! Derfor er vi stolte af vores sortiment som bliver ved med at udvikle sig og vi kan næsten garantere vi har dit næste sofabord.

Billigt sofabord til din sofa

Vi har hos Møbel Kompagniet sørget for at du kan købe et billigt sofabord, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Vi har nemlig en masse super lækre billige sofaborde i vores sortiment, som bare venter på at blive købt. man plejer at sige at Kvalitet og pris går hånd-i-hånd, hvilket også er sandt, men det betyder ikke at kvaliteten skal koste en formue. Vi har sørget for at du kan få kvaliteten til altid faste lave priser! Det er kun et spørgsmål om hvad du søger, kig vores sortiment igennem og få lidt inspiration med i rygsækken. Skulle det ske imod alt forventning at du ikke finder det sofabord du var på udkig efter, så kontakt endeligt vores kundeservice, som altid kan hjælpe dig

Kvalitets sofabord

Tag ikke fejl, selvom vi er super skarpe på vores priser, så har vi også nogle super lækre kvalitets sofabord som til gengæld heller ikke koster en formue. Vi går op i at kvalitet ikke behøver at koste en bundegård, derfor skal du, når du handler ved os, altid kunne få et sofabord til en skarp pris som der ikke er gået på kompromis med kvaliteten! Kvalitet kommer i mange forskellige facetter, om det er materialer, måden der er arbejdet med materialet og/eller finish på selve sofabordet. 

Vi samles om sofabordet

Vi kender det alle sammen, vi sætter os i sofaen og samles ved sofabordet. Det er der hvor vi stiller vores kaffekopper når vi nyder en god kop kaffe sammen med venner, bekendte eller familie. Det er stedet hvor veninderne stiller deres drinks og samles inden turen går videre, det er sågar også stedet hvor vi stiller vores fredags slik, sodavand og chips og nyder tiden foran tv’et til en god film sammen med familien. Du finder flere forskellige sofaborde her på siden, vi har alt fra de firkantede, runde, ovale, rektangulære, alt dette, men også som indskudssofaborde. Vi har med garanti et sofabord til dig også et hvor man kan stille sin pizza ;).

Sofaborde til en hver smag

Vi er alle forskellige når det gælder indretning i hjemmet, nogen er mere til det nordiske i mens andre er mere til det minimalistiske. Derfor synes vi det er vigtigt at kunne tilbyde en masse forskellige sofaborde af kvalitet til den bedste pris. Vi har bl.a. en masse runde sofaborde i sortiment, om det er et hvidt sofabord, sort sofabord og/eller hvid og rundt sofabord du er på jagt efter det, så har vi også noget der kunne være interessant. De typer borde vi ser vores kunder vælge mest imellem er: Sort sofabord, hvidt sofabord, marmor sofabord, sofabord i træ er også noget vi ser mere og mere af, et sofabord i træ passer nemlig super godt ind i den moderne og skandinaviske stil.

Hvad er et sofabord uden sofa?

Når du siger sofabord, er du også nødt til at sige sofa. En sofa er omdrejningspunktet for hygge, nærvær og gode minder. Her spiller sofabordet en vigtig rolle, hvorfor de to går hånd-i-hånd. Står du derfor og overvejer at udskifte din sofa, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af sofaer, som vil være perfekte sammen med dit nye sofabord fra Møbelkompagniet. Find vores store udvalg af sofaer lige her.

Bestil sofaborde hos Møbelkompagniet i dag

Har du fundet din favorit? Så er det bare med at få bestilt her på siden i dag. Smid favoritten i kurven, og tryk køb. Så kan du allerede glæde dig til at modtage dit nye sofabord. Søger du andre typer af møbler til dagligstuen, har vi et bredt udvalg af tv-borde, vitrineskabe og meget mere hos Møbelkompagniet. Udforsk vores kæmpe møbelunivers, og få inspiration til din indretning

 

Skulle du stå med spørgsmål eller andet, sidder vores dygtige medarbejdere i kundeservice klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dine nye møbler til hjemmet.

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn- & helligdage: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 19.00

Søndag: 10.00 - 19.00

Læs mere om vores showroom her.