GRATIS FRAGT PÅ ALT I WEEKENDEN

 
Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Bogreol

En bogreol- og kasse er et ideelt møbel for de fleste på grund af dets multifunktionalitet, og det passer derfor glimrende ind i de flestes hjem. Har du blot opbevaringsproblemer, eller vil du gerne udsmykke dit hjem med et flot møbel, som du også kan stille dine bøger eller andre genstande på? Uanset hvilken af disse situationer, som du står i, så er bogreolen- og kassen et glimrende bud på et møbel, som du bør anskaffe dig. Hos Møbelkompagniet kan du finde mange forskellige typer af bogreoler og bogkasser i forskellige flotte designs, som vil pryde indretningen i dit hjem og hjælpe dig med at opbevare genstande, som du finder glæde i at vise frem.

Bogreoler

De fleste af vores bogreoler er fremstillet af materialet hvid eg. Fordelen ved egetræ er, at det ved slid kan slibes ned, og derfor kan du bevare dets flotte udseende gennem mange år. Er du derfor typen, der har en tendens til at ridse sine møbler, så er det ikke noget problem for dig med en af vores bogreoler i eg.

De fleste af vores bogreoler indeholder både åbne og lukkede dele, således at du både kan stille bøger/genstande på dem, som du gerne vil vise frem, men også genstande som du hellere vil gemme væk, som f.eks. dokumenter eller lignende. Mange af vores bogreoler har en højde på omkring 200 cm, hvorfor de er ideelle som centrale møbler i det rum, som du gerne vil placere dem i. Dette er også en passende højde, fordi den netop tillader de fleste mennesker at kunne nå op til øverste hylde. For folk, som ikke kan nå så højt op, kan en skammel anskaffes. Denne højde er derudover en fordel for familier med børn, da man kan stille genstande øverst, som børnene ikke må røre ved.

Vi har derudover et bredt farvesortiment og tilbyder bogreoler i forskellige farver, såsom Mat eg/sort og hvid eg.

Bogkasser

Vores bogkasser er karakteriseret ved deres stilrene men også alternative designs. Vi har både bogkasser, som rent visuelt minder om vitrineskabe uden låger og dermed vil være rigtig flotte hjemme i din indretning. Derudover har vi bogkasser, som designmæssigt består af to dele, nemlig et trappe-element, der kan hvile op ad væggen, samt et skuffe-element, der kan placeres på et af trappens niveauer. Sammenlagt giver dette et flot og stilrent design, der passer ind i mange forskellige rum. Trappe-elementet giver et smart og alternativt look til rummet og er en interessant og stilren måde at opbevare sine ting på.

Prismæssigt adskiller vores bogreoler og bogkasser sig relativt meget, hvilket gør dem økonomisk set egnede til forskellige kundesegmenter. Vores bogkassers prisniveau på omkring 1000-2500 kr. gør dem velegnet til den studerende, der skal flytte i en ny lejlighed eller blot gerne vil peppe sin nuværende bopæl op. Hermed ikke sagt at de udelukkende er skabt til dette segment. Med deres stilrene designs vil de kunne passe ind i ethvert rum.

Bogreolerne har et højere prisniveau og egner sig derfor i højere grad til familier end studerende.

Generelt er vores priser dog lave, fordi vi gerne vil kunne konkurrere med vores konkurrenter, samtidig med at vil levere møbler i flot design og af høj kvalitet. Derudover, da vi har et prismatch-system, er mange af vores varer ofte nedsatte, så vi kan konkurrere med alle vores konkurrenter på markedet. Derfor har vi også bogreoler, som den studerende godt vil kunne få råd til, hvis der spares op i et par måneder.

Bogreol – multimøblet

Møblet for bogelskeren

En bogreol er først og fremmest et ideelt møbel for bogelskeren, der nyder at slappe af i selskab med en god bog, og som gerne vil opbevare sin bogsamling fremme i hjemmet. Efter en lang dag, eller på en afslappet søndag eftermiddag, kan det være skønt at slappe af i stilhed med en spændende krimi eller et actionfyldt fantasy-eventyr. Er du netop typen, der ikke gider at se fjernsyn dagen lang men hellere vil nyde dagen med gode bøger, så er en bogreol- eller kasse altså et velegnet møbel for dig. Vores store bogreoler gør, at du sagtens kan stille hele din Ringenes Herre-trilogi eller samtlige af dine Jamie Oliver kogebøger på en af vores bogreoler.  Derudover kan du, grundet de åbne og lukkede dele som nævnt ovenover, selv bestemme, om du gerne vil vise hele din samling frem, hvis du er stolt over din passion, eller du kan gemme dem væk, så de ikke kan ses. Opbevaringen af bøger på bogreolen kan give slid, enten på grund af varig opbevaring eller på grund af pludselige stød. Da vores reoler er lavet af eg, så kan de heldigvis slibes til i tilfælde af skader på reolen.

