GRATIS FRAGT PÅ ALT I WEEKENDEN

 
Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Tøjstativ

Mange af os kender problematikken om manglende skabsplads. Det er frustrerende, når man skal kæmpe med at få plads til alt sit tøj i klædeskabet. Ofte ender tøjet med at blive smidt tilfældigt ind i skabet, og så ender du med krøllet tøj, der skriger efter at få en grundig tur under strygejernet. En simpel løsning til denne problematik er et tøjstativ. Et tøjstativ giver dig nemlig både en simpel og fin mulighed for tøj opbevaring, hvis du mangler plads i klædeskabet. Det fylder nemlig ikke ret meget, men det giver dig mulighed for at skabe lidt ekstra luft i dit garderobeskab. Et tøjstativ er virkelig praktisk, når du har brug for lidt ekstra opbevaringsplads, men det har også en stilfuld funktion. Det er nemlig yderst moderne at have tøjet hængende uden for skabet, så dine gæster kan se, hvor smart din garderobe faktisk er. Hos Møbelkompagniet kan du finde et sortiment af flotte og praktiske stativer, der tilbyder dig en åben garderobeløsning. Tag derfor et kig i vores sortiment, og find et stativ, der passer til dine behov og til din stil.

Få styr på garderoben med det helt rigtige tøjstativ

Hos Møbelkompagniet har vi et sortiment af fine stativer, der er både praktiske og dekorative. Uanset om du mangler mere garderobeplads eller ønsker at tilføje et stilfuldt element i din indretning, har vi et stativ til dig.

Alle de stativer, du finder hos os, er stilfulde, elegante og tidløse. Du kan derfor nemt integrere dem i din boligindretning, uanset om du har planer om at placere et stativ i soveværelset, i entreen eller et helt tredje sted i dit hjem.

Hos Møbelkompagniet tilbyder vi tøjstativer i følgende farver:

 • Sort
 • Hvid
 • Natur

Disse farver passer ind i langt de fleste hjem, og du skal derfor ikke bekymre dig om at bryde med det farvetema, du måske allerede har i dit soveværelse eller i din entre.

Dit valg af tøjstativ vil selvfølgelig også afhænge af, hvor meget plads du har til rådighed. Hos Møbelkompagniet finder du stativer, der måler fra 117x59x165 cm til 94,5x39x170 cm. Er din plads trang, har du derfor mulighed for at vælge et mindre stativ, der ikke vil optage alt for meget af den ledige plads i det rum, det skal placeres i. Et stativ til tøj kan nemt optimere din garderobeplads. Vores stativer fylder nemlig ikke ret meget, men du kan hænge masser af tøj på dem, som normalt fylder i dit klædeskab eller på din knagerække.

Materialerne, som vores stativer er lavet i, er holdbare, og du skal derfor ikke bekymre dig om, om dit stativ kan holde til at bære dit tøj. Stativerne er lavet i:

 • Metal
 • MDF
 • Paulownia træ

Af og til har du mulighed for at se vores tøjstativer i et af vores showrooms. Hvis du vil vide, om vi har en specifik vare udstillet i et af vores showrooms, kan du kontakte os på vores chat og spørge ind til den specifikke vare. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har uddybende spørgsmål til et af vores stativer eller andre varer.

Husk desuden, at vi hos Møbelkompagniet har en fast billig fragtpris, så du ikke skal bekymre dig om store gebyrer, når du køber dit tøjstativ hos os. Vi leverer det nemlig til dig for kun 47 kr. Hvis du fortryder dit køb, tilbyder vi dig desuden 30 dages fortrydelsesret, så du nemt kan komme af med stativet igen. Bemærk dog, at du selv er ansvarlig for at betale for returforsendelsen.

 

Hvad kan jeg bruge et tøjstativ til?

Et tøjstativ er en supermoderne og simpel løsning til tøj opbevaring. I dag finder du stativer med tøj i mange hjem, hvor de bliver anvendt til mange forskellige formål. Du kan for eksempel købe et stativ til dit soveværelse. Det kan du bruge som et supplement til dit klædeskab eller som en dekorativ genstand, der giver dig mulighed for at vise dit smarteste tøj frem.

Vælger du at investere i et tøjstativ for at få mere plads til dit tøj, er der mange måder, hvorpå du kan vælge at hænge dit tøj op. For at dit stativ får en dekorativ og stilfuld funktion i dit soveværelse, kan gruppere dit tøj på forskellige måder. Du kan blandt andet gruppere det tøj, du hænger op, efter:

 • Farve
 • Længde
 • Tøjtype

Grupperer du dit tøj efter farve, kan du blandt andet vælge at hænge forskellige stykker af tøj op, der danner en overgang fra for eksempel rød til grøn. Du kan også vælge, at du udelukkende vil hænge tøj op i blå nuancer, hvis nu det passer bedst til det farvetema, du har i dit soveværelse.

