Bestseller week ♥️ spar op til 50% på alle vores bestsellers

 

5 varer

pr side
Stigende

5 varer

pr side
Stigende

Skrivebord

Skriveborde til dine behov og i lækre designs

Måske har du et arbejdsværelse i privaten, enten fordi du er selvstændig, studerende, eller elsker at sidde og sy eller surfe på computeren i ro og fred. At have et privat værelse, hvor man kan gå ind og være sig selv, bør alle have. Her kan du få lov at gøre, som det passer dig og udfolde dine kreative evner eller gøre noget, du finder afslappende. Her vil et lækkert skrivebord være passende, som du kan sidde og arbejde eller lave fritidshobbyer ved. Det kan vi hjælpe dig med at finde.

Få skriveborde i stilsikre designs

Hos Møbelkompagniet går vi højt op i at finde skriveborde, der passer til enhver smag. Samtidig har vi efterhånden fået viden om, at stilsikkerhed er en præference hos vores kunder. Derfor tilbyder vi mange stilsikre skriveborde. De har et minimalistisk og ”naturligt” udseende. Mange af skrivebordene er i lyse materialer som hvid og eg. Disse passer perfekt til den nordiske stilart, som netop omfatter lyse og rå materialer. Vi har også sorte borde og med farver samt i spændende modeller til de, som gerne vil gøre anderledes køb.

Af farver, som skrivebordene er fremstillet i, kan du få:

Eg/hvid, eg, hvidpigmenteret, valnød, hvid, sort, sort/glas.

Der er både skriveborde med skuffer og uden. De fleste skriveborde har lækre detaljer såsom tynde træben, fede skuffer, stålben og lignende. Der er desuden forskellige prisklasser, og samtidig kan du være heldig at ramme et godt tilbud, da vi altid har tilbud på nogle produkter online. Måske er det lige det produkt, du havde håbet på. Så hold et vågent øje med siden her.

Lav dit eget værksted med dit personlige skrivebord

Når du skal vælge skrivebord, så vil dit valg afspejle din personlige stil. Allerede der er du i fuld gang med at tilføre personlighed til boligindretningen. Måske har du mulighed for at have et lille værelse, hvor du kan lave dit eget værksted. Alternativt kan du have et lille hjørne i soveværelset eller måske i stuen. Og her kan du få lov at indrette dig.

For at gøre værkstedet endnu mere personligt, kan du med fordel:

Have en eller flere rammer på væggen over med de personer du holder af samt motiver, du elsker

Sæt din yndlingsplante på bordet, som kan skabe liv omkring værkstedet

Fyld bordet med post-its, din computer, en lampe eller andre arbejdsredskaber

Hæng en lille bogreol op til dine favoritbøger eller nips

Find en stol, som er god at sidde i, og som passer til din stil

Med disse idéer kan du skabe et værksted, som du kan slappe af i og være dig selv i og måske udfolde dine kreative evner. Det kan være du har en lille grafiker gemt i dig, eller du bare nyder at male i en malebog. Gør det du elsker i dit arbejdsunivers, uden at folk skal blande sig i, hvad du laver.

Vores fragtmænd sørger for leveringen af skriveborde, så de kommer sikkert hjem til dig. Du vil i god tid få at vide, hvornår leveringsdatoen er, og i hvilket tidsrum du kan forvente, skrivebordet ankommer.

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Mandag til fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag & søndag: 10.00 - 15.00

Helligdage: Lukket