Se nogle af anmeldelserne her.
21. august
Jeg driblede afsted med en lækker sofa uden besvær. Personalet er i top - gode folk med service i tankerne. Det kunne ikke blive bedre! Vil anbefale enhver til at handle deres møbler her!
Tim Bech Nørgaard
6. september
Christian leverede vores nye sofa igår. Han hjalp med at samle den inde i stuen og tog indpakningen med igen, så vi ikke selv skulle tænke på at komme af med det. Han tog sig rigtig god tid til at hjælpe os på plads i stuen.. Jeg vil helt klart anbefale møbelcompagniet. Jeres service er i top. Og skal lige give en ekstra ros, da Christian var så sød, at tage vores gamle sofa med og afleverede den hos min veninde, der bor i samme by.
Ditte Hartvig Juul Jensen
17. september
Vanvittig god oplevelse! Servicen helt i top! Daniel og Christian viste os flere forskellige muligheder i forhold til vores begrænsede plads... Vi endte med en super fed sofa med tilhørende borde. Det er ikke sidste gang, vi kommer forbi butikken! Tak for hjælpen de herre! Go weekend og tak for hjælpen.
Chris Berwald Hørdum
9. september
Fantastisk service fra 2 søde og professionelle herre! De har styr på det hele, og de giver den bedste service! Vi har købt mange ting til hjemmet ved dem nu og der har aldrig været noget at komme efter, tingene har været som de skulle og er kommet til tiden! Vi kommer helt bestemt tilbage og handler ved møbel kompagniet i fremtiden!
Nanna Gehlert Valbjørn Hansen
13. juni
Har købt ny sofa og stol hos møbelkompagniet, og det er en fornøjelse. Gode priser, hurtige til at svare tilbage, en aftale er en aftale hos møbelkompagniet. Bestilte sofaen på webshoppen, efter at have besøgt udstillingen, og levering 1 uge efter til hoveddøren, hvor der blev hjulpet med at bære op! God service og gode priser!
Arvid Frey Wattez
25. august
Her slår 5 stjerner slet ikke til. Fantastisk oplevelse fra start til slut, aftaler bliver holdt til punkt og prikke og servicen er noget jeg aldrig har oplevet før. Fik mine møbler båret op, pakket ud og samlet, alt pap med retur. Fra min side skal de to unge fyre have de varmeste anbefalinger samt de bedste ønsker om fremgang.
Eva Mygind
27. juli
Efter godt 7 måneders sofa'jagt fandt vi endelig den helt perfekt sofa, hos møbel kompagniet! Hos møbel kompagniet får man en rigtig god service, samt gode priser! De leverede også vores sofa hjem til os, og den blev selvfølgelig også bragt indenfor. Og igen rigtig, rigtig god service!
Ditte Lykke Hedegaard Lauritsen
20. september
Helt klart den bedste service jeg nogensinde har fået. Jeg kan kun give Møbelkompagniet min aller bedste anbefaling.
René Hannibal
5. august
Så har jeg fået min nye sofa. Helt perfekt - jeg er allerede glad for den. Leveret af 2 søde og meget hjælpsomme unge mennesker. Tak for det.
Jyta Daugaard Popik
15. september
Lige fået mit nye spisebord. Kunne ikke sætte en finger på servicen!! Kunne ikk have bordet i bilen, så i og med Christian skulle til Horsens, tog han bordet med for mig. Fantastiske drenge, lækkert bord og konge service!!
Camilla Møllerskov
21. maj
Fantastisk service og virkelig lækker sofa og sofabord vi har fået os �. Jeg kan varmt anbefale alle at handle hos Møbelkompagniet...
Nina Skov Knudsen
13. juni
Fantastisk service! Helt klart noget jeg vil anbefale andre. 👍🏼Levering lige til hoveddøren, på trods af, at man bor på 3. Sal. Hurtig levering, nem og overskuelig hjemmeside. Jeg/Vi takker
Camilla Magnussen
16. januar
De to søde unge mennesker er fantastisk empatiske og dygtige til at lave en god handel fra start til slut. Vi har fået en sofa, som vi er ovenud tilfreds med til en pris der ikke findes bedre andre steder. Fragten var både billig og til utrolig stor hjælp, da chaufføren både hjalp med at bære sofaen op og derefter samle den. Så næste gang vi skal have en ny sofa, ved vi ihvertfald hvor vi skal gå hen
Vibeke Hyldborg
10. august
Sikke et kanon sted at handle møbler! Virkelig god service og utrolig god tålmodighed, når kunden er ubeslutsom, mht, hvilke møbler det skal være - i dette tilfælde mig.. Ikke sidste gang jeg handler hos jer
Cecilie Jespersen