Oprydningsudsalg - Spar op til 60%* på lækre møbler!

 
Filtrer

Varer 1-36 af 130

pr side
Stigende
 1. Du fortjener et møbel, der klæder dig, din stue og dit liv!

 2. -74%
  velour pude, 40x40-Bordeaux Velour pude, 40x40-Orange velour pude, 40x40-Gul velour pude, 40x40-Mørkegrå velour pude, 40x40-Mørkeblå
  Bordeaux
  Orange
  Gul
  Mørkegrå
  Mørkeblå
  Velour pude, 40x40
  Fra 79,00 kr Førpris 299,00 kr
 3. Vi synes du er flottest med et smil på læben

 4. -72%
  Pude i fløjl, 45x45-Mørkegrå Pude i fløjl, 45x45-Lyseblå Pude i fløjl, 45x45-Mørkeblå Pude i fløjl, 45x45-Blå Pude i fløjl, 45x45-Beige
  Mørkegrå
  Lyseblå
  Mørkeblå
  Blå
  Beige
  Pude i fløjl, 45x45
  Fra 61,00 kr Førpris 219,00 kr
 5. -58%
  Lysegråt vævet plaid Vævet beige plaid Grønt vævet plaid
  Lysegrå
  Beige
  Grøn
  Kate vævet plaid
  Fra 499,00 kr Førpris 1.199,00 kr
 6. Du får lynhurtig levering direkte til din dør

 7. -48%
  Cort Plaid, Mørkegrå Cort Plaid - Plaid i sort og hvidt bomuld Cort plaid i gult bomuld Cort - Et rosa plaid i bomuld med frynser i enden "Cort" - Et grønt bomuldsplaid med frynser
  Mørkegrå
  Sort
  Gul
  Rosa
  Grøn
  Cort Plaid bomuld
  Fra 129,00 kr Førpris 249,00 kr
 8. -60%
  Gult sofaplaid med mønster Beige farvet plaid med frynser. Plaid i grå med frynser
  Gul
  Beige
  Grå
  Toby plaid
  Fra 199,00 kr Førpris 499,00 kr
Filtrer

Varer 1-36 af 130

pr side
Stigende

Boligtilbehør

Selv år man har investeret i alle tænkelige nødvendigheder til sit hjem, kan det stadig føles tomt eller måske endda uhjemligt. Her kan forskellige dekorative elementer hjælpe og gøre hjemmet mere modtageligt for gæster. Men der findes også en anden form for boligtilbehør, der måske er mindst lige så vigtig. Denne kategori omhandler, i stedet for hjemmets visuelle aspekter, hjemmets praktiske aspekter. Der er for eksempel tale om rens til tekstiler og læder, så du nemt kan holde det rent eller generel pleje af hjemmet samt forebyggelse af skader.

Praktisk vedligeholdelse

Det er meget nemt at komme til at tænke, at hvis du blot har købt for eksempel en sofa, så behøver man ikke at gøre mere. Dog er dette ikke altid sandt, da langt de færreste sofaer kan rengøres i dybden uden særlig rengøring. Dette er den type boligtilbehør, der omhandler praktisk vedligeholdelse. Blandt andet kan sådanne artikler være:

 • Tekstil imprægnering
 • Læderrens
 • Tekstil rens
 • Filt glidesøm
 • Filtpuder

Med andre ord er det praktiske boligtilbehør en måde at undgå, at der kommer snavs eller vandskader i dine specialtekstiler, men også ting som at undgå ridser i dit gulv, når der rykkes på stolene. Praktiske boligtilbehørsgenstande er således ikke kun en nødvendighed for dine møbler men også din lejlighed. Du kan simpelthen forlænge levetiden på dine gulve, undgå træk i dit depositum og sørge for, at dit hjem er rent og korrekt rengjort ved brug af praktisk boligtilbehør.

Dekoration i fokus

Selvom det mere praktiske boligtilbehør er fantastisk i forhold til at undgå slid og anden skade på dine gulve og møbler, så er det, indrømmet, nok ikke den sjoveste del af boligindretningen. Alle sætter derimod pris på at indrette hjemmet til at matche deres smag. Der er masser af små elementer i vores webshop, der enten kan bruges alene eller sammen til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem. Et udvalg af vores produkter kunne være:

 • Lammeskind
 • Ure
 • Spejle
 • Skærebræt
 • Tæpper
 • Skåle
 • Kurve
 • Lanterner
 • Andre dekorationer 

Selvom disse pyntegenstande hovedsageligt er netop til pynt, så kan de også være en enormt praktisk tilføjelse til dit hjem. Et tæppe er for eksempel uundværligt i efteråret og vintermånederne, når kulden trænger sig på. Selv på sommeraftener kan man pludselig behøve et tæppe for ikke at fryse. Ligeledes kan lammeskind bruges som middel mod kulde eller en blød overdækning til en stol. Dog findes der i denne kategori også boligtilbehør som skærebræt, der er en absolut nødvendighed i ethvert køkken. Kurve er også et must-have og muliggør især effektiv oprydning.

Det er dog ikke ethvert element af dit hjem, der behøver at have en praktisk funktion, og der findes derfor i denne kategori varer med udelukkende æstetisk værdi. Dette kan for eksempel være skulpturer af glas og træ, der bringer skønhed og liv til ethvert rum. Lanterner er også hovedsageligt til æstetisk brug, men er alligevel et element, du ser i de fleste hjem, fordi de bringer personlighed og hygge til ethvert rum. Konklusionen må derfor være, at praktisk boligtilbehør, såvel som æstetisk, bringer en positiv effekt på dit hjem.

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Mandag til fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag & søndag: Lukket

Helligdage: Lukket