JANUAR-UDSALG: SPAR OP TIL 50% - GRATIS FRAGT PÅ ORDRER OVER 1.000

Varer 1-36 af 228

pr side
Faldende
Filtre

Varer 1-36 af 228

pr side
Faldende

Sofa

Din bolig, din sofa. Til enhver bolig skal der også være en sofa. Men det er en lidenskab i sig selv at finde den rette sofa til sin bolig. Der er utallige muligheder indenfor sofaer, der findes alverdens forskellige opstillinger så som U-sofa eller Chaiselong sofa og meget mere. Men ikke nok med de mange forskellige opstillinger, så er der jo også mange designs at vælge imellem og mange farver. Ofte så har man en ide om hvilken stil man er ude efter, samt farve. Men at finde den rigtige kan tage sin tid. Før man køber sin nye sofa til boligen, er det nødvendigt at man ved hvor meget plads man har at bruge af, sådan at man er sikker på at den store u-sofa ikke bliver for stor og ikke kan være i boligen.

Sofaen, hjertet af hjemmet.

Hjertet i alle hjem er stuen, centrum for hyggen. Der hvor man sætter sig i sofaen efter en lang og hård dag på arbejde, der hvor man sætter sig sammen med familien og nyder det gode selvskab, og der hvor man sætter sig med vennerne når de kommer for at nyde en lækker kop kaffe og en god lang snak om gamle dage. Derfor er det vigtigt at man føler sig tilpas og kan sætte sig til rette og rigtigt slappe af i sofaen! Der findes mange muligheder for sofaer, nogen man kan flyde mere af i end andre. Du kan finde en super lækker flyder som u-sofaen hvor der er rigeligt plads at slænge sig på, eller også kan du finde en chaiselong sofa, til den lidt mindre stue, hvor man stadig har pladsen at slænge sig på for an TV’et en fredag aften med en pose bland-selv slik.

En sofa til alle hjem.

Uanset hvilken sofa man er ude efter, om det er en billig sofa (billige sofaer), en usofa, en sofa på tilbud (eller ønsker et tilbud på sofa), en sofa grå eller mørkegrå sofa. ja vi kunne blive ved, u anset hvad du er på udkig efter så kan vi med 110% finde noget der ville passe hjem til dig. Hvis der er former for sofaer du ikke kan finde eller har brug for hjælp til at finde, så kan fat i vores kundeservice, de sidder klar til at hjælpe dig!

Kan jeg prøve den sofa jeg godt kunne tænke mig?

Det er en stor beslutning at skulle vælge sin nye sofa, og hvis man ikke har prøvet den inden man køber den, er man så sikker på at man får hvad man forventer? Tjo, hos Møbel Kompagniet har vi sørget for at du har muligheden for at prøve din nye sofa INDEN du køber den, vi har nemlig et ”showroom” i Herning hvor vi har nogle forskellige modeller stående, alt fra de store U-sofa, Hjørnesofaer, chaiselong sofaer og til de helt små 3 personers, 2 personers og lænestole. Du har også mulighed for at prøve og se forskellige spisebordsstole og spiseborde i alle størrelser!
Vores showroom i Herning ligger på Industrivej syd 3, 7400 Herning, du kan se mere om vores åbningstider her: Kontakt os
Vi glæder os til at se dig nede i vores showroom!

Hvad med leveringen af min nye sofa?

Det er ikke alle der har tiden eller muligheden for at hente sin nye sofa i Herning, nogen vil endda også bo alt for langt væk til at det kan betale sig, andre kunne godt tænke sig at få hjælp til leveringen og opbæringen. Men bare rolig, her hos møbel kompagniet tilbyder vi landsdækkende fragt, alle ugens 7 dage. Fragten af dine nye møbler vil blive arrangere så vidt muligt efter dine behov, sådan at du ikke skal være hjemme fra 8-22 på dagen!
alt fragt er inklusivt 1 mands hjælp til opbæring, så hvis du giver fragtmanden en hånd, så kommer møblet hurtigt og let op på 3. Sal hvis det er der den skal ind. Har du problemer med ryggen eller er bare ikke ved dit bedste velgående eller bare ikke gider at slæbe, så er der også mulighed for 2 mand til opgaven, bare tag fat i vores kundeservice som helt sikkert kan hjælpe dig, du kan fange dem på live-chatten eller på telefonen alle ugens dage fra 8-22! 

Har du nogle spørgsmål til din nye sofa?

Når du finder din nye perfekte sofa hos Møbel Kompagniet, men er lidt i tvivl om hvorvidt den kommer i flere dele eller hvor meget samlearbejde der i at få den samlet og stillet op i stuen, så kan du til hver en tid tage kontakt til os på live-chatten, på mail eller på telefonen. Vi står nemlig klar alle ugens dage fra 8-22, det gælder altså også lørdag og søndag!

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-16 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44