Oprydningsudsalg - Spar op til 60%* på lækre møbler!

 
Filtrer

20 varer

pr side
Stigende
 1. -50%
  Sacramento chaiselong sovesofa vendbar, lysegrå Sacramento chaiselong sovesofa vendbar, Grå Sacramento chaiselong sovesofa vendbar, blå
  Lysegrå
  Mørkegrå
  Blå
  Sacramento vendbar sovesofa med chaiselong
  Fra 3.999,00 kr Førpris 7.999,00 kr
 2. Du fortjener et møbel, der klæder dig, din stue og dit liv!

 3. -37%
  "Lucca" lille sovesofa til 2 personer i lysegrå Petroleumsblå 2 personers sovesofa med træben Antracit futon sovesofa i stof
  Lysegrå
  Petroleum
  Antracit
  Lucca sovesofa, stof
  Fra 1.899,00 kr Førpris 2.999,00 kr
 4. Vi synes du er flottest med et smil på læben

 5. -40%
  Venice 3 personers sovesofa, beige Venice 3 personers sovesofa, grå Venice 3 personers sovesofa, mørk beige
  Beige
  Grå
  Mørk Beige
  Venice 3 personers sovesofa
  Fra 5.999,00 kr Førpris 9.999,00 kr
 6. -43%
  Houston 3 personers sovesofa, Beige Houston 3 personers sovesofa, Lysegrå Houston 3 personers sovesofa, Grøn
  Beige
  Lysegrå
  Grøn
  Houston 3 personers sovesofa
  Fra 3.999,00 kr Førpris 6.999,00 kr
 7. Du får lynhurtig levering direkte til din dør

 8. -40%
  Sintra 3 personers sovesofa, beige Sintra 3 personers sovesofa, mørkegrøn Sintra 3 personers sovesofa, lysegrå Sintra 3 personers sovesofa, grøn
  Beige
  Mørkegrøn
  Lysegrå
  Grøn
  Sintra 3 personers sovesofa
  Fra 5.999,00 kr Førpris 9.999,00 kr
 9. Blain sovesofa, Beige Blain sovesofa, Creme
  Beige
  Creme
Filtrer

20 varer

pr side
Stigende

Sovesofa

Blandt vores kategorier er sovesofa en af de mest populære af forskellige årsager. En sovesofa har formål om du er studerende, bor i en lejlighed med en lille stue eller det helt tredje. I og med, at det er en sovesofa kan den benyttes i et værelse, men også i stuen, og hvis man får gæster, der skal overnatte kan man hurtig tilbyde sovesofaen, hvor man ikke går på kompromis med komforten. Hos Møbel Kompagniet har vi helt sikkert en sovesofa lige til dig. Vi har nemlig listet et udvalg af smarte og flotte sovesofaer op til dig, i flere forskellige farver, størrelser og materialer. Uanset om du er på udkig efter den lille moderne 3 personers sovesofa til den lille lejlighed, eller en flot chaiselong sovesofa med opbevaring som også går godt ind i en lille studiebolig. Ja uanset hvad du søger af sovesofaer, så har vi helt sikkert noget til dig!

Sovesofaens funktioner og gøre mål

En sovesofa er nok den mest smarte og praktiske sofa man kunne tænke sig, for tænk lige engang, man kan få en sofa som bruges som sofa (naturligvis) om dagen, men som så kan foldes ud og blive brugt som seng om aftenen og på nogle af sovesofaerne er der endda også opbevaringsmulighed, så du kan ligge alle dyner, puder, plaider og meget mere der i. Konklusionen må være at sovesofaer er meget praktiske og smarte! 

Forskellige kvaliteter

En sovesofa kan fås i flere kvaliteter end bare billig og bedst, vi anbefaler klart at købe den bedre sovesofa med pocket-fjedre som indeholder koldskum, grunden til at vi anbefaler at investere lidt ekstra kroner i den bedre kvalitet er at det er ikke så meget prisforskel fra den billige model til den bedre model, og virkeligheden er bare, at man får meget mere for de sidste kroner! Fjedrene er alfa-omega i komforten på en sovesofa og vi anbefaler derfor ikke at gå på kompromis. Men med det sagt, så kommer det også helt an på hvor meget man skal bruge sofaen som en sovesofa, for hvis den ikke skal bruges så ofte igen og man måske har et budget der skal overholdet, ja så anbefaler vi helt klart den billige sovesofa. Men igen hvis man skal bruge den som seng lidt oftere, eller får gæster der skal overnatte ofte, så ville det være guldværd at bruge de ekstra kroner, og sørge for en bedre nattesøvn.

Find en funktionel sovesofa i et lækkert design

Måske har du tit overvejet at få en sovesofa, fordi du har overnattende gæster jævnligt, og det vil gøre alting nemmere. Du vil også gerne have, at de skal kunne føle sig hjemme. Men problemet er, at sovesofaer er svære at finde i et pænt design, og det kompromis vil du ikke gå på. Er det en problemstilling, som du kan nikke genkendende til, så kan du ånde lettet op. Her på siden hos Møbel Kompagniet tilbyder vi sovesofaer, der både er funktionelle og ser pæne ud på samme tid. Du kan tage et kig på vores udvalg af sovesofaer i denne kategori.

Sovesofaer til dine behov

Ønsker du en sovesofa, som også er en 3 personers sofa, så kan det lade sig gøre hos os. Vi har forskellige størrelser af sovesofaer, så der er plads til alle mand. Typer af sovesofaer, du kan få her på siden er for eksempel:

 • Chaiselong sofa i forskellige størrelser og som er højre- eller venstrevendt med opbevaring
 • 3 personers sovesofa

I forhold til størrelser er der til alle behov. Der er til den lille lejlighed, hvor du skal udnytte kvadratmeterne. Men der er også til en større stue, hvor der er plads til en 3 persons sovesofa.

Flere af sovesofaerne er lavet i slidstærkt materiale og med god komfort, så de kan holde til lidt af hvert, og de er nemme at rengøre. Der er sovesofaer i forskellige materialer og farver.

Billige sovesofaer

Vi mener ikke, at det skal være dyrt at få en smart og pæn sovesofa. Derfor tilbyder vi billige sovesofaer. Du kan også ofte være heldig at finde rabat på vores sovesofaer, så du kan gøre et rigtig godt køb. Desuden har vi gratis fragt på møbler, der koster over 999 kr. Så den skal du heller ikke tænke på at betale, hvis du kommer derover. Det kan være, at du skal have et sofabord eller andet med, når du er i gang med at købe nye møbler, og fragten er klaret.

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Mandag til fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag & søndag: Lukket

Helligdage: Lukket