Andre funktioner

På trods af navnet bogreol så er den imidlertid også velegnet til opbevaring af mange andre forskellige ting. Har du en masse flotte planter, som der ikke er plads til på et af de andre møbler eller i vindueskarmene, så er bogreolen et ideelt sted at placere dem. Det kan også være, at du har en stor passion for Kaj Bojesen, og derfor ikke har mere plads til at stille din abe eller elefant. Her kan en bogreol- eller kasse også hjælpe dig. Da vi hos Møbelkompagniet også tilbyder udgaver med skuffer, er det også et velegnet sted til at opbevare dokumenter af forskellig art.

De stilrene og flotte designs fra Møbelkompagniet gør, at vores bogreoler- og kasser også sagtens kan anvendes blot som pynte møbel og ikke nødvendigvis som opbevaringsmøbel. I takt med de stigende tendenser om at forbruge og købe mindre, er der flere og flere personer, der vælger at købe færre ting. En bogreol kan dog sagtens passer ind i et sådant princip, da det som sagt også passer fint som et pynte møbel.

Frit valg af rum

Er du i tvivl om, hvor du skal stille din nyerhvervede bogreol- eller kasse, så fortvivl ej!

En yderligere fordel ved bogreolen- og kassen er, at de kan placeres i mange forskellige rum i hjemmet. De passer glimrende ind i stuen, uanset dennes størrelse, men de er også ideelle i soveværelser eller andre typer af værelser. Så er hele familien vild med at læse bøger, er det et glimrende valg at have en stor bogreol i stuen, hvori hele familiens bogsamling kan opbevares. De er dog også velegnede til kontoret, hvis man er studerende og har bøger fra alle ens fag, som man gerne vil have tæt på en og ikke gemme ned i kasser. Hvis flere personerne i familien kan lide at læse, så er det nemmeste selvfølgelig at købe flere af vores bogreoler- og kasser. Enten kan du købe samme udgave, eller hvis du er glad for at variere indretningen i hjemmet, så kan du vælge flere forskellige typer af vores produkter. Vores bogreoler- og kasser kan derudover sagtens supplere hinanden, således at du har begge dele stående i samme rum. Dette kan vi helt sikkert anbefale.

 

Kundeservice i topklasse, når du skal vælge bogreol

Hos Møbelkompagniet vil vi gerne udmærke os i forhold til vores kundeservice, som vi ikke er blege for at kalde for sublim. Dette er noget, vi kæmper for hver eneste dag, og vi er stolte over at have en gennemsnitlig rating som fremragende på trustpilot. Kundeservice er dog for os flere forskellige ting. For det første betyder det, at man kan kontakte os samtlige dage i ugen – også lørdag og søndag over telefon! Vi kan selvfølgelig ikke garantere lave ventetider på telefonen, så derfor er det også muligt at få fat på os online, hvor du kan chatte med vores kundeservice på vores hjemmeside. Har du derfor spørgsmål angående bogreolen eller bogkassen vedrørende funktioner, design eller andet mellem himmel og jord, så kan du få svar på disse alle ugens dage. Hvis man har en travl hverdag, hvor der ikke er tid eller overskud til at lede efter nye møbler i hverdagen, så mener vi, at man også skal have chancen for at få svar på sin spørgsmål om sin eventuelle nye bogreol i weekenden.

En anden del af vores kundeservice er de rettigheder, som vi tilbyder vores kunder. Da vi ønsker at have nogle af de laveste priser i branchen, kører vi med prismatch, så du kan få prisen på en af vores varer til samme pris som ved et andet selskab, der har en lavere pris. Har du derfor fundet en af vores bogreoler- eller kasse til en lavere pris et andet sted, så giv os et kald, og vi vil matche den fundne pris. Når vi er nået frem til den korrekt pris, så leverer vi din nye bogreol- eller kasse til blot 47 kr. til hele Danmark (pånær ikke-brofaste øer). Denne levering inkluderer levering til hoveddøren i gadeplan med besked herom senest dagen før.

Derudover har vi indført 30 dages returret, da vi også gerne vil udmærke os på vores møblers design og kvalitet. Lever din bogreol- eller kasse således ikke op til dine forventninger, så kan du returnere den inden for de 30 dage.

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Mandag til fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag & søndag: 10.00 - 15.00

Helligdage: Lukket