GRATIS FRAGT PÅ ALT I WEEKENDEN

 

1 vare

pr side
Stigende

1 vare

pr side
Stigende

Garderobeskab

Det kan måske være svært for mange at finde et garderobeskab, der passer til netop deres indretningsstil, men hos Møbelkompagniet, behøver du ikke at lede længe for at finde noget, der passer godt ind i din bolig. Vi tilbyder et vidt sortiment af størrelser, designs og farver. Så uanset hvilken farve du leder efter, eller hvor mange personer I er, så vil du kunne finde det helt rette garderobeskab hos os. Desuden er det også vigtigt, at skabet kommer til at kunne passe ind i din bolig, så derfor har vi også et bredt udvalg af diverse størrelser. Hvis du leder efter et garderobeskab med skuffer, har vi også et solidt udvalg, der både inkluderer låger og skuffer, så du kan få plads til alle dine beklædningsgenstande. Hvis du har behov for flere garderobeskabe, og du gerne vil have en vis form for sammenhæng mellem de forskellige rum i din bolig, har vi typisk også flere modeller, der ligner hinanden meget – bare i forskellige størrelser, farver eller lignende.

Garderobeskabet – stort farvesortiment

Det er vigtigt, at du har et skab til tøj opbevaring, du har lyst til at se på hver dag, som en af de første ting, efter du er stået op. Derfor er det også vigtigt, at du finder en model, du bryder dig om, og som du vil elske i mange år fremover.

Vi tilbyder mange forskellige slags garderobeskabe, og noget du især bør være opmærksom på, er farven og designet. Disse to ting vil kunne sætte prikken over i’et på indretningen af dit rum, og gøre det mere eksklusivt eller hyggeligt, alt efter hvad du leder efter. Hos Møbelkompagniet finder du et godt udvalg af farver i f.eks:

  • Sort
  • Hvidt
  • Gråt
  • Træ
  • Hvid eg

Er du den lidt mere vovede type, så kan du også finde flerfarvede garderobeskabe i f.eks. hvid og eg. Dette skaber en anden dynamik i indretningen, som et helt klassisk et-farvet garderobeskab ikke gør.

Rent stilistisk bærer vores garderobeskab præg af to overordnede designs. Vi har skabe i en meget minimalistisk og moderne stil, og så har vi også klædeskabe, der udstråler det klassiske look. Det eneste, der sætter grænser for, hvilket garderobeskab, der i fremtiden skal stå i din bolig, er din fantasi og stil.

 

Pris:

Hos Møbelkompagniet ønsker vi, at alle har mulighed for at købe et garderobeskab til opbevaringen derhjemme. Derfor tilbyder vi skabe i en meget bred prisklasse, der spænder lige fra 2000 kr. og op til godt 6000 kr. Det, synes vi, er er fair og god kundeservice. Står du alligevel og har problemer med at finansiere dit nye garderobeskab, så tilbyder vi rentefri finansiering. Du kan læse mere om dette under længere nede i teksten.

 

Forskellige størrelser

Hos Møbelkompagniet har vi garderobeskabe i forskellige størrelser og funktioner alt efter, hvad du står og mangler til hjemmet. Vi har både helt klassiske, høje garderobeskabe med døre. Ønsker du et garderobeskab, hvori du også kan opbevare undertøj og strømper, så har vi også forskellige typer af skabe med en kombination af både låger og skuffe dele.

Mange husholdninger har flere personer, der opbevarer tøj i samme klædeskab. Hvis I gør dette hjemme ved dig, har vi også skabe, der giver plads til det hele. Flere af vores skabe udnytter pladsen utrolig godt, og sørger altså for, at I kan få en masse forskellige hylder og skuffer, uden at skulle have flere forskellige garderobeskabe. Det giver jer rig mulighed til at have jeres tøj i samme klædeskab , uden det hele bliver rodet sammen med tiden, da i kan dele hylderne mellem jer uden problemer.

Vores klassiske klædeskabe med låge- og skuffeelementer er ensfarvede. Disse skabe passer ind i ethvert hjem på grund af deres klassiske og tidløse design, og fordi de fås i mange farver som grå, hvid og valnød.

Vores moderne garderobeskabe er for dig, der godt kan lide alternative inputs til din indretning, og som synes at det klassiske kan blive lidt for ”kedeligt”. Her er lågerne og skufferne ikke ensfarvede. Lågerne er hvide og skufferne kan bl.a. fås i sort og eg. Det klassiske håndtag til åbning af skabet er fravalgt og byttet ud med flotte og stilrene indskæringer, så du skal tage fat i lågen for at åbne den. Her ses også et moderne twist, da indskæringerne er asymmetrisk i modsætning til håndtagene på de klassiske garderobeskabe.

