Oprydningsudsalg - Spar op til 60%* på lækre møbler!

 
Filtrer

11 varer

pr side
Stigende
  1. Du fortjener et møbel, der klæder dig, din stue og dit liv!

  2. Pacific massivt plankebord, eg 200/300x95 (inkl. tillægsplader)
    5.499,00 kr Førpris 11.499,00 kr
Filtrer

11 varer

pr side
Stigende

Spisebord med udtræk

Få plads til alle med spiseborde med udtræk

Kender du det problem med, at du får gæster over til spisning eller spilaften, men så kan I ikke alle være ved bordet? Så skal du låne et ekstra bord, ekstra stole af venner, for at du kan holde en hyggelig komsammen. Det er meget besværligt. Måske er du helt holdt op med at invitere vennerne over, fordi det er for krævende. Hvis du ikke har meget plads til et stort spisebord i hverdagen, men gerne vil have plads til gæster i ny og næ, så er et spisebord med udtræk det rette valg.

Det praktiske spisebord

Det bliver ikke mere praktisk end med et spisebord, der kan fylde både meget og lidt, men stadig være et nydeligt spisebord af udseende. Det er hele tankegangen med spiseborde med udtræk. Disse borde har tillægsplader, som du kan isætte, når du for eksempel skal holde rund fødselsdag, jul, påskemiddag, børnefødselsdage eller lignende begivenheder. Til hverdag kan du nøjes med at have bordet i den størrelse, hvor der er plads til det antal personer, som I er derhjemme. Har man kun minimalt plads til et spisebord i hverdagen, men har mulighed for at forlænge bordet ved særlige lejligheder, så er denne løsning god. Enten kan det rykkes til at andet rum, ellers kan man ommøblere lidt den dag. Det er langt mindre besværligt, end hvis du skulle ud at låne et bord.

Mangler du desuden nogle stole til bordet, når det er slået ud, kan du finde klapstole, som er under varekategorien spisebordsstole. Disse er smarte, da de netop kan klappes sammen, så de fylder ingenting.

Mange forskellige varianter af spiseborde med udtræk

Der kan være nogle, der er bekymret for, at spiseborde med udtræk er kedelige af udseende. Men faktisk er der kommet mange varianter, der både har et lækkert design, og som har funktionen med udtræk. Og der er findes mange forskellige designs. Så der er helt sikkert noget til din smag, hvis du både vil nyde godt af udtræk-funktionen og et pænt spisebord. Her på siden har vi spiseborde lavet i:

Egetræ, borde med stålben, Eg og oliebehandlet, Borde i forskellige farver og træsorter, Keramik.

Ønsker du et spisebord, som udelukkende er praktisk og har et simpelt udseende, kan vi anbefale borde med hvid bordplade – og enten med træfarvet eller hvide ben. Med disse går du ikke galt i byen. Er du derimod til en lidt mere rustik stil, kan du vælge et bord i eksempelvis keramik eller med sorte ben.

På Møbelkompagniets side har vi altid gode tilbud blandt andet på spiseborde men også andre møbler, hvor du kan gøre gode priskup. Derfor vil vi råde dig til at holde godt øje her på siden. Alt efter vægt af den vare, du vælger, så sørger vi for fragten. Er der tale om spiseborde, som har en høj vægt sammenlignet med andre varer, vil vi typisk tage os af fragten. Her vil vi kontakte dig i god tid og aftale et mere konkret tidspunkt for leveringen.

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Mandag til fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag & søndag: Lukket

Helligdage: Lukket