Januarudsalget er skudt igang · spar op til 60% hele januar

 

27 varer

pr side
Stigende
 1. -37%
  Denver stof stol-Sand Denver stof stol-Lysegrå Denver stof stol-Antracit
  Sand
  Lysegrå
  Antracit
  Denver stof stol
  Fra 1.628,00 kr Førpris 2.599,00 kr
 2. -37%
  Denver velour stol-Antracit (Letto 1072) Denver velour stol-Dusty blue (Letto 1074) Denver velour stol-Mørkeblå (Letto 1022) Denver velour stol-Mørkegrøn (Letto 1071)
  Antracit (Letto 1072)
  Dusty blue (Letto 1074)
  Mørkeblå (Letto 1022)
  Mørkegrøn (Letto 1071)
  Denver velour stol
  Fra 1.754,00 kr Førpris 2.799,00 kr
 3. -27%
  Paris velour lænestol, Mørkegrøn Paris velour lænestol, Mørkegrå Paris velour lænestol, Brun
  Mørkegrøn
  Mørkegrå
  Brun
  Paris velour lænestol
  Fra 1.809,00 kr Førpris 2.469,00 kr
 4. -28%
  Rakel plys lænestol, Mørkegrå Rakel plys lænestol, Hvid
  Mørkegrå
  Hvid
  Rakel plys lænestol
  Fra 1.514,00 kr Førpris 2.099,00 kr
 5. Boom velour lænestol, blå Boom velour lænestol, beige Boom velour lænestol, rosa Boom velour lænestol, sort
  Blå
  Hvid
  Rosa
  Sort

27 varer

pr side
Stigende

Lænestol

Psst, din nye Lænestol står og venter på dig. Hos Møbel Kompagniet har vi sørget for at du har lidt forskellige lænestole at vælge imellem, både med og uden skammel, forskellige farver, forskellige designs, forskellige former og meget meget mere. Om du søger en Billig Lænestol der ikke skal koste en formue og holde til de få timer du er hjemme for at slappe helt af, eller om du søger en ordentlig lænestol der har lidt mere kvalitet i sig, ja så finder du det hos os. Scroll ned af siden og tag på inspirationstur i vores forskellige muligheder inden for lænestole, med en masse spændende og forskellige muligheder kommer du ikke til at kede dig! Skulle det ske at du er ude efter en gyngestol så kan du finde dem her: Gyngestole

Lænestolen

Hvad er det første du tænker på når du høre ordet Lænestol, eller faktisk ser en lænestol? Tjo, vi ved ikke med dig, men vi tænker total afslapning på høj plan! Den perfekte stol med muligheden for at slå benene op og bare slappe helt af, måske endda med fjernbetjeningen i den ene hånd og en is kold sodavand i den anden. Derfor er det utroligt vigtigt at man finder den perfekte stol, der er flere ting der spiller ind i valget af den nye lænestol, såsom designet, farven, materialet og selvfølgeligt også komforten. Komforten kan dog blive endnu bedre, hvis du samtidig vælger at købe en puf eller skammel, der passer til din stol. På den måde giver du dig selv de bedste forudsætninger for at kunne slappe 100% af. 

Lænestolen skal også passe til dig, og din indretnings ideer. Der findes mange forskellige muligheder. Der er de lidt nyere, moderne, minimalistisk designet lænestole som bære præg af den nordiske design stil, med træben og i stof, ofte i en lys farve, og så har vi også den mere retro inspireret stol, med en smule flere detaljer og rå elementer, som ofte kommer i en mørkere farve. Der findes også forskellige størrelser, nogen har mere flyde potentiale end andre, men spørgsmålet vil altid være det samme. Hvad søger du? Vi kan hjælpe med at guide til hvilken stol du måske er ude efter.

I har ikke den lænestol jeg søger.

Skulle det ske, imod alt forventning, at vi ikke har lige præcis det du var på udkig efter, eller at vi har en model du har set dig lun på, men ville bare gerne have haft den i læder og ikke stof. Så er du altid velkommen til at kontakte os på live-chatten, mail eller telefon!  Vi står klar alle ugens dage fra 8-22, det gælder også lørdag og søndag!

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-20 | LØR: 10-15 | SØN: LUKKET

78 72 44 44