Bestseller week ♥️ spar op til 50% på alle vores bestsellers

 

24 varer

pr side
Stigende
  1. Du fortjener et møbel, der klæder dig, din stue og dit liv!

  2. Vi synes du er flottest med et smil på læben

24 varer

pr side
Stigende

Vitrineskab

Opbevar dit fineste stel i et elegant vitrineskab

Der er mange af os, som i årevis har gemt på stel fra vores bedsteforældre, og som har tilhørt deres forældres og så videre. Desuden er der en masse flot stel i butikkerne, som vi ønsker os nyt af til samlingen hvert år. Og hvad med alt det unikke stel, de har i genbrugsbutikkerne? Det har vi pakket væk i et skab, hvor ingen kan se det – andet end de få gange, hvor folk kommer til fin middag. Og det er da synd. Hvis du investerer i et vitrineskab, kan du få vist det flotte stel frem, samtidig med at det er opbevaret flot.

Vis stellet frem med gennemsigtigt glas

Det kendetegnende ved et vitrineskab er, at det er en reol, som er udstyret med gennemsigtig glas, så du kan se hylderne, og altså det der står på hylderne. Her er der rig mulighed for at placere dit fine stel på ensartet vis, så det vises frem på den pæneste måde. Så kan du altid kigge på det, når du har lyst. Desuden er det nemt at finde stellet frem, så det kan tages i brug oftere.

Et vitrineskab kan også bruges som en bogreol og til pyntegenstande. Det kan placeres i sofaområdet, hvor du så kan komme dine yndlingsbøger i det. Som inspiration kan du også lade nogle hylde være kun med pynt, så der bliver fin luft i vitrineskabet.

De fleste af vores vitrineskabe er med gennemsigtig glas, men vi har også modellen, som er udstyret med lukkede skabslåger, som man ikke kan se igennem. Vi har forskellige designs og farver. Af farver kan du finde:

Mørkegrå, eg, hvidpigmenteret, brun/sølv, brun, Sort/hvid, Hvid/træ.

Der er modeller i en meget moderne og nordisk stil, som er i de lyse farver som eg og hvid. Derudover har vi nogle i lidt ældre stil i børstet eg, brun og mørkegrå. Under hvert produkt kan du finde størrelser på højde, bredde, længde og så videre samt øvrige produktinformationer.

Forsendelse af vitrineskab

Hos Møbelkompagniet har vi naturligvis sørget for, at du nemt kan få sendt dine varer hjem til din bolig. Ved levering af møbler, vil processen forløbe således:

Du bliver kontaktet af vores fragtafdeling mellem 1 til 3 dage inden den lovede leveringsdato. Der vil du få angivet et 2 timers interval, hvor dit møbel vil forventes at ankomme til din adresse.

Hvis du har bestilt en pakke, der vejer under 20 kg., så benytter vi GLS til pakkeshop eller privatomdeling. Det kan være til produkter som sengeborde eller produkter inden for boligtilbehør. Men vores vitrineskabe vejer over 20 kg., så dem vil vores egne fragtmænd håndtere. De kan desuden være behjælpelige med at løfte det ind, få tidligere møbler ud og så videre, såfremt du ønsker dette. Det kan du vælge til, når du skal betale for vitrineskabet.

Kan du godt lide at gøre en god besparelse, har vi altid udsalgsvarer, hvor du kan være heldig at finde lige netop det vitrineskab, som du har forelsket dig i. Tag et kig på siden nu inden det bliver taget af en anden køber.

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Mandag til fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag & søndag: 10.00 - 15.00

Helligdage: Lukket