Ferie sale: Vi fejre ferie, spare lidt ekstra, slutter på søndag!

Filtrering

9 varer

pr side
Stigende
 1. -29%
  Mitra natbord hvid, 1 skuffe
  Kampagnepris 515,00 kr Førpris 729,00 kr
 2. -32%
  Oslo Natbord 1 skuffer, Hvid/Eg struktur
  Kampagnepris 524,00 kr Førpris 770,00 kr
 3. -27%
  Paris Natbord, Hvid
  Kampagnepris 878,00 kr Førpris 1.195,00 kr
 4. -28%
  Oslo Natbord 1 skuffe, Hvid/Sort
  Kampagnepris 524,00 kr Førpris 729,00 kr
 5. -29%
  Mitra Natbord, hvid
  Kampagnepris 706,00 kr Førpris 1.000,00 kr
 6. -27%
  Paris Natbord, Hvid/Eg struktur
  Kampagnepris 878,00 kr Førpris 1.195,00 kr
 7. -26%
  Paris Natbord med 2 skuffer, hvid
  Kampagnepris 1.068,00 kr Førpris 1.450,00 kr
 8. -35%
  Alisma natbord, marmor print
  Kampagnepris 1.068,00 kr Førpris 1.649,00 kr
 9. -30%
  Paris Natbord med 2 skuffer, Hvid/Valnød
  Kampagnepris 1.021,00 kr Førpris 1.450,00 kr

9 varer

pr side
Stigende

Soveværelse

Er du på jagt efter nye møbler til dit soveværelse, så er du kommet det rette sted. Det kan være, du lige er flyttet og skal have indrettet dit nye soveværelse. Det kan også være dit nuværende soveværelse bare lige trænger til at blive piftet lidt op. Uanset hvilken situation du står i, kan du hente inspiration til soveværelset her og få fingrene i møbler, der fuldender dit soveværelse.

Glem ikke dit soveværelse

Hvis du lige er flyttet ind i dit nye hjem, så ved du alt om, hvordan soveværelset ofte bliver en af de sidste projekter på listen. Dette sker ofte, da soveværelset sjældent er det første, man støder på, når man træder ind i et hus eller en lejlighed. Det kan derfor sagtens ske, at indretningen af soveværelset bliver nedprioriteret. Et godt tip er at lade være med at ”gemme” indretningen af dit soveværelse til sidst. Soveværelset er det rum, hvor du skal kunne finde ro og få en god nats søvn, så et rodet og ufærdigt soveværelse kan nemt have en stressende effekt. Det behøver ikke være et stort projekt at få indrettet et flot soveværelse. Du kan ved hjælp af få møbler skabe et rigtig fint rum, hvor fokus er på lækkert design og funktionalitet.

Alt til soveværelset

Uanset om du står og mangler alt til soveværelset eller blot mangler nogle få ting, så kan du garanteret finde netop dét, du søger, hos Møbelkompagniet. Vi tilbyder blandt andet:

 • Sengeborde
 • Kontinentalsenge
 • Elevationssenge
 • Sengegavle
 • Sengeben
 • Box madrasser
 • Topmadrasser
 • Sengetæpper

Alt findes naturligvis i forskellige designs, materialer, farver, så du er sikret, at få dit soveværelse indrettet med møbler, der passer nøjagtig til din stil. 

Flot og funktionelt design

Hos Møbelkompagniet kan du som sagt finde en masse forskellige lækre materialer, farver og designs. Selvom du ikke viser dit soveværelse frem til gæster på samme måde som en stue, så er det naturligvis at foretrække, at det ser hyggeligt ud. Derudover er det super vigtigt, at dine møbler er funktionelle. I din seng er det essentielt, at du ligger godt. Tag derfor stilling til, hvilken type madras, du ligger godt på, og hvilken type seng, der generelt passer bedst til dig.

Møbelkompagniet tilbyder eksempelvis elevationssenge, som kan være en nødvendighed, hvis du har brug for hjælp til at komme op i og ud af sengen. Denne type seng er også super god, hvis du har brug for at sidde opadrettet, hvis du for eksempel ofte læser, inden du går i seng. Disse fås også i dobbeltsenge, hvor hver side af sengen kan køres op og ned separat. Din partner bliver derfor ikke forstyrret, hvis du vælger at køre din side af sengen op eller ned. Hos Møbelkompagniet tilbyder vi også sengeborde med skuffer, hvis du gerne vil have et renere udtryk, hvor dine ting er gemt væk i skuffer og ikke står fremme. Vi har også forskellige sengeben i samtlige materialer og sengegavle, som du kan købe ved siden af, hvis du vil personliggøre din seng yderligere.

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-20 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44