JANUAR-UDSALG GRATIS FRAGT PÅ ORDRER OVER 1.000,-

Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Sengeramme

Sengen er det vigtigste møbel i dit soveværelse, og derfor er det vigtigt, at den opfylder dine behov i forhold til både komfort og stil. Senge findes i mange forskellige stilarter, og den bedste måde at præge stilen i dit soveværelse på er ved at investere i en flot sengeramme. En sengeramme bidrager nemlig til din indretning i soveværelset og kan derfor være med til at skabe hygge og atmosfære. Ved at købe en flot ramme til din seng, sikrer du dig en seng, du bliver glad for. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit soveværelse, så du får en god nats søvn hver eneste nat. Ved at tænke indretning ind i dit soveværelse, kan du nemt skabe et rum, der er indbydende og hyggeligt, og netop et flot sengestel kan bidrage til dette. Hos Møbelkompagniet tilbyder vi derfor en række forskellige sengerammer, og du finder nemt en, der passer til både din stil og dine behov. Gå derfor på opdagelse i vores sortiment allerede nu, og find det perfekte stel i dag.

Find den helt rigtige sengeramme

Står du allerede med en boksmadras, men mangler du et fint sengestel at anbringe den i? I så fald kan du hos Møbelkompagniet finde et fint udvalg af stel, der alle er i god kvalitet. Stil er meget individuel, og derfor er det en god idé, at du orienterer dig grundigt i vores sortiment og gør dig nogle gode overvejelser, før du beslutter dig for, hvilket sengestel du vil pryde dit soveværelse med.

Før du beslutter dig for, hvilken sengeramme du vil investere i, bør du altid gøre dig følgende grundige overvejelser:

 • Hvor meget plads har jeg at gøre godt med?
 • Hvilken madrasstørrelse skal rammen passe til?
 • Hvilken stil kunne jeg tænke mig i mit soveværelse?
 • Hvilken type design foretrækker jeg?
 • Hvilke farver passer ind i mit hjem?
 • Hvordan passer de enkelte sengerammer ind i indretningen i mit soveværelse?

Når du har gjort dig disse vigtige overvejelser, er du godt klædt på til at finde det helt rigtige sengestel for dig.

Hos Møbelkompagniet er vi klar over, at stil er forskellig fra kunde til kunde, og derfor bærer vores sortiment præg af stor forskellighed. Vi har derfor en god løsning til dig, der foretrækker et design, som er stilrent og minimalistisk. Samtidig har vi dog også en god løsning til dig, der er mere til et klassisk og måske ligefrem bombastisk design. Så har du allerede investeret i en boksmadras, men mangler du måske en sengeramme i 180×200 cm? Så har Møbelkompagniet en løsning til dig, uanset hvilken stil du foretrækker.

Alle vores stel er af god kvalitet, og du finder dem i mange forskellige varianter og prisklasser. Gå på udkig i vores sortiment nu, og find et sengestel, der passer til lige netop din stil og dine behov.

 

Hos Møbelkompagniet har vi sengestel i følgende farver:

 • Valnød
 • Hvid
 • Mat sort
 • Eg struktur

Vores rammer måler fra 140×190 cm til 154×203 cm. Du kan derfor nemt anvende vores rammer til helt almindelige boksmadrasser.

Fra vores sortiment kan du blandt andet vælge:

 • Et klassisk hvidt stel i et blødt look
 • En minimalistisk ramme, der giver sengen et simpelt udtryk
 • En queen bed, der pifter indretningen i dit soveværelse op

For at gøre indretningen i dit soveværelse endnu hyggeligere og din seng endnu mere indbydende og behagelig at ligge i, er der en række ting, du kan gøre. Det er selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at din dyne og din pude er komfortable og rare at ligge med. Du kan dog også bidrage til selve udtrykket af din seng. Det kan du blandt andet gøre ved hjælp af:

 • Et stort og behageligt sengetæppe
 • Nogle pyntepuder i et fint mønster
 • En sød bamse
 • Et flot sæt sengetøj
 • En varm plaid

Der skal i virkeligheden kun småting til for, at du får skabt en hyggelig atmosfære i dit soveværelse. Lad sengen spille hovedrollen i dit soveværelse, og anskaf dig en fin sengeramme til din boksmadras. Gør din seng hyggelig med pyntepuder og varme tæpper, og så har du skabt et hyggeligt soveværelse, der kan danne ramme om mange gode nætter.

