⚡️ SPECIAL PRICES: +500 PRODUKTER SAT EKSTRA NED! ⚡️

Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Boxmadras

Det er vigtigt, at du har en god seng. Vi bruger nemlig i gennemsnit 6-9 timer i vores seng hvert eneste døgn, og det er derfor væsentligt, at du ligger godt i din seng og er helt tilfreds med den. Et flot design på din seng er lækkert, men det endnu vigtigere, at sengens materiale, polster, størrelse, hårdhed, fjedersystem osv. passer til dig. Liggekomforten er essentiel. Her på siden finder du flotte og komfortable boxmadrasser.

Fordelene ved en boxmadras

Der er mange forskellige typer senge, såsom kontinentalsenge, elevationssenge, boxmadrasser osv. Så hvis du er i tvivl om, hvilken type seng der passer bedst til dig, og du gerne vil vide mere om boxmadrasser, så er du kommet det helt rigtige sted. Denne slags madras har nemlig en lang række fordele.

Er du på udkig efter en praktisk, hurtig, samt funktionel sengeløsning, så er en boxmadras et rigtig godt bud. Den er praktisk, da den har en massiv træramme omkring madrassen og derfor kun kræver montering af sengeben. Dette er også en af grundende til at denne type seng er så populær, da du super hurtigt har det færdige slutprodukt.

En anden fordel ved boxmadrassen er, at da den har en så let konstruktion, kan den købes til forholdsvis billige penge og på samme tid være et super godt og funktionelt møbel. Den simple opbygning gør, at den er nem at flytte rundt på. Du kan derfor nemt komme til at støvsuge bagved sengen, og skal du flytte sengen, kan dette også gøres uden det store besvær.

Bestem selv, hvordan din seng skal se ud

Vores Nora boxmadras er dobbeltfjedret med 268 stk. 5-zone pocket fjedre øverst og 150 kraftige bonellfjedre pr. m2 nederst. Den er polstret med polyether skum oven på fjedrene, som sørger for en god liggekomfort. Madrassen er betrukket i antracit møbelstof og med en dertilhørende 100mm koldskums topmadras. Denne topmadras fås i to forskellige hårdheder: medium og fast.

Boksen fås naturligvis også i forskellige størrelser, så du kan få plads til den uanset hvor stort eller lille dit soveværelse er. Vi tilbyder boxmadrasser i følgende mål:

  • 90 x 200 cm
  • 120 x 200 cm
  • 140 x 200 cm
  • 160 x 200 cm
  • 180 x 200 cm

Når du klikker på en seng, får du muligheden for at købe gavl til. Du skal derfor vurdere, om du ønsker at få en seng med eller uden gavl. Du får også muligheden for at købe ben til i forskellige materialer til din seng. Vi tilbyder følgende typer sengeben:

  • stålben
  • egetræsben
  • sorte ben

Hurtig levering, prismatch og fortrydelsesret

Vælger du en boxmadras hos os, sørger vi for en hurtig og gratis levering af den. Har du fundet den samme på en anden hjemmeside matcher vi prisen på denne. Alt du skal gøre er blot at kontakte kundeservice. Herudover er du også sikret 30 dages fortrydelsesret, hvis nu du skulle ombestemme dig. Der er derfor ingen grund til at tøve med dit køb.

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-20 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44