Du kan også vælge at placere et tøjstativ i din entre. Så kan både du og dine gæster nemt komme af med både sko og jakker, og du undgår, at overtøjet kommer til at flyde ud over det hele i din entre. Dermed har du både en praktisk, funktionel og smart løsning til at holde styr på overtøjet i dit hjem. Hvis du hænger et par fine bøjler på stativet og stiller en lille plante på skohylden, ser stativet desuden flot ud, selv når der ikke hænger noget overtøj på det.

Tøjstativerne, du finder hos Møbelkompagniet, er fine og kan nemt indgå som en del af din indretning. Er du dog mere praktisk orienteret, kan du for eksempel også investere i et stativ til dit bryggers. Her kan du blandt andet anvende det til at hænge dine nyvaskede skjorter op, så den efterfølgende strygning bliver en del lettere.

Tøjstativer kan altså udfylde mange forskellige funktioner i dit hjem, men vigtigst af alt kan du med et stativ fra Møbelkompagniet optimere din opbevaringsplads.

Gør noget ud af indretningen i dit hjem

Når du hver kommer hjem fra arbejde, skole eller diverse ærinder uden for hjemmet, fortjener du at komme hjem til en bolig, hvor du føler dig godt tilpas. Det indebærer blandt andet, at du er god til at organisere dig, og at du har gjort noget ud af din indretning.

I mange hjem kan netop organisering og opbevaring være et problem, og mange af os har rodede klædeskabe, der bærer præg af for lidt plads. Men mangler du en god opbevaringsløsning, er det også vigtigt, at du vælger en løsning, der er dekorativ og passer ind i indretningen i dit hjem. Her kan et tøjstativ være en rigtig god løsning.

De tøjstativer, som vi tilbyder hos Møbelkompagniet, har i sig selv et meget simpelt design, der passer ind i langt de fleste hjem. Det giver til gengæld dig mulighed for at sætte dig helt eget præg på dit stativ og dermed din indretning. For at pifte dit stativ og din indretning lidt op kan du blandt andet investere i et par fine bøjler, som du kan bruge til at hænge dit tøj op på stativet med. Du kan også finde et flot tæppe, som stativet kan stå på, eller du kan male væggen bag stativet i en farve, der adskiller sig fra den oprindelige farve på væggen. Således kan du indramme dit stativ, og din opbevaringsløsning vil ikke længere kun være praktisk, men også smart og dekorativ.

Vores tøjstativer har desuden en skohylde i bunden, så du slipper for, at dine sko står og fylder på gulvet. Skal stativet stå i entreen, kan du stille de sneakers, du oftest har på, på skohylden. Derved har du dem lige ved hånden, når du skal ud ad døren. Skal stativet stå i dit soveværelse, kan du evt. stille dine flotteste støvler eller stiletter på skohylden, så de giver et dekorativt præg til dit soveværelse. Har du plads nok til dine sko et andet sted, kan du også bruge skohylden til mange andre ting. På den kan du blandt andet placere:

 • En flot plante
 • Opbevaringskasser til bælter og strømper
 • En dekorativ vase
 • Dine håndtasker
 • En bunke T-shirts
 • En lampe med et varmt lys

Skohylden kan altså både opfylde en praktisk og en dekorativ funktion i dit hjem, og du kan bruge den lige akkurat, som du har lyst.

Mangler du en fin løsning til overtøj eller det tøj, der ikke er plads til i dit garderobeskab? Så tøv endelig ikke med at gå på udkig i vores sortiment allerede i dag. Hos Møbelkompagniet vil du helt sikker finde et tøjstativ, der passer ind i dit hjem og kan opfylde dine ønsker til tøj opbevaring.

Vi vil så gerne give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Derfor tilbyder vi desuden altid at prismatche vores varer til markedets billigste priser. Derfor giver vi dig mulighed for at gøre os opmærksomme på, hvis du finder et af vores tøjstativer billigere hos en anden forhandler. Tag blot kontakt til vores kundeservice, og så vil vi sørge for at prismatche vores stativ, så du kan købe det hos os til den samme pris, som andre forhandlere udbyder det til. Vores kundeservice kan kontaktes hver dag, mandag til fredag mellem klokken 10.00-18.00, og lørdag til søndag mellem klokken 10.00-15.00.

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Mandag til fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag & søndag: 10.00 - 15.00

Helligdage: Lukket