MOMSFRI WEEKEND - Spar min. 20% på vores møbler

 
Filtrer

27 varer

pr side
Stigende
  1. Du fortjener et møbel, der klæder dig, din stue og dit liv!

  2. Vi synes du er flottest med et smil på læben

Filtrer

27 varer

pr side
Stigende

Vitrineskab

VITRINESKAB TIL SPISESTUEN.

Hvis du fx. har smukt stel, altså vinglas, glas og eller tallerkner ville det ikke være en skam at gemme det væk? Netop derfor er det blevet så moderne igen med vitrineskabe i spisestuen og mange af dem er med glasfront, fordi stel er blevet en stor ting når det kommer til boligindretning. Vitrineskab i spisestuen giver lidt fylde til rummet sammentid med at det pynter utroligt meget når der kommer fyld som fx. glas m.m. i vitrineskabet, der kan også tilføjes bøger og planter hvis man er mere til det look

Vis stellet frem i et glasskab

Det kendetegnende ved et vitrineskab er, at det er en reol, som er udstyret med gennemsigtig glas - med andre ord, et glasskab - så du kan se hylderne, og altså det der står på hylderne. Her er der rig mulighed for at placere dit fine stel på ensartet vis, så det vises frem på den pæneste måde. Så kan du altid kigge på det, når du har lyst. Desuden er det nemt at finde stellet frem, så det kan tages i brug oftere.

Et vitrineskab kan også bruges som en bogreol og til pyntegenstande. Det kan placeres i sofaområdet, hvor du så kan komme dine yndlingsbøger i det. Som inspiration kan du også lade nogle hylde være kun med pynt, så der bliver fin luft i vitrineskabet.

De fleste af vores skabe er selvfølgelig med glaslåger, men selve reoler og låger kommer i flere forskellige designs og farver. Her er det primært sorte og hvide vitrineskabe

Der er modeller i en meget moderne og nordisk stil, som er i de lyse farver som eg og hvid. Derudover har vi nogle i lidt ældre stil i børstet eg, brun og mørkegrå. Under hvert produkt kan du finde størrelser på højde, bredde, længde og så videre samt øvrige produktinformationer.

Skal du vælge et vitrineskab i metal eller træ?

Det er et spørgsmål vi og vores boligindretter for rigtig ofte, da det er svært at vælge mellem så mange flotte og fine vitrineskabe! Men svaret er ofte ret simpelt, du skal vælge det skab du bedst kan lide, men hvis det skal passe til din indretning, så er det rigtigt at se på farver og materialer, derfor ses det oftest at være enten metal eller træ.

Vi har et stort udvalg af vitriner i sort metal med glaslåger og sider, men faktisk også i træ, her kan du også vælge mellem forskellige materialer og træ sorter, så du finder præcist det vitrineskab du er på jagt efter. 

Et lille tip ville være at vide på forhånd hvor det skal stå, om det er op af spisebordet eller tættere på sofaen, på den måde kan du meget lettere vurdere hvilke farver og materialer du skal vælge til dit vitrineskab.

Et lille vitrineskab eller et stort skab med underskabe

I vores sortiment kan du finde et smalt lille vitrineskab, hvis du enten ikke har så meget plads eller hvis du bare ikke ønsker et stort møbel. Er du derimod interesseret i et større skab med massere opbevaringsplads, så har vi også store vitrineskabe med underskabe samt de obligatoriske hylder bag glaslåger.

Opbevar dit fineste stel i et elegant vitrineskab

Der er mange af os, som i årevis har gemt på stel fra vores bedsteforældre, og som har tilhørt deres forældres og så videre. Desuden er der en masse flot stel i butikkerne, som vi ønsker os nyt af til samlingen hvert år. Og hvad med alt det unikke stel, de har i genbrugsbutikkerne? Det har vi pakket væk i et skab, hvor ingen kan se det – andet end de få gange, hvor folk kommer til fin middag. Og det er da synd. Hvis du investerer i et vitrineskab, kan du få vist det flotte stel frem, samtidig med at det er opbevaret flot.

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn- & helligdage: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 19.00

Søndag: 10.00 - 19.00

Læs mere om vores showroom her.