MOMSFRI WEEKEND - Spar min. 20% på vores møbler

 

Lille spisebord

Filtrer

13 varer

pr side
Stigende
  1. Du fortjener et møbel, der klæder dig, din stue og dit liv!

Filtrer

13 varer

pr side
Stigende

Lille spisebord

Alle har forskellige behov, når det handler om at vælge funktionelle møbler til hjemmet. Et lille spisebord kan være et godt valg, hvis du bor småt og ikke har plads til, at bordet fylder halvdelen af rummet. Der er ingen grund til at have en masse spiseplads, som alligevel sjældent bliver brugt. Måske fordi du bor alene i en mindre lejlighed, er studerende eller har en lille familie.

Et lille spisebord vil også være et oplagt valg til et mindre køkken. Så har du et sted, hvor du kan spise din morgenmad, før dagen for alvor begynder. Desuden er det et sted, hvor du kan nyde et glas vin om aftenen, mens du sludrer med kokken. Og når det er så nemt at hygge om et mindre bord, kan du med fordel også slå dig ned med en god bog, en kop the eller dagens post. Du kan jo vælge, om du vil skubbe bordet helt ind til væggen, så du kan have tre stole omkring, eller om du vil placere det i et hjørne med to stole omkring. Der er også en tredje mulighed. For er dit hjem stort nok til at stille bordet i midten af rummet, så du kan have fire stole omkring. Og hos Møbelkompagniet finder du selvfølgelig stole, der matcher spisebordet, så du kan holde stilen ren og fin.

At vælge det helt rette bord

Hos Møbelkompagniet har vi flere forskellige bud på dit kommende spisebord. Når et bord er småt, skal det være praktisk og smukt. Det skal indgå som en naturlig del af indretningen i dit hjem og danne ramme for hyggelige måltider og gode samtaler. Derfor er et mindre spisebord et godt bud på et funktionelt og simpelt bord, som spreder hygge i hjemmet med sin lille størrelse, som både kan være aflangt eller kvadratisk. Her på siden finder du små spiseborde i flere forskellige stilarter, og du vil garanteret kunne finde et, som falder i din smag.

Du kan blandt andet vælge:

  • et lyst egetræsbord med et blødt look
  • et klassisk spisebord i sort/hvid, der passer til det meste
  • et tidløst massivt egetræsbord med hvidlakeret overflade, som du kan supplere med eksempelvis et vitrineskab i samme design

Alle bør kunne glæde sig over en god spiseplads og nyde en fredelig stund ved et veldækket, lille spisebord. Vores priser er derfor overkommelige, og i øjeblikket har du mulighed for at gøre en særlig god handel med vores gode tilbud. Måske er det nu, du skal investere i dit nye spisebord?

Rundt eller større?

Har du alligevel brug for mere plads, når du får gæster eller familien på besøg? Vi har også små spiseborde med udtræk. Det kan være en god idé, hvis du ofte har besøg og gerne vil kunne udvide bordet, så der bliver plads til flere. Hop ind under varekategorien ’spisebord med udtræk’, og se dig omkring efter den praktiske tillægsplade, der kan give dig muligheden for at dække op til flere.

Vi tilbyder også runde spiseborde, hvis det i stedet er det, du ønsker dig.

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn- & helligdage: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 19.00

Søndag: 10.00 - 19.00

Læs mere om vores showroom her.