Ofelia velour chaiselongsofa, venstrevendt - Møbelkompagniet

Du vil gerne opleve
dine nye møbler
før du køber.

Møbelkompagniet Aarhus

Besøg vores showroom i Aarhus, hvor vi altid har spændende nyheder og bestsellers udstillet. Du kan frit gå ind i vores showroom og blive inspireret - helt uden at blive forstyrret. Får du brug for hjælp, står vi selvfølgelig klar til at besvare dine spørgsmål. Vores showroom er fyldt med spændende kvalitetsmøbler til lave priser.

Vi holder til i Aarhus N på Graham Bells Vej 6. Her er der rigeligt med parkering og du skal hverken tænke på at stille p-skiven eller hvor lang tid du holder parkeret.

Vi opdaterer løbende de udstillede modeller, så du kan fra tid til anden, opleve spændende nyheder og bestellers dukke op i showroomet.

Er du nysgerrig? Vi har samlet produkterne vi har udstillet i showroomet, så du lynhurtigt kan se hvilke møbler du netop nu kan opleve i showroomet. Husk at vi opdaterer det løbende.

Lej en Freetrailer

Vi har fem freetrailers stående på vores parkeringsplads, som du kan leje gratis via freetrailer appen. Så kan du få dine møbler med hjem samme dag, hvis de er på lager.

Outlet corner

I hjørnet af vores showroom har vi dedikerede lokaler til outlet. Du finder en blanding af sofaer, borde og stole, som enten er kommet retur fra kunder, udgående varer eller udstillingsvarer. Alt sammen kan du få til store besparelser på helt op til 75%. Det eneste er, at du selv skal afhente varen inden for 7 dage efter købet.

Tag en virtuel rundtur i vores showroom

Adresse

Graham Bells Vej 6
8200 Aarhus N
Denmark

Åbningstider
Man til fre 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 17.00
Søndag: 10.00 - 17.00

Click & collect
Man til fre 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 15.00
Søndag: 10.00 - 15.00

Find os her