Advent sale · spar op til 50% på jule gaver!

 
Filtrer

5 varer

pr side
Stigende
Filtrer

5 varer

pr side
Stigende

Borde

Borde Her finder du helt sikkert dit nye bord, eller dine nye borde. Hvad end det er dit nye spisebord ind til din dejlige spisestue eller måske dit nye sofabord til din dejlige sofa. Vi har et stort udvalg af en masse forskellige borde. Alt fra sofaborde, spiseborde, barborde og til hjørneborde. Alt sammen i flere forskellige farver, former og størrelser. Uanset hvilken form for bord du søger, så har vi helt sikkert noget at byde på. Tag et kig på siden og find inspiration til hjemmet. Hvem ved, måske venter dit nye bord på dig.

Spisebord til din bolig

Her hos Møbel Kompagniet mener vi at det vigtigste bord i hjemmet er spisebordet. Der hvor man samles til et godt aftensmåltid med familie og venner, til rødvin og hygge. Der hvor aftentimerne bliver sene fordi man har spillet bezzerwizzer hele aftenen. Der er ikke mange hjem hvor der ikke står et spisebord, uanset hvilken størrelse bolig man har. Og man skal ikke glemme at spisebordene kan fås i flere forskellige størrelser og former. Du finder som et eksempel vores runde spiseborde med en elegant marmorlook plade i , og med et ben af messing. Bordet hedder: Bolzano . Vi har mange forskellige borde i vores sortiment, så det er bare at gå på opdagelse og se om du finder dit nye bord.

Tillægsplader

Der er mange af vores spiseborde, som enten kommer inkl. udtræk og udtræksplader eller også så er nogle af bordene lavet med plads til tillægsplader. Så når de mange gæster kommer på besøg, så kan alle side til bords, bare ved at sætte dine tillægsplader på.

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Mandag til fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag & søndag: Lukket

Helligdage: Lukket