GRATIS FRAGT PÅ ALT I WEEKENDEN

 

1 vare

pr side
Stigende

1 vare

pr side
Stigende

Kontorstol

Når du skal indrette et kontor, uanset om det er på en arbejdsplads eller hjemme i privaten, så er skrivebordsstolen uden tvivl det vigtigste møbel. Det er derfor en stor beslutning at vælge den rigtige kontorstol.

Et bredt udvalg af skrivebordsstole til forskellige behov

Hos MøbelK ompagniet har vi et bredt udvalg af forskellige skrivebordsstole. Vi har både en skrivebordsstol til dig, der er ved at indrette et hjemmekontor, skal bruge et par skrivebordsstole til erhverv, eller dig der bare har brug for en stol til et lille skrivebord i stuen.

Vi har et stort udvalg af klassiske kontorstole, der er perfekte til en lang arbejdsdag, hvor det er vigtigt at sidde godt. Du kan også finde skrivebordsstole, hvor der er fokus på designet, så det passer ind i et stilrent hjem, og så kan du selvfølgelige også finde en god gamerstol. Nedenfor kan du læse mere om de tre forskellige kategorier.

 

Den klassiske skrivebordsstol

Kendetegnet for en klassisk skrivebordsstol, er en stol, hvor der er fokus på komforten og de ergonomiske aspekter af en god stol.

I de klassiske kontorstole, er der fokus på at lave en skrivebordsstol, hvor ryggen bliver belastet mindst muligt så ergonomien er i top. For at ergonomien er i top, er det også vigtigt, at skuldrene har god støtte. Derfor er mange af stolene lavet med armlæn, så du har mulighed for at slappe af i skuldrene.

Et eksempel på en af vores skrivebordsstole, hvor der både er armlæn, støtte til ryggen og som også er lavet med nakkestøtte er den populære Alpha skrivebordsstol.  

 

Skrivebordsstole med stilrent design

Udover vores klassiske skrivebordsstole finder du hos os, også et stort udvalg af moderne skrivebordsstole i stilrent design. Ved disse skrivebordsstole, er der et større fokus på design af stolene, så skrivebordsstolen kan passe ind i dit hjem.

Vores skrivebordsstole, er perfekte til dig, der arbejder nogle timer derhjemme, men ikke sidder der hele dagen. Der er dog stadig fokus på at skrivebordsstolene er komfortable, så du kan sagtens sidde der nogle timer uden problemer.

En af vores mest populære skrivebordsstole, der har et tidløst design er Nora skrivebordsstol.  

Gamerstolen

Sidst men ikke mindst finder du hos os også et stort udvalg af gamerstole.

Gamerstolen er til dig, der sidder længe ved en computer, og derfor har brug for optimal støtte.

I gamerstolene er der en god pude til ryggen, så du roligt kan sidde der i flere timer. Der er også lavet en god nakkestøtte, så du ikke får ømhed i nakken efter et godt spil.

Vores mest populære gamerstol er Alpha gamerstol, der både har pude til ryggen og nakken, samt et godt armlæn.

 

Kan jeg prøve forskellige skrivebordsstole inden jeg beslutter mig?

Det kan godt være svær at vurdere forskellige skrivebordsstole ud fra billeder på nettet, og derfor har vi hos MøbelKompagniet mulighed for, at du kan komme ud og prøve at sidde i din næste kontorstol.

Det er en god idé at prøve en kontorstol, inden du køber, så du er sikker på at du sidder godt i stolen. Du kan komme ud og besøge os i vores showroom der ligger i Herning.

Her kan du både prøve at sidde i forskellige skrivebordsstole, og samtidig kigge efter et skrivebord, der kan passe til din nye stol.

Vores showroom har adresse på Industrivej syd 3 i postnummer 7400 Herning. Du kan se vores åbningstider på vores kontaktside

Vi kan også hjælpe med finansieringen

Står du og mangler en skrivebordsstol, men har du ikke alle de nødvendige penge lige nu? Så kan vi hjælpe dig med finansieringen. Vi tilbyder finansiering til 0% i rente, så du kan betale dine møbler over længere tid, uden at det bliver dyrere for dig.

En god skrivebordsstol, er et vigtigt møbel og det kan derfor ofte betale sig, at investere lidt ekstra penge i en god stol, som du kan sidde mange timer i. Du kan læse mere om vores Møbel lån her.

 

Hvordan foregår levering af min nye skrivebordsstol?

Hvis du ikke har mulighed for at komme til Herning, og hente din nye skrivebordsstol, hjælper vi gerne med leveringen. Vi tilbyder landsdækkende fragt hos Møbel Kompagniet, og vi kan tilrettelægge fragten efter dine behov, så dine møbler kommer på et tidspunkt, hvor du er hjemme.

Vores fragtmand er altid klar til at hjælpe dig med at bære din møbler ind, så hvis I hjælpes ad kan du hurtigt få dine nye møbler på plads. Hvis du har dårlig ryg, arm eller noget andet, der gør at du ikke så godt kan hjælpe med at bære, er der også mulighed for at få to mand ud til at få dine møbler ind. Du kan bare tage kontakt til vores kundeservice og få en aftale, og så er dine nye møbler snart hjemme ved dig.

 

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til valg af din næste skrivebordsstol, levering af møbler eller noget helt andet, så sidder vi altid klar til at svare på dine spørgsmål.

Vi er klar alle ugens dage på telefonen fra 8-22, så du kan roligt ringe til os. Du kan også fange os på live-chatten eller skrive en mail, så svarer vi hurtigst muligt.

Du kan også altid kontakte os, hvis du har spørgsmål efter du har fået leveret dine møbler. Hvis du fx har problemer med at samle møblerne eller spørgsmål til noget andet, så er du altid velkomment til at kontakte os.

 

For at vælge en god skrivebordsstol, er det vigtigt at tænke over ergonomien i stolen, så du kan sidde en hel arbejdsdag uden at være øm i nakken eller ryggen bagefter. Samtidig er det vigtigt at vælge en kontorstol i et design der passer til resten af rummet. Og så skal komforten på skrivebordsstolen selvfølgelige også være i top. Hos MøbelKompagniet finder du derfor et stort udvalg af skrivebordsstole i god kvalitet til rigtig skarpe priser.
 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Mandag til fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag & søndag: 10.00 - 15.00

Helligdage: Lukket