JANUAR-UDSALG: SPAR OP TIL 50% - GRATIS FRAGT PÅ ORDRER OVER 1.000

6 varer

pr side
Faldende
Filtre

6 varer

pr side
Faldende

Skoreol

Vi kender det alle – sko, støvler, sandaler m.m. der flyder i gangen eller ligger i en bunke. Det er svært at navigere rundt i en bunke rod, især hvis man har lidt for travlt på vej ud ad døren. Det synes vi ikke spor godt om hos Møbelkompagniet, hvorfor vi tilbyder et bredt udvalg af skoreoler, skoskabe og skohylder, så du igen kan få orden i skoene og skabe dit helt eget skosystem i eksempelvis gangen, bryggerset, eller hvor du ellers ønsker det. Nogle foretrækker at gemme deres støvler, sandaler og tennissko for sig selv, hvorimod andre elsker at vise deres store og fornemme skosamling frem. Derfor har vi hos Møbelkompagniet også et bredt udvalg af skoreoler, som tillader dig at vise din skosamling frem, og skoskabe til dig, som synes, at synet af skosamlingen gør dit hjem rodet og derfor gerne vil gemme dem væk.

Udvalg af skoreoler- og skabe

Forskellige farver

Vores udvalg af skoreoler- og skabe adskiller sig ikke blot funktionelt men også æstetisk, da vi er klar over, at folks indretningsstile varierer alt efter smag. Nogle foretrækker deres møbler i træfarver, der kan få møblerne til at se mere autentiske ud, hvorimod andre ønsker, at farverne er lidt mere simple. Derfor har vi et stort udvalg i forskellige farver som:

  • Hvid
  • Eg
  • Sort
  • Mat sort
  • Hvid/Eg

Fælles for vores farvesortiment er, at det er består af klassiske og stilrene farver, da vi mener, at dette passer bedst ind i de fleste hjem.

Den klassiske skoreol

Hos Møbelkompagniet sælger vi de klassiske, åbne skoreoler, som kan hjælpe dig med at få orden i skoene og som tillader dig hurtigt at gribe fat i din sko, når du skal ud ad døren. Denne skoreol er derudover ideel for dig, som gerne vil vise din skosamling frem og ikke gemme dem væk i et lukket skab. Vi har som nævnt skoreoler i forskellige størrelser, og derfor tilbyder vi den klassiske skoreol i forskellige udgaver med både to og tre hylder. Hvis du er single, så er det måske rigeligt med en to-hyldes skoreol, hvorimod en familie nok vil få brug for en af vores store skoreoler med tre hylder.

Skoskabe

Hvis du er typen, der synes, at de klassiske, åbne skoreoler får rummet til at virke rodet, så tilbyder vi også skoskabe i stilrene og klassiske designs, som hjælper dig med at gemme dit fodtøj væk. Det kan være, at du er typen, der bare ikke synes, at din skosamling pynter. Det kan også være, at du er et rodehoved og ikke får sat dine sko i orden, når du tager dem af. Her er skoskabet ideelt, da du ikke skal huske at placere dem korrekt, men blot åbne skuffen og sætte dine sko ned til de andre.

Pris

Hos Møbelkompagniet tilbyder vi et bredt udvalg i forskellige prisklasser. Prisen for vores skoskabe ligger på knap 1000 kr. Prisen på vores skoreoler varierer derimod, og vi har derfor helt sikkert en skoreol for dig, uanset om du er studerende og ikke ønsker at give mere end et par hundrede kroner for din skoreol, eller om du er den stilbevidste forbruger, der ikke blot vælger bogreolen ud fra dens funktionalitet men også ud fra dens design.

På trods af vores fokus på kvalitet og stilrent design så ønsker vi hos Møbelkompagniet at tilbyde nogle af de laveste priser på markedet. Derfor kører vi med prismatch, som helt enkelt går ud på, at vi matcher vores konkurrenters prisniveau. Finder du en af vores bogreoler til en lavere pris hos én af vores konkurrenter, så skal du blot ringe til vores kundeservice, og så matcher vi vores konkurrents pris.

Afdragsordning

Har du ikke råd til lige netop den skoreol, som du faldt for i vores sortiment, så er der hjælp at hente. Vi tilbyder nemlig en afdragsordning, hvor du har mulighed for at betale den skoreol, som du ønsker, via vores fradragsordning, som er helt rentefri. Du tilføjer blot din ønskede bogreol til kurven, hvorefter du skal udfylde vores online ansøgningsformuler. I løbet af to minutter får du svar på, om du har mulighed for at benytte dig af vores afdragsordning.

Har du spørgsmål vedrørende vores afdragsordning eller nogle af vores skoreoler, så kan du kontakte vores kundeserviceafdeling alle hverdage mellem 10-18 og i weekenden mellem 10-15 på 93 95 91 51.

