⚡️ SPECIAL PRICES: +500 PRODUKTER SAT EKSTRA NED! ⚡️

Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Topmadras

Du har sikkert prøvet at ligge uroligt en hel nat. Dette kan være enormt frustrerende, da alt vi drømmer om er en god nats søvn. Har du en ringe topmadras, bør du nok overveje at få den udskiftet. Her på siden tilbyder vi en masse gode topmadrasser i høj kvalitet.

Hvad er fordelen ved en topmadras?

En topmadras er et ekstra lag, som ligges ovenpå den almindelige madras i din seng. Topmadrassen er til for at give komfort og støtte. Har du en middelmådig eller ringe madras, kan en topmadras i høj grad hjælpe til at forbedre komforten i din seng. Har du en super god madras, er der også god grund til at købe en tilsvarende god topmadras, da den understøtter trykpunkterne i din krop og sørger for en længere levetid for din almindelig madras. En topmadras kan altså både få en ringe og en god madras til at blive bedre, og den vil hjælpe til at forbedre din søvnkvalitet.

Forskellige typer af topmadrasser

Der findes et hav af forskellige typer af topmadrasser, og det kan nogen gange være et gedemarked, at finde ud af, hvilken type der er den bedste. Hos Møbel Kompagniet tilbyder vi forskellige slags topmadrasser. Hos os kan du blandt andet få følgende:

  • ViscoTemp topmadras
  • Koldskum topmadras
  • LaPur Latex topmadras

ViscoTemp serien minder om det, der kaldes for en Memory Foam topmadras, som kendetegnes ved dens måde at forme sig efter kroppen. Når du afgiver kropsvarme til madrassen, vil den forme sig efter din krop og yde en fantastisk støtte. Dette skyldes, at vægtfordelingen sørger for at ‘fordele’ varmen korrekt i madrassen og derved tilpasse sig din krop.

Koldskum er også kendt som HR skum og er højelastisk og bruges ofte til kvalitets sofaer, hvor siddekomforten og levetiden er altafgørende. Den har en høj-elastiske skumkerne, som sikrer en komfortabel sove- eller siddeplads med udsigt til mange år med den samme madras.

LaPur Latex madras teknologien er resultatet af et kvalitetsprodukt udviklet på det tyske sengemarked. Her blev LaPur Latex madrassen kåret som den ’Bedste Madras’ på markedet. På baggrund af dette kan vi sagtens garantere, at både mænd og kvinder, store som små, får den optimale støtte på LaPur Latex topmadrassen. Topmadrassen her har en super velfungerende zoneindeling, og derudover findes den i  fem forskellige hårdheder, så du kan få lige præcis den hårhed på din madras, du ønsker.

Topmadrasser i forskellige størrelser

Hvis du allerede har en seng og blot leder efter en ny topmadras, er det vigtigt, at din nye topmadras passer til målene på din seng. Dette er naturligvis også gældende, hvis du køber en ny seng. Vælger du at købe en ny seng på siden her, har du mulighed for at vælge, hvilken type topmadras du ønsker derunder.  Men er du blot på jagt efter en ny topmadras, så er det værd at vide, at vi har følgende størrelser:

  • 90 x 200 cm
  • 120 x 200 cm
  • 140 x 200 cm
  • 160 x 200 cm
  • 180 x 200 cm
 
kundeservice

MAN-FRE: 10-20 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44