MOMSFRI WEEKEND - Spar min. 20% på vores møbler

 

Rundt spisebord

Filtrer

35 varer

pr side
Stigende
  1. Du fortjener et møbel, der klæder dig, din stue og dit liv!

  2. Vi synes du er flottest med et smil på læben

  3. Du får lynhurtig levering direkte til din dør

Filtrer

35 varer

pr side
Stigende

Rundt spisebord

Skal du have nyt spisebord? Og vil du prøve noget nyt og være lidt anderledes? Så prøv et rundt spisebord, der stadig giver siddepladser til alle mand, men samtidig også giver mere plads omkring bordet og et lækkert look!

Variation og frihed

Slut med bekymringer om gæster, fester og arrangementer, hvor du både ønsker plads omkring dig, men også plads ved spisebordet. Med et rundt spisebord får du det hele. Og især hvis du ikke har det største køkken, er et rundt spisebord en gave, for det er ikke synsbedrag, der får det runde spisebord til at se mindre ud. Den runde form giver nemlig mere luft i rummet, da det uden skarpe kanter og unødig plads fylder mindre end andre spiseborde. Så bordet tager mindre plads i rummet og er enormt simpelt, men ikke desto mindre er der stadig masser af plads på bordet.

Så med den rummelighed har du både plads til at byde gæster velkommen, inden de sætter sig og nyder en god snak, mad eller drinks. For du kommer heller ikke til at mangle siddepladser, da disse er fleksible omkring bordet. Den rundelige form gør nemlig, at du altid kan klemme en stol mere ind, så der både kan sidde 4, 6, 10 eller flere, mens det bevarer sit simple look.

Stilede varianter

Diameteren fås i flere størrelser, så du selv kan matche det med pladsstørrelsen i dit hjem. Det findes også i forskellige materialer, så du ikke skal gå på kompromis med stil og kvalitet. Vi tilbyder nemlig spisebordene i forskellige træsorter som:

  • Birketræ
  • Valnøddefiner
  • Egetræ

Du kan også vælge en sort eller hvid bordplade eller det naturlige trælook, der alle har et stilrent udseende, der kan passe til din smag.

Det runde spisebord er ikke kun pænt at se på, men er også praktisk på mange måder. Formen giver nemlig albuerum til alle omkring bordet, så der ikke unødigt spildes bordplads til det. Og samtidig fylder gryder, skåle og pander ikke ved siden af servicen, men stilles midt på bordet, hvor alle kan nå, men samtidig har følelsen af god plads. Midten er nemlig perfekt til brug af servering eller opbevaring af maden, uden at det generer nogen. Derudover er det nemt at snakke med alle, da du nemt kan få øjenkontakt og nå alle rundt om bordet, fordi I ikke sidder ved hver sin ende, men som i en rundkreds. Så det egner sig også bedre til en god snak end et firkantet spisebord. Og så slipper du for at tænke på bordkort, da alle kommer til at sidde sammen om den runde plade.

Det runde spisebord er for dig, der ønsker et fix spisebord med fleksible muligheder, og som både ønsker fysisk og mental plads i hverdagen, og når der er gæster.

Hvis du er interesseret, så besøg Møbel Kompagniets hjemmeside og få inspiration til, hvordan det lille spisebord kan passe ind i dit hjem. Vi har gode tilbud og mange varianter, så du kan helt sikkert finde noget efter din smag.

Alle fortjener et smukt rundt spisebords

Er du på jagt efter dit næste runde spisebord, så er du landet det helt rigtige sted!
Her på siden finder du en masse modern, smukke og lækre runde spisebord endda i forskellige farver, størrelser og mønstre! Det kan være svært at finde den helt rigtige størrelse på dit nye runde spisebord, men en god størrelse kunne være et rundt spisebord Ø140, hvis du synes det er for stort så kan du også finde et rundt spisebord på Ø105.

Til et nyt spisebord hænger der næsten også nye spisebordsstole til, men hvilke stole skulle man mon vælge, der er nemlig så mange smukke og forskellige stole der ude! Skal det være med armlæn, eller uden, skal det være i velour, læder eller stof, ja der er mange valgmuligheder, du kan evt. gå på opdagelse i vores spisebordsstole kategori, måske finder du dine næste spisebordsstole her!

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn- & helligdage: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 19.00

Søndag: 10.00 - 19.00

Læs mere om vores showroom her.