Forandring fryder · alle borde er nedsat!

 

Retur og fortrydelsesret

Øv at du ønsker at sende din vare retur! For at vi kan hjælpe dig hurtigst og bedst muligt vil vi gerne at du udfylder nedenstående formular:

Lad os snakkes ved

78 72 44 44

Åbningstider for telefon

Mandag til fredag 10:00 – 20:00
Lørdag 10:00 – 15:00
Søndag og Helligdage Lukket

Emails og chats vil blive besvaret i samme tidsrum

Vi har altid 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fristen for fortrydelsesret udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten betinger at varerne, du returnerer kommer retur i fejlfri og ubrugt stand. Det vil sige du gerne må åbne og afprøve dine varer, men ikke tage dem brug. En eventuel værdiforringelse vil blive trukket fra ved tilbageførsel af pengene. Derudover skal varen sendes retur i emballage.


Vælg leveringsmetode:

Mangler du emballage til forsvarlig indpakning af returen? Så se vores Emballage.


Vedhæft venligst billede(r):

Som kunde er du selv ansvarlig for, at varen er emballeret og kan sendes forsvarligt med enten GLS eller står klar til transportfirmaets chauffør, når vedkommende kommer for at hente varen/varerne. Varen skal så vidt muligt være emballeret som ved modtagelse for at undgå fragtskader – I særdeleshed hjørner og kanter er udsat ift. potentielle skader. Hvis du er i tvivl om hvor meget emballage, der er nødvendig, er du velkommen til at kontakte kundeservice. Hvis ikke varen er emballeret tilstrækkeligt, vil chaufføren dokumentere dette og kan vælge at afvise returneringen. I så fald vil der skulle bestilles en ny afhentning under samme betingelser som en forgæves levering. 
kundeservice

MAN-FRE: 10-20 | LØR: 10-15 | SØN: LUKKET

78 72 44 44