📦 LAGERSALGET ER IGANG! Spar op til 50%! 📦

Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Foldemadras

Det er altid en god idé at have mulighed for at redde en seng op til en god ven, der har lyst til at blive at overnatte. Der findes nærmest ikke noget hyggeligere, og hvis du også har større børn, der er begyndt at sove sammen med vennerne, så er det helt ideelt at have en foldemadras eller flere, så det er nemt at lave en seng klar til en overnattende gæst. Foldemadrasser er smarte, da de kan foldes sammen og dermed er nemmere at opbevare end en helt almindelig madras til overnattende gæster. Hvis du har en teenager boende derhjemme, vil det være et stort hit at anskaffe en foldemadras til deres værelse, så de har mulighed for at have venner overnattende. I dagstimerne kan foldmadrassen også foldes sammen og bruges som et blødt underlag at sidde på. De kan også stables ovenpå hinanden, hvis du har flere foldemadrasser.

Forskellige former for foldemadrasser 

Der er ikke andre regler for en foldemadras, end at den skal kunne foldes sammen. Derfor findes der flere forskellige former for foldemadrasser – både dobbelt og enkelt. De er som nævnt nemme at opbevare, da de bare kan klappes sammen og opbevares i et skab eller ligge på gulvet som en blød lille stol, der kan bruges til at hygge på. 

Derudover findes der også forskellige former for fyld, der kan være i foldemadrasserne, og det er derfor forskelligt, hvor hårde eller bløde, de kan være. 

Generelt set er en foldemadras en af de billigere løsninger, når det kommer til at skulle have ekstra sengepladser i hjemmet, men det er en meget bedre og mere behagelig løsning end f.eks. at have luftmadrasser til overnattende gæster, da de tit ikke er så gode at sove på. 

Det kommer du udenom med en foldemadras, for det er en ægte madras, og de steder, hvor den foldes sammen, kan ikke mærkes, når først den er foldet ud. Det er altså en virkelig god løsning, til hvis du skal have gæster overnattende. 

Tag din foldemadras med dig rundt

Hvis du står i den situation, at du har behov for at have en soveplads med til dig selv, så kan du med flere af vores foldemadrasser nemt tage dem med. I vores sortiment finder du også foldemadrasser, der er udstyret med håndtag, så de er lige til at tage med ligesom alle andre former for bagage, du måtte skulle have med. 

Så hvis du nogle gange skal overnatte hos andre, er det nemt at tage din egen foldemadras med – særligt fordi det også kan være, at dem du skal sove hos, ikke har en god seng til dig, så kan du selv klare det ved at have din egen madras med. 

Foldemadras i forskellige farver 

Der findes flere forskellige farver af foldemadrasser, du kan få, og du tænker måske, at det ikke betyder så meget, da der alligevel skal et lagen på, før den kan bruges. 

Men som vi også nævnte tidligere, kan du sagtens sidde på foldemadrassen, når den ikke er i brug, og det er særligt et hit hos store børn og teenagere, der ofte gerne vil slappe af og hygge med vennerne inde på deres værelse. 

Og her er det netop relevant, hvilken farve madrassen har, så den også passer ind i den øvrige indretning, når den er foldet sammen og skal bruges som lille stol. 

Stoffet på vores foldemadrasser er også dejligt blødt og behageligt at sidde på, så du altid kan sidde godt og blødt på foldemadrassen, når den er foldet sammen. 

Hos Møbelkompagniet finder du et stort udvalg af foldemadrasser til enhver smag.

Den hurtigste gæsteseng på markedet 

Når det kommer til at skulle have gæster overnattende, er det smart, at du hurtigt kan gøre deres seng klar, og her finder du altså ikke en meget hurtigere løsning end en foldemadras. De smarte folder, der er i madrassen, hopper lynhurtigt på plads når du folder den ud, og det tager derfor ikke mange sekunder, før madrassen er foldet ud og er klar til brug. 

Hvor du med en luftmadras eksempelvis skal puste den op først, har du med foldemadrassen slet ikke de samme problemer. Samtidig sover dine gæster også langt bedre på foldemadrassen, og derfor er den en virkelig smart investering. 

Hvis du ikke ønsker at bruge foldemadrassen til at sidde på, når den er foldet sammen, så kan den meget nemt gemmes af vejen i et skab eller under din seng, hvis du har plads til det. Når først den er foldet sammen, fylder den meget lidt, og det gør det nemt for dig at gemme den væk. 

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-20 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44