GRATIS FRAGT PÅ ALT I WEEKENDEN

 
Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Stumtjener

Udnyt kvadratmeterne med en stumtjener

Når man åbner hoveddøren, så er det første rum, som man møder i de fleste hjem en entre. Vi lever i en tid, hvor der er meget fokus på boligindretning – måske mere end nogensinde. Derfor ønsker de fleste at gøre meget ud af hjemmet og især entreen, som giver førstehåndsindtrykket til dig og dine gæster i hjemmet. Men det er ikke i alle boliger, der er lige meget plads. Det stiller høje krav til indretningen, som både skal være pæn og praktisk. Her er en stumtjener et godt eksempel, som rummer begge funktioner.

Stumtjenere og tøjstativer er pæne og praktiske

Her på siden har vi i denne varekategori både stumtjenere i forskellige modeller og farver men også tøjstativer, som passer ind i en moderne boligindretning. En stumtjener er kendetegnet ved, at den er høj, og så er der greb ud fra den, hvor man kan hænge sit overtøj, paraplyer og andet på. Den er lidt udformet som et juletræ med grene – men uden nåle. Den praktiske funktion ved en stumtjener omfatter, at den udnytter højden, så man kan hænge overtøj på den op ad. Den er dermed ikke så bred og fylder ikke så meget i bredden. Det giver mere gulvplads, som skaber god rummelighed i et rum. Desuden er det nemt lige at smide jakken over en stumtjener, og så er der større sandsynlighed for, at den ikke bliver smidt på gulvet.

Der findes mange pæne designs på stumtjenere, som er minimalistisk udformede. Synes du måske det er for ”kedeligt” med hvidt og sort, kan du også finde designs her på siden i farver som:

Grøn. Naturlig. Coral. Grå.

Når der hænger tøj på en stumtjener, vil nogle måske synes, det virker lidt rodet og tilfældigt – især hvis den er overfyldt. Det anbefales ikke, at den er overfyldt, for så ser det ikke pænt ud, og den vil stå mere ustabilt. Dog kan stumtjenere holde til en del vægt. Det, at overtøjet hænger lidt forskudt og tilfældigt, er en smagssag, men mange mener nu, at det giver en hjemlig stemning, som ikke er alt for formel. Og det er en stemning, som mange vil forsøge at frembringe, som det første i hjemmet. Gæster og beboer skal føle sig hjemme i boligen.

Udover stumtjenere tilbyder vi som nævnt også tøjstativer. Disse fylder mere, end en stumtjener, men er stadig praktiske. De vil typisk stå op langs en væg, og så kan du hænge overtøj på det, men også sætte sko eller kurve på en hylde, som er nederst på vores modeller af tøjstativer. Så den fylder stadig kun minimalt. Er man en familie, som har rigtig meget overtøj og gerne vil have plads til, at gæster også kan hænge deres overtøj, kunne man med fordel både købe en stumtjener og et tøjstativ.

Brug et tøjstativ i andre rum

Falder du helt pladask for tøjstativer, kan disse også bruges i andre rum end entreen. Du kan for eksempel have et tøjstativ fremme i soveværelset, hvor dit pæne tøj hænger på. Måske har du ikke plads til det hele i skabet, og så er det oplagt med et tøjstativ. Find dit tøjstativ eller en stumtjener herunder.

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Mandag til fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag & søndag: 10.00 - 15.00

Helligdage: Lukket