Vi ved, at det er meget forskelligt, hvor meget plads vores kunder har i boligen, og derfor sørger vi også for at have et godt udvalg, der passer til dig, uanset hvor du bor. Om du har 10, 26 eller 50 m2 at gøre godt med, kan du være sikker på at finde et garderobeskab, der passer perfekt ind. Derfor har vi også en masse forskellige modeller, der bedst effektiviserer den plads, du har, uden at gå på kompromis med design. F.eks. har vi diverse smalle skabe, der alligevel formår at give dig plads til alt dit tøj, pga. plads til bøjler, skuffer og hylder.

Generelt set sørger vi for at have et godt udvalg af klædeskabe, så der er til enhver smag; uanset om du foretrækker det nye eller det gamle, sort eller hvid, glas eller træ.

 

Bøjlestang eller hylder?

Mange af vores skaber indeholder både hylder og bøjlestænger, mens andre skabe ikke gør. Hvad du hælder mest til, kommer an på din plads, og hvad du bedst selv kan lide.

Hvis du leder efter et gaderobeskab og ved, at du ikke har meget plads til overs i boligen, kan det være en ide at kigge efter et skab med en bøjlestang. En bøjlestang kan være et godt valg for dig, hvis du tit oplever, at du mangler plads til at hænge dit tøj, der nemt bliver krøllet. Det kan f.eks. være skjorter, eller pæne kjoler. Bøjestangen er også noget, du burde overveje, hvis du føler, at du lider af pladsmangel, da du nemt kan hænge en masse forskelligt tøj side om side i vores skabe. Bøjlestængerne i vores møbler kan holde til meget, og så slipper du også for at skulle hive diverse trøjer ud fra en hylde hver dag. Det giver dig overblik over hvilket tøj du har – og når du har overblik over rodet i dit hjem, får du også nemmere overblik over resten af dit liv. Endnu en fordel med bøjlestænger er, at du har rig mulighed for at placere sko i bunden af klædeskabet, under dit tøj. På den måde optimerer du skabspladsen, samtidig med at du gør det nemt at finde lige den trøje eller det par sko, du leder efter, hver gang.

På den anden side kan du også vælge et garderobeskab med hylder i stedet for bøjlestænger. Det er især en praktisk løsning, hvis du har lidt mere plads, og du ikke har mange ting, der skal hænges op. Det kan også være, at du har et eksternt tøjstativ til at hænge dine skjorter og lignende på, og at du derfor ikke har behov for et garderobeskab med en bøjlestang. Desuden kan hylder også være den rigtige løsning for dig, hvis du ønsker at dele dit tøj op i kategorier. Mange deler f.eks. deres tøj op i bukser, trøjer, sokker osv., hvilket nemmest kan lade sig gøre, når skabet har en masse hylder. Her har vi også et udvalg af skabe med hylder i forskellige størrelser, så du nemt kan finde plads til alle dine beklædningsgenstande.

Vi mener, at der skal være plads til alle slags stile, og det har vi også sørget for med vores udvalg af garderobeskabe. Forhåbentlig inspirerer vores udvalg dig måske også til at prøve en stil, du ikke havde overvejet tidligere, men som eventuelt kunne komme til at passe rigtigt godt ind med resten af dine møbler.

Vi tilbyder dig rentefri finansiering

Hvis du har behov for det, tilbyder vi også rentefri finansiering, så du nemt kan få råd til garderobeskabet, du går og drømmer om. Processen er nem og overskuelig og tager ikke meget længere tid, end hvis du skulle betalte hele beløbet ved bestilling.

Fragt og levering

Møbelkompagniet leverer dit nye garderobeskab lige til kantstenen. Hvis du ønsker yderligere hjælp til at få dit nye skab indenfor, kan du tilkøbe 2-mands levering ved kassen.

Hvis dit nye garderobeskab, ud over alt forventning, skulle vise sig ikke at passe ind i din bolig, eller at du blot ikke bryder dig om, hvordan det ser ud med resten af dine møbler, kan du sende skabet retur til os inden for 30 dage.

Showroom i Herning

Møbelkompagniet er primært en onlineforhandler, men vi har også et showroom i Herning, hvor du har mulighed for at se et udvalg af diverse varer, vi handler med i øjeblikket. Det er desværre ikke alle varer, vi har udstillet, men du kan ringe til os og høre mere om de nuværende varer.

Hvis du stadig har spørgsmål, kan du:

  • Ringe til vores kundeservice og spørge en af vores hjælpsomme medarbejdere

eller

Skrive til chatten her på siden, hvor kundeservice også sidder klar til at hjælpe dig

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Mandag til fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag & søndag: 10.00 - 15.00

Helligdage: Lukket