GRATIS FRAGT PÅ ALT I WEEKENDEN

 

1 vare

pr side
Stigende

1 vare

pr side
Stigende

Bænk til spisebord

Tilfør dit hjem et cool element i form af en bænk til spisebord

Der er mange rum i din bolig, som er vigtige på flere forskellige måder og af flere forskellige grunde. Et af de rum er der, hvor du og din familie spiser og generelt opholder jer meget i hverdagen og weekenderne. Det er rundt om spisebordet, at I som familie spiser aftensmad, hvor børnene laver lektier, eller hvor den studerende har læsegruppen eller venner over til en hyggelig aften. Derfor er det for mange mennesker også vigtigt, at hjemmets spiseområde har en indbydende udstråling og siger noget om den person, der bor i boligen. Hos Møbelkompagniet kan du finde et stort udvalg af bænke, hvis du er på udkig efter en bænk til spisebord. Med en bænk i din indretning kan du hurtigt skabe et unikt udtryk, og samtidig er der faktisk flere gode fordele at hente ved at skifte et par spisebordsstole ud med sådan en. Derudover kan du finde flere bænke egnet til at stå ved dit spisebord i flere forskellige farver, designs og størrelser. Hvilken bænk, der er den helt rigtige for dig, kommer derfor helt an på din personlighed og boligstil.

Mange gode fordele ved en bænk i dit spiseområde

Som sagt er der flere gode fordele ved at investere i en bænk til spisebord. For det første tilfører en bænk noget udendørs hygge til dit spiseområde, men den giver også noget anderledes, friskt og cool til din indretning. Med en bænk har du med andre ord rigtig god mulighed for at skabe dit eget personlige udtryk. Samtidig kan en bænk friske ethvert spisebord op. Hvis du derfor er blevet lidt træt af dit gamle spisebord, kan den være med til at give et skud ny energi og en ny stil, men uden at du behøver købe et nyt spisebord. På den måde kan investeringen i en bænk til dit spisebord også ses som noget godt rent økonomisk. Ud over det stilmæssige aspekt ved at investere i en bænk til spisebord, kan du også spare plads i dit spiseområde. En bænk fylder nemlig mindre end to eller tre spisebordstole. Det gælder især, fordi du netop kan placere bænken helt op ad en væg, hvilket er sværere med stole. På den måde udnytter du din plads meget bedre, og du kan dermed også spare en del plads, men uden at det ser klodset eller trængt ud. Det er især en stor fordel, hvis du ikke har så meget plads at gøre godt med der, hvor spisebordssættet skal stå i dit hjem.

Hvor mange skal der kunne sidde på bænken?

Når det kommer til at vælge den helt rigtige bænk til spisebord og til generelt din boligindretning er der flere ting, der er vigtige at være opmærksom på. Hos Møbelkompagniet kan du nemlig finde bænk velegnet til spisestuen i forskellige størrelser. Det betyder, at det på forhånd er en god ide at vide, hvor høj, bred og lang den nye bænk må være. Du kan nemlig finde bænke i mål som for eksempel: 100 x 35 x 40 cm 140 x 40 x 47,5 cm 45 x 135 x 38 cm Hvis du er sikker på målene, vil det være nemmere at finde den helt rette bænk til spisebord. På den måde ender du heller ikke med at købe en bænk, som ikke kan være på den tiltænkte plads i din bolig. Når du kigger på de forskellige størrelser, kan det desuden være en rigtig god ide at overveje, hvor mange der skal kunne sidde på bænken. På den måde kan du også få et overblik over, hvor mange gæster du får plads til rundt om bordet ved at købe en bænk.

Bænk til spisebord i flere forskellige farver og designs

Det er dog ikke kun i forhold til størrelsesforholdene, at du kan finde forskellige varianter. Når det kommer til bænke, kan du nemlig også finde dem i forskellige farver. Det giver dig en god mulighed for at finde en bænk til spisebord, der passer lige præcis ind i din boligindretning. Samtidig giver de forskellige farver dig også mulighed for at skeje lidt ud og pifte din indretning lidt op, hvis du savner noget nyt eller lidt mere liv i dit hjem. Du kan blandt andet finde bænke i farver som for eksempel: - Dybblå - Flaskegrøn - Cognac - Rosa - Grå - Sort Farvemæssigt er der derfor noget for alle, og du vil helt sikkert også kunne finde en bænk, der falder lige i din smag. Men det er ikke kun bænkens sæde, der er farvet. Hvis du har et farveønske til bænkens ben, kan du også her finde et mindre udvalg. Du kan nemlig finde bænke med ben i lyst træ og sort. Hvis du hellere vil have et mere rustikt udtryk til din bænk til spisebord, kan du også finde forskellige bænke i træ og med træben. Disse kan både være lavet af lyst og mørkt træ, og det kommer derfor an på din stil. Ved disse bænke er der som regel ikke en pude eller hynde at sidde på. Her kan du derfor med fordel vælge at købe nogle puder eller et eller flere skind for at skabe en hyggelig atmosfære og gøre bænken ekstra behagelig at sidde på.

Få de materialer og det udtryk, som du drømmer om

Hvilke farver du føler dig mest tiltrukket af hænger også sammen med, hvad den enkelte bænk er lavet af. Hvis du er på udkig efter en bænk til spisebord, kan du finde bænke i materialerne: - Læder - Teaktræ - Eg - Velour - Metal - PU skum Hvis du går efter et bestemt materiale, kan det altså også lade sig gøre hos Møbelkompagniet. Det gælder uanset, om du stiler efter det rustikke, nordiske look eller hellere vil prøve kræfter med farver og det specielle udtryk, der ligger i et betræk af velour. Igen kommer det dog meget an på, hvad din personlige stil og din boligstil er.
 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Mandag til fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag & søndag: 10.00 - 15.00

Helligdage: Lukket