Retur og fortrydelsesret

Øv at du ønsker at sende din vare retur! For at vi kan hjælpe dig hurtigst og bedst muligt vil vi gerne at du udfylder nedenstående formular.

Opret din retur

Vi har altid 101-dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fristen for fortrydelsesret udløber 101 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten betinger at varerne, du returnerer kommer retur i fejlfri og ubrugt stand. Det vil sige du gerne må åbne og afprøve dine varer, men ikke tage dem brug. En eventuel værdiforringelse vil blive trukket fra ved tilbageførsel af pengene. Derudover skal varen sendes retur i original emballage.

Kundeservice vil kontakte dig angående aftale af afhentningsdag. 

Vedhæft venligst billede(r):

Er varen pakket ind, eller har du opdaget nogen skader, så må du meget gerne vedhæfte billeder her. Er varen brugt/prøvet må du gerne sende billeder ind af sofaens stand.

Som kunde er du ansvarlig for at varen bliver pakket ind i den originale emballage på en forsvarlig måde, så den kan sendes med GLS eller står klar til transportfirmaets chauffør, når vedkommende kommer for at hente varen/varerne. Varen skal så vidt muligt være emballeret, som ved modtagelse, for at undgå fragtskader – I særdeleshed hjørner og kanter er udsat ift. potentielle skader. Hvis du er i tvivl med hensyn til indpakning, er du velkommen til at kontakte kundeservice. Hvis ikke varen er emballeret tilstrækkeligt, vil chaufføren dokumentere dette og kan vælge at afvise returneringen. I så fald vil der skulle bestilles en ny afhentning under samme betingelser som en forgæves levering.


Hvis en vare kommer retur og ikke er i den aftalte stand, vil der tages en vurdering af værdien heraf.