Sengen er soveværelsets midtpunkt

I et soveværelse har du ikke brug for særligt mange møbler. Den eneste funktion, du reelt har brug for i dit soveværelse, er, at du kan sove der. Vi tilbringer faktisk rigtigt mange timer i vores seng, og netop derfor er sengen midtpunktet i dit soveværelse og det absolut vigtigste møbel. Du kan på ingen måder undvære en seng. Til gengæld findes der mange forskellige senge, og det kan være svært at vælge den helt rigtige til dit soveværelse.

For at du får en god nats søvn, er det vigtigt, at du investerer i en madras, der er komfortabel og af god kvalitet. Det er nemlig af stor betydning, at du ligger godt og føler dig godt tilpas i din seng. Dog er det også vigtigt, at du vælger en seng i et design, som du synes om. Den klassiske boksmadras er uden tvivl behagelig og komfortabel, men den bidrager ikke noget særligt til indretningen i dit soveværelse. Din indretning betyder nemlig noget for, hvor afslappet du kan føle dig i dit soveværelse. For at få en god nats søvn, er det vigtigt, at du kan slappe af.

En god måde at pifte indretningen i dit soveværelse op på er ved at købe en flot sengeramme til din boksmadras. Det giver boksmadrassen et nyt liv og dit soveværelse en hyggelig atmosfære. Du kan også vælge blot at købe sengeben til din boksmadras, men køber du i stedet et helt stel, får du både ben og gavl til din seng. Hos Møbelkompagniet udbyder vi derfor en række forskellige sengestel, der kan puste nyt liv i din indretning og yde dit soveværelse retfærdighed. Ved at kombinere komfort og design er du sikker på at få mange gode nætter i din seng.

Så hvorfor skal du anskaffe dig et sengestel til din boksmadras?

 • For at gøre noget ud af indretningen i dit soveværelse
 • For at skabe en atmosfære, du kan slappe af i
 • For at kombinere komfort og design
 • For at sikre dig en god nats søvn

Selvom sengen er det vigtigste møbel i soveværelset, bidrager andre møbler dog også til at skabe en god atmosfære i dit soveværelse. Derfor tilbyder vi hos Møbelkompagniet også mange andre møbler, der passer ind i dit soveværelse. Gå derfor på jagt i vores store sortiment af møbler, og find sengebordegarderobeskabetøjstativer og meget andet, der passer ind i dit soveværelse. Flere af vores sengerammer indgår endda i serier, hvor du kan finde matchende møbler. Du har derfor rig mulighed for at lave en hyggelig, gennemtænkt og stilren indretning i dit soveværelse.

Køb din sengeramme hos Møbelkompagniet i dag

Hos Møbelkompagniet tilbyder vi altid en fast lav pris på fragt til hele Danmark. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at der bliver tilføjet store ekstragebyrer til dine køb hos os. Du kan trygt bestille din sengeramme hos os, og så sørger vi for at levere den til dig til en billig fragtpris. Vi giver dig besked om leveringen 1-3 dage på forhånd. Her oplyser vi dig også om et 4 timers interval, hvori vi forventer at levere dine varer. Benytter du dig af vores standard levering, bringer vi dit sengestel til din nærmeste kantsten. Har du dog behov for, at vi hjælper dig med at bære stellet ind, kan du tilkøbe denne service, når du betaler din ordre. Her kan du desuden også tilkøbe hjælp til bortskaffelse af gamle møbler samt mange andre services.

Vi sætter meget stor pris på vores kunder, og derfor tilbyder vi altid at prismatche varer. Derfor kan du til enhver tid kontakte vores kundeservice, hvis du finder en af vores sengerammer billigere hos en anden forhandler, men ønsker at købe varen hos os. Alt du skal gøre er at vise os, hvor du har fundet ramme billigere, og så prismatcher vi den med det samme, så du straks kan få bestilt dit nye sengestel til den bedst mulige pris på markedet. Du kan kontakte vores kundeservice mandag til fredag fra klokken 10.00-18.00 og lørdag til søndag fra klokken 10.00-15.00.

 Det kan være rigtig svært at vælge sin nye sengeramme, specielt når man handler online. Derfor tilbyder vi hos Møbelkompagniet 30 dages fortrydelsesret. Du skal derfor ikke være nervøs for at bestille varer hos os. Hvis du fortryder dit køb, kan du blot sende det retur til os inden for 30 dage efter, at du har bestilt. Bemærk dog, at du selv er ansvarlig for at betale fragten for returforsendelsen.

Kig dig omkring på vores hjemmeside i dag, og find inspiration i vores sortiment af sengerammer. Du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning og yderligere information.

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-20 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44