Kommoder

Kommoder til kontor

Derhjemme har du måske en kommode til dine sokker, fotografier eller noget helt tredje. Derfor kan du også helt glemme, hvor nyttig en kommode kan være i en kontor-sammenhæng. En kommode til kontor kan bruges til opbevaring af dokumenter, organisering af mapper og regnskaber eller noget helt tredje. Men en kommode til kontor skal ikke blot være praktisk og let at organisere, den skal helst også se godt ud på dit kontor og gøre et godt indtryk på dine kunder.

Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Et statement piece til dit kontor

Du er sikkert udmærket klar over, hvem din kundekreds er. Du ved derfor også bedst, hvad der er tiltrækkende og indbydende for dem, og hvordan du skaber disse rammer i dit kontor. En del handler om præsentation, venlighed og professionalisme, men en del er selvfølgelig også de helt konkrete, fysiske rammer. På Møbel Kompagniet har vi derfor også forsøgt at skabe forskellige modeller, så der er noget, der vil passe ind i og fremhæve stilen på dit kontor. Vi har blandt andet forskellige træsorter, såsom:

  • Naturtræ/Multifarvet
  • Valnød
  • Metal/Glas

De forskellige materialer har både hver sin visuelle fordel, såvel som en praktisk værdi. Naturtræet passer godt ind på et lyst og moderne kontor. Valnød har derimod en klassisk kvalitet, der passer godt med dunklere farver og et mere tidløst kontor. Sidst, men ikke mindst, har et glas/metal skab en minimalistisk værdi, der lader det placere mellem det moderne og det tidløse. Og, i modsætning til de to trækommoder, kan du se ind på, hvad der ligger. Hvorvidt du ønsker, at skabets indhold er til offentligt skue, bør du overveje inden købet. Firmaets succeshistorier kan man snildt stille til skue, mens kunders private oplysninger eller deslige kan være godt at have mindre tilgængeligt for kontorets gæster.

Men selvom de visuelle overvejelser er vigtige, så tilbyder kommoder vigtigst af alt masser af opbevaring, så du kan opretholde orden og struktur på dit kontor. Hvad end din stil er, eller hvorvidt du ønsker kommodens indhold til skue, så giver alle vores modeller netop dette.

Også en mulighed derhjemme

Du behøver ikke at mangle en kommode til dit kontor for at kunne købe en fra vores udvalg her. Måske står du ikke selv for dit kontors møbler, eller måske er dit kontor i dit hjem, og du vil gerne have sammenhæng i dit hjem. Uanset hvad din årsag er, kan disse kommoder lige så let benyttes i din stue, dit soveværelse, eller et helt tredje sted. Især hvis du har et hjemmekontor kan du med fordel investere i matchende kommoder, så dine kunder får et fuldendt indtryk, når de træder ind ad døren. Hvis du derimod blot mangler en kommode til hjemmet, er disse kommoder også gode. De forskellige størrelser betyder, at du kan finde én, der perfekt passer dit formål. De findes bl.a. i størrelserne:

  • Længde 80 x Bredde 43 x Højde 85
  • Længde 78,5 x Bredde 36 x Højde 85
  • Længde 155 x Bredde 45 x Højde 82

Uanset om kommoden skal være i dit hjem eller på dit kontor, vil du uden tvivl finde en, der møder dine behov.

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-16 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44