Materiale

Vores udvalg af skoreoler adskiller sig ikke blot i forhold til farve, funktion og pris men også i forhold til materialet, det er lavet af. Vi tilbyder både en klassisk og helt simpel bogreol, som i overvejende grad er produceret af stål. Denne type skoreol er den billigste, som vi tilbyder, og prisen ligger på under 300 kr. Dette er altså et glimrende valg til den studerende, som ikke har råd til at give knap 1000 kr. for en skoreol eller for forbrugeren, som foretrækker sine møbler i stål fremfor træmateriale.

Vi tilbyder også skoreoler, der primært af lavet af træmateriale, af f.eks. eg og MDF. Fælles for disse materialer er, at de giver en meget fin overflade, som stilmæssigt passer rigtig godt ind i mange hjem. Skoreolerne i træmateriale er mere følsomme overfor slid end dem i stål, men til gengæld fremstår de også en anelse mere skarpt.

Er du studerende, og ønsker du dig brændende en skoreol i træ, som du ikke kan betale for med det samme, så kan du altid benytte ovennævnte afdragsordning.

Størrelse

Hos Møbelkompagniet har vi derudover tilpasset vores udvalg af skoreoler, så du kan finde en passende skoreol, uanset hvordan dit rum er bygget op. Hvis du har en meget smal entré, så giver det naturligvis ikke mening at du anskaffer dig en meget dyb bogreol.

Derfor tilbyder vi skoreoler i forskellige størrelser i forhold til bredde, dybde og højde, så du kan finde den bogreol, der passer bedst ind i dit hjem.

Placering – entré, bryggers eller garderobe

Skoreolens placering kan variere alt efter boligens indretning og smag. Hos Møbelkompagniet anbefaler vi dog, at man vælger entréen, bryggerset eller garderoben til placeringen af den nyerhvervede skoreol. Den helt klassiske placering er entréen eller bryggerset. Fordelen ved disse placeringer er, at det er det første rum, som man træder ind i. Dermed slipper man for at vade igennem et rum med eventuelt beskidte sko.

Fælles for disse to placeringer er imidlertid, at skoreolen står fremme for frit skue. Hvis du ikke ønsker, at din nye skoreol skal stå så synligt, så anbefaler vi, at du vælger garderoben, da den her vil stå mere gemt væk.

Et skoskabs placering er imidlertid mere fleksibel end en skoreols. Skoskabets design gør, at det også vil passe fint ind i andre rum, såsom stuen, soveværelset el. andet, da det ligner et almindeligt opbevaringsskab

Skoskab til familie

Hos Møbelkompagniet anbefaler vi, at man vælger et skoskab, hvis man er en stor familie. Således kan skoene og dermed rodet blive gemt helt væk, når skoskabets låger lukkes. Ellers kan der pludselig blive stablet lidt for mange sko oveni hinanden på eksempelvis en skoreol, hvor skoene jo er synlige. Det ser knap så godt ud, især ikke hvis man er en børnefamilie med for mange forskellige sko. Er man en stor familie og har man pladsen til det, vil vi hos Møbelkompagniet uden tvivl anbefale at have 3-4 skoskabe monteret ved siden af hinanden på langs i for eksempel bryggerset. Hermed kan alle få nogle skuffer for sig selv, og skabe sin egen sko-orden. Gør man det på denne måde, vil man uden tvivl have nemmere ved at finde rundt i skoene derhjemme. Det er også meget sjovere at have styr på skoene end at undlade at købe flere grundet pladsmangel. Det er trods alt vigtigt at have noget ordentligt fodtøj og ikke mindst lidt at skifte i mellem, især i Danmark, hvor vejret jo kan skifte radikalt indenfor samme time.

God og billig levering af din skoreol

Hos Møbelkompagniet vil vi gerne gøre det så nemt som muligt for dig, når du skal have fragtet din lækre og nye bogreol hjem til dig. Derfor tilbyder vi en standardlevering, som koster under 50 kr. Med en standard levering leveres din nye bogreol til din hoveddør i gadeplan til hele Danmark, pånær ikke-brofaste øer.

Har du en gammel bogreol stående, som du ikke kan overskue at komme af med, så tilbyder vi også at få bortskaffet denne. Dette kan du tilvælge, når du skal betale for din nye bogreol. Da en bogreol- og kasse er et stort møbel, så kræver vi dog, at du eller en ven kan være behjælpelig med at læsse din gamle bogreol op i fragtbilen, hvis du ikke har bestilt to mand til at komme og levere din nye bogreol.

Returnering – 30 dages returret.

Hos Møbelkompagniet gør vi meget ud af, at du får netop det møbel, som du har ønsket dig. Vi er fuldt ud klar over, at et møbel kan se anderledes ud i virkeligheden, end det gjorde på billederne. Derfor har du 30 dages returret, når du handler med os. Levede din nye skoreol ikke op til dine forventninger, så har du 30 dages returret.

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-16 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44