Sovesofa

Hos Møbel Kompagniet har vi helt sikkert en sovesofa lige til dig. Vi har nemlig listet et udvalg af smarte og flotte sovesofaer op til dig, i flere forskellige farver, størrelser og materialer. Uanset om du er på udkig efter den lille moderne 3 personers sovesofa til den lille lejlighed, eller en flot chaiselong sovesofa med opbevaring som også går godt ind i en lille studiebolig. Ja uanset hvad du søger af sovesofaer, så har vi helt sikkert noget til dig!

19 varer

pr side
Faldende
 1. -35%
  Perugia Sovesofa, dusty rose
  Perugia Sovesofa, dusty rose
  Kampagnepris 1.939,00 kr Førpris 2.995,00 kr
 2. -35%
  Perugia Sovesofa, mørkegrå
  Perugia Sovesofa, mørkegrå
  Kampagnepris 1.939,00 kr Førpris 2.995,00 kr
 3. -35%
  Faith Sovesofa, mørkegrå
  Faith Sovesofa, mørkegrå
  Kampagnepris 2.325,00 kr Førpris 3.595,00 kr
 4. -33%
  Gozzano Sovesofa, grå
  Gozzano Sovesofa, grå
  Kampagnepris 2.399,00 kr Førpris 3.595,00 kr
 5. -35%
  Perugia Sovesofa, grå
  Perugia Sovesofa, grå
  Kampagnepris 1.939,00 kr Førpris 2.995,00 kr
 6. -34%
  Milton Sovesofa, mørkegrå
  Milton Sovesofa, mørkegrå
  Kampagnepris 2.849,00 kr Førpris 4.299,00 kr

19 varer

pr side
Faldende

Sovesofaens funktioner og gøre mål

En sovesofa er nok den mest smarte og praktiske sofa man kunne tænke sig, for tænk lige engang, man kan få en sofa som bruges som sofa (naturligvis) om dagen, men som så kan foldes ud og blive brugt som seng om aftenen og på nogle af sovesofaerne er der endda også opbevaringsmulighed, så du kan ligge alle dyner, puder, plaider og meget mere der i. Konklusionen må være at sovesofaer er meget praktiske og smarte! 

Forskellige kvaliteter

En Sovesofa kan fås i flere kvaliteter end bare billig og bedst, vi anbefaler klart at købe den bedre sovesofa med pocket-fjedre som indeholder koldskum, grunden til at vi anbefaler at investere lidt ekstra kroner i den bedre kvalitet er at det er ikke så meget prisforskel fra den billige model til den bedre model, og virkeligheden er bare at man får meget mere for de sidste kroner! Fjedrene er alfa-omega i komforten på en sovesofa og vi anbefaler derfor ikke at gå på kompromis. Men med det sagt, så kommer det også helt an på hvor meget man skal bruge sofaen som en sovesofa, for hvis den ikke skal bruges så ofte igen og man måske har et budget der skal overholdet, ja så anbefaler vi helt klart den billige sovesofa. Men igen hvis man skal bruge den som seng lidt oftere, eller får gæster der skal overnatte ofte, så ville det være guldværd at bruge de ekstra kroner, og sørge for en bedre nattesøvn.Kom ned og oplev forskellen på kvaliteten i vores showroom på Industrivej syd 3, 7400 Herning.

Find en funktionel sovesofa i et lækkert design

Måske har du tit overvejet at få en sovesofa, fordi du har overnattende gæster jævnligt, og det vil gøre alting nemmere. Du vil også gerne have, at de skal kunne føle sig hjemme. Men problemet er, at sovesofaer er svære at finde i et pænt design, og det kompromis vil du ikke gå på. Er det en problemstilling, som du kan nikke genkendende til, så kan du ånde lettet op. Her på siden hos Møbel Kompagniet tilbyder vi sovesofaer, der både er funktionelle og ser pæne ud på samme tid. Du kan tage et kig på vores udvalg af sovesofaer i denne kategori.

Sovesofaer til dine behov

Ønsker du en sovesofa, som også er en 3 personers sofa, så kan det lade sig gøre hos os. Vi har forskellige størrelser af sovesofaer, så der er plads til alle mand. Typer af sovesofaer, du kan få her på siden er for eksempel:

 • Chaiselong sofa i forskellige størrelser og som er højre- eller venstrevendt med opbevaring
 • 3 personers sovesofa

I forhold til størrelser er der til alle behov. Der er til den lille lejlighed, hvor du skal udnytte kvadratmeterne. Men der er også til en større stue, hvor der er plads til en 3 persons sovesofa.

Flere af sovesofaerne er lavet i slidstærkt materiale og med god komfort, så de kan holde til lidt af hvert, og de er nemme at rengøre. Der er sovesofaer i forskellige materialer og farver.

Billige sovesofaer

Vi mener ikke, at det skal være dyrt at få en smart og pæn sovesofa. Derfor tilbyder vi billige sovesofaer. Du kan også ofte være heldig at finde rabat på vores sovesofaer, så du kan gøre et rigtig godt køb. Desuden har vi gratis fragt på møbler, der koster over 997 kr. Så den skal du heller ikke tænke på at betale, hvis du kommer derover. Det kan være, at du skal have et sofabord eller andet med, når du er i gang med at købe nye møbler, og fragten er klaret.

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-16 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44