januarudsalg slutspurt spar op til 60% på alt!* slutter d.5/2

 
Filtrer

Varer 1-36 af 90

Side
pr side
Stigende
  1. Du fortjener et møbel, der klæder dig, din stue og dit liv!

  2. Vi synes du er flottest med et smil på læben

Filtrer

Varer 1-36 af 90

Side
pr side
Stigende

Tæpper

Der er ikke noget som at komme ind i et hjem, hvor man bare føler den der rigtige hygge og varme. Det gør, at man føler sig så velkommen, og man kan føle sig helt hjemme, selvom det måske ikke er ens eget hjem. Den stemning vil de fleste gerne skabe, for så føler både du og dine gæster sig hjemme. Entréen er det første vi møder, når døren åbner i et hjem, så her skal den varme velkomst indtræde. Den kan du blandt andet skabe med et entré tæppe.

Få dit hjem til at tage imod dig og dine gæster med åbne arme

Mange af os forbinder ordet ”hygge” med at sidde i sofaen og hygge under et tæppe med ens yndlings snack og en kop varm et eller andet. Når vi så skal op at stå, vil det være lækkert at kunne træde ud på noget blødt og varmt. Her er et gulvtæppe den ideelle løsning. Tæpper emmer af varme og hygge. Derfor er de perfekte, hvis du vil skabe en varm velkomst i din entré med entré tæpper. På den måde vil man føle, at man bliver mødt med åbne arme.
Af entré tæpper har vi blandt andet:

Gulvtæpper, vægtæpper, plaid, udendørs og løber tæpper

Ønsker du en ekstrem hyggelig entré kan du kombinere disse tæpper. For eksempel kan du have et gulvtæppe med mønster til at danne et hyggeligt grundlag for alt andet interiør i entréen. Så kan du have et vægtæppe, som skaber en helt eksotisk stemning, der gør, at man føler sig helt afslappet, når man træder ind i hjemmet. Derudover kan du for eksempel have en bænk til at stå med en plaid på, som du og dine gæster kan sidde på, når du skal have sko eller andet overtøj på. Så sidder du blødt og godt.

Vi har forskellige tæpper i runde og firkantede former, med frynser og uden, i forskellige farvekategorier og med forskellige mønstre. Tag et kig her på siden og find et eller flere, som du kan se i din entré.

Andre muligheder du kan bruge tæpper på

Under denne kategori med tæpper kan du naturligvis også købe tæpper, som kan bruges til andre rum end lige entréen. Det er tilladt. Mangler du for eksempel en plaid til sofahjørnet eller et tæppe til under spisebordet, så har vi også produkter, der egner sig til det.

Mange af tæpperne bærer præg af at udstråle en marokkansk og eksotisk stemning. Denne stilart i de danske hjem er vundet mere og mere ind de seneste år. Derfor har vi naturligvis varer, der imødekommer dette. Med vævet mønstrerede gulvtæpper og vægtæpper kommer man nærmest i trance, når man træder ind i rummet. Med disse kan du læne dig godt tilbage efter en lang arbejdsdag og føle dig ekstra afslappet. Tilføj lanterne med levende lys og masser af puder i sofaen, så får du den perfekte, hyggelige stemning, som både du og dine gæster kan få glæde af. Start med entréen og brug tæpper i andre rum, så du får den gennemgående tema: et varmt hjem med en afslappende atmosfære.  

 

Tæpperens

Til at rense dit nye tæppe anbefaler vi at du anvender vores tæpperens, på den måde kan du holde dit tæppe rent og pænt i så lang tid som muligt.

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Mandag til fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag & søndag: Lukket

Helligdage: Lukket