januarudsalget er i gang, spar op til 60% på alt!*

 

Spisebord

Filtrer

Varer 1-36 af 67

Side
pr side
Stigende
  1. Du fortjener et møbel, der klæder dig, din stue og dit liv!

  2. Vi synes du er flottest med et smil på læben

  3. Du får lynhurtig levering direkte til din dør

Filtrer

Varer 1-36 af 67

Side
pr side
Stigende

Spisebord

Trænger dit hjem til et nyt lækkert spisebord til at vække mere liv i dagligdagen? Så er du kommet til det rette sted. Her hos Møbel Kompagniet har vi samlet en masse spiseborde i forskellige designs, former, farver. Og i forskellige materialer for ikke at glemme størrelser. Om du er ude efter et stort bord med plads til 8 personer, med sort metal ben med en hvid bordplade, eller om du skal bruge et lille bord til 4 personer med en hvid bordplade med super lækre træben, så kan du helt sikkert finde noget her på siden. Hvis du leder efter et spisebord med udtræk eller tillægsplader for at kunne få plads til gæsterne, så finder du også noget i den kaliber nedenfor. Men til et spisebord skal der også være spisebordsstole til. Der findes et hav af forskellige spisebordsstole, du kan se vores spisebordsstole her: