Chat with us, powered by LiveChat

Velour Sofa

Din stue er et meget vigtigt rum i din bolig, og sofaen er ofte hjertet i din stue. Hvis du gerne vil prøve kræfter med en sofa i et andet materie og samtidig give din stue et eksklusivt udtryk, bør du kigge nærmere på en sofa i velour. Med sådan en sofa kan du hurtigt skabe et nyt og spændende udtryk i dit hjem, som vil forføre dig og dine gæster. En velour sofa kan dog føles som et forholdsvist stort skridt, hvis du ikke er vant til at have møbler i velour. Heldigvis kan du hos Møbelkompagniet finde et stort udvalg af denne type sofa i forskellige stile og farver. Hvad enten du leder efter en 3 personers sofa, en med chaiselong eller måske endda går efter en helt bestemt farve, kan du helt sikkert finde det hos os.

28 varer

pr side
Faldende
 1. -20%
  Relance 3 personers sofa, blå velour
 2. -20%
  Casperia Sovesofa, navy blue
  Casperia Sovesofa, navy blue
  Kampagnepris 5.208,00 kr Førpris 6.510,00 kr
 3. -20%
  Perugia Sovesofa, dusty rose
  Perugia Sovesofa, dusty rose
  Kampagnepris 2.396,00 kr Førpris 2.995,00 kr
 4. -20%
  Perugia Sovesofa, mørkegrå
  Perugia Sovesofa, mørkegrå
  Kampagnepris 2.396,00 kr Førpris 2.995,00 kr
 5. -34%
  Doria 3 personers sofa, dusty rose

28 varer

pr side
Faldende

Find et bredt sortiment af sofaer i velour

Velour er blevet et meget populært materiale igennem de seneste år. Det er et materiale, der udstråler eksklusivitet og samtidig indbyder til hyggelige stunder med familie og venner. Når du skal udvælge din nye velour sofa, bør du først og fremmest tænker over størrelsen på den. Her er det vigtigt, at du finder en sofa med plads til hele familien, og som kan være i din stue.

Du kan få sofaer i mange forskellige størrelser såsom:

 • 2,5 personers sofa
 • 3 personers sofa
 • Chaiselong sofa
 • Sovesofa

Selv når to sofaer for eksempel begge står til at være en 3 personers sofa, kan der dog stadig være en mindre forskel på deres størrelse. Det kan være vigtigt at tænke over, hvis du ikke har for meget plads i din stue til en ny sofa. Det kan også være vigtigt, hvis du godt kan lide mere plads i sofaen, så du og din familie ikke nødvendigvis sidder alt for tæt. Det kan derfor være en god ide at se på længde, bredde, dybde og højde.

Hvis du gerne vil have lidt mere plads i din sofa, kan du også få en velour sofa med chaiselong. Her skal du dog være opmærksom på, hvorvidt sofaen skal være højre- eller venstrevendt. Det vurderer du ved at stå foran sofaen og se, hvilken side chaiselongen er i. Det er også muligt at få en velour sofa, der kan laves om til en soveplads. Får du derfor ofte overnattende gæster, kan det være rart med en sovesofa.

Selv om du vælger en sofa med et velour betræk, er sofaen dog også lavet af andre materialer. Derfor skal du også overveje, hvilket skum du gerne vil have i sæde og ryk. Her er det for eksempel muligt at vælge imellem koldskum og PU skum. Begge skumtyper giver en god sidde- og liggekomfort, hvilket er meget vigtigt i en sofa. Koldskum har en stor elasticitet, god komfort og er meget formstabilt. PU skum kan derimod virke blødere, når du sidder i sofaen.

Uanset hvilken skumtype du ender med at vælge, vil du på grund af velourbetrækket få en helt anderledes sidde- og liggeoplevelse i forhold til en sofa i læder.

Leder du efter en bestemt farve?

Ud over at du kan finde velour sofaer i flere forskellige størrelser og med forskellige skum, forhandler vi hos Møbelkompagniet også flere forskellige farver. På den måde er der noget for enhver smag lige fra de mere klassiske og nedtonede farver til de mere sprælske og modige. Du kan nemlig finde sofaer i farver som for eksempel:

 • Mørkegrå
 • Mørkeblå
 • Grøn
 • Dusty rose
 • Kobber

Er du derfor typen, der gerne vil have en mere tidløs sofa, kan det være et sikkert valg at gå med en velour sofa i en mørkegrå farve. Det kan også være, at du er glad for farver og gerne vil skeje mere ud. I sådan et tilfælde kan en flot kobberfarve eller en nærmest flaskegrøn farve måske være noget for dig. Flere af sofaerne kan desuden fås i flere forskellige farver. Er du derfor faldet for en bestemt sofa i størrelse og design, men ikke er så vild med farven på den, er der mulighed for, at du kan få den i en anden farve.

Men det handler ikke kun om farven, størrelsen og designet på din nye sofa. Du skal også kunne lide din nye sofas fasthed. Det har nemlig stor betydning for netop din siddekomfort, og det kan være forskelligt fra person til person, hvad du foretrækker. Medium fasthed er dog et populært valg, men det kan være en fordel at have prøvet forskellige sofaer på forhånd for at finde din foretrukne fasthed.

Velour sofa – nem at vedligeholde og kan klare det meste

Når du umiddelbart kigge på velour, kan materialet godt se fint og skrøbeligt ud ved første øjekast. Det er dog langt fra tilfældet. Endnu en grund til, at materialet er blevet så populært i Danmark, er, at det både er slidstærkt og let at holde rent. Det er nemlig fremstillet af 100 % polyester, hvorfor en velour sofa passer ind i alles hjem.

Det er lige meget, om børnene kan finde på at hoppe i sofaen, eller at du kommer til at tabe et par popcorn på betrækket under din og mandens filmaften. Det eneste, der sker ved brug af sofaen, er, at luven på velourstoffet bliver trykket flad og kan se lidt skæv ud. Noget, du først opdager, når du rejser dig igen. Det vil give sofaen et rodet udtryk, og det kan nærmest ligne, at den skifte farve. Det er dog heldigvis nemt at gøre noget ved. Du kan nemlig bare børste luven med din hånd. På den måde kommer den uden problemer på plads igen.

En velour sofa er dermed både smuk og nem at vedligeholde. Du skal samtidig ikke være bekymret, når du støvsuger den, som du ville være det med en sofa i læder. Skab dermed et moderne hjem med en følelse af hygge og luksus med en flot sofa i velour. Det er en sofa, du vil blive glad for i mange år fremover.

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-16 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44