JANUAR-UDSALG GRATIS FRAGT PÅ ORDRER OVER 1.000,-

15 varer

pr side
Faldende
Filtre

15 varer

pr side
Faldende

Nakkestøtte til sofa

Er sofaen det sted, hvor du tilbringer de fleste af dine aftener? Enten for at se fjernsyn, for at strikke, for at bruge kvalitetstid med kæresten eller måske for at spille PlayStation? Lige meget hvad du bruger din sofa til, er det vigtigt, at du sidder godt imens. Ingen mennesker ønsker at sidde og sludre i et par timer i sofaen eller se en spændende film, og så når man rejser sig op, har man ondt overalt. Dette kan du bl.a. undgå ved at anskaffe dig en nakkestøtte til din sofa.

Skab din egen hjemmebiograf

Popcornene er poppede, filmen er klar og gardinerne er rullet for – definitionen af en perfekt fredag aften. Du mangler bare lige at finde de to ekstra puder frem, som du plejer at sætte op imod væggen, så du kan undgå at få ondt i nakken. Igennem hele filmen glider puderne dog ned bagved sofaen, og du bliver nødt til at justere dem gentagne gange for at sidde bare nogenlunde komfortabelt. Med nakkestøtte til sofaen fra Møbel Kompagniet kan du sidde behageligt i flere timer uden at få ondt i nakken. Et bredt udvalg af forskellige nakkestøtter sørger for, at du også kan finde en, der passer til din sofa – så længe din sofa bare har flytbare puder i ryggen. Når du først har nakkestøtten på plads, så kan du virkelig begynde at nyde dine aftenener foran storskærmen i stuen.

Find en nakkestøtte, der passer til din sofa

Måske ejer du allerede en af vores mange sofaer? Så er der en større chance for, at en af vores nakkestøtter passer til dig. Hvis du f.eks. ejer en Pan-sofa eller en Cali-sofa, så kan du finde en nakkestøtte, som med garanti matcher din sofa. Derudover så har vi også et par forskellige nakkestøtter, som passer til næsten alle sofaer, der har flytbare puder i ryggen. Disse involverer en mørkegrå og en lysegrå variant af nakkestøtter fra Lucie-serien. Du behøver derfor ikke længere at gå på kompromis med siddekomforten.

Fra støvet blå til skrigende rød

Vores nakkestøtter til sofaer fra både Oklahoma/Ohio-serien samt Cali-serien fås i en masse forskellige farver. Ikke nok med det så er de også yderst komfortable og en meget mere optimal løsning end puder i ryggen, hvis du tilbringer meget tid i sofaen. Følgende er eksempler på nogle af de farver, du kan finde disse typer af nakkestøtter i:

  • Beige
  • Brun
  • Lysegrå
  • Mørkeblå
  • Pink
  • Rød
  • Sort
  • Støvet blå

Derudover er det også muligt at vælge mellem en nakkestøtte til en Oklahoma/Ohio-sofa i enten læder eller stof. Det er derfor kun op til dig og din kreative sans, når du skal overveje dine valgmuligheder med hensyn til sammensætningen af materialer og farver. Om du ønsker en sofa med en tilhørende matchende nakkestøtte, eller om du vil forsøge at blande farver i stedet for, er et valg du selv må tage, når du tager på udkig efter en ny nakkestøtte til din sofa.

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-20 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44