2 Personers sofa

her finder din ny 2 personers sofa hos Møbel Kompagniet, uanset om det er en billig 2 personers sofa, eller måske den lidt mere kvalitetsbevidste sofa, ja så har vi noget i de forskellige prisklasser. Og hvad angår udvalget så har vi også lidt af hvert, både i kernelæder, regenereret læder og forskellige stoftyper og farver. Hvad end du er på jagt efter en lysegrå, sort, eller beige sofa, så har vi helt sikkert noget at byde på! Vores sortiment vokser og vokser, dag for dag, så følg med og se om din nye sofa ligger i blandt.

8 varer

pr side
Faldende
 1. -34%
  2 pers. Sofa Sort læder, Selesta
 2. -34%
  Luxor 2 personers sofa, sort
  Luxor 2 personers sofa, sort
  Kampagnepris 6.364,00 kr Førpris 9.594,00 kr
 3. -34%
  2 pers. Sofa Sort stof, Selesta
  2 pers. Sofa Sort stof, Selesta
  Kampagnepris 4.772,00 kr Førpris 7.194,00 kr
 4. -34%
  2 pers. Sofa Brun, Selesta
  2 pers. Sofa Brun, Selesta
  Kampagnepris 4.772,00 kr Førpris 7.194,00 kr
 5. -34%
  Neptun 2 personers sofa, lysegrå

8 varer

pr side
Faldende

2 personers sofaen

En 2 personers sofa har en fantastisk størrelse, selv om det er den mindste form for sofa i familien. Den kan stort set stå alle steder i alle rum i alle hjem. Det er meget få steder man ikke kan bruge en 2 personers sofa! Der er lige plads nok til at side 2 personer, og nyde en dejlig varm kop kaffe, og der er også lige plads nok til at kunne smide fødderne op på sofaen når man er alene og bare skal nyde en netflix serie. Skulle det ske at man synes 2 personers sofaen bliver en tand for lille, så kan man altid kigge på vores super lækre 3 personers sofaer, eller hvis det skulle ske at man var ude efter et sofasæt så klik endeligt forbi vores sofasæt. Hvad en du er på udkig efter så skal vi nok finde noget til dig, vi har nemlig flere forskellige farver, størrelser og former som bare venter på dig!
Det kunne også godt være at du måske bare er ude efter en sofa med plads til mere end 2 personer, uanset hvad du er på udkig efter i de forskellige sofa typer, så kan du se vores sofa ud valg her: Sofa.

Stof eller læder?

Det klassiske problem, skal din nye 2 personers sofa være i læder, bonded læder eller skal den være i stof? Der er mange ting der kan tale på for og imod, men uanset hvad du vælger så er vores sofaer med plads til 2 altid i ordentlig kvalitet, så hvad end du vælger at tage stof eller læder, så er det helt sikkert noget der kan holde til hverdagens strabadser.
hvis du skulle have nogle spørgsmål til materialerne, så er du altid velkommen til at fange vores kundeservice som står klar hver dag i ugen fra 8-22.

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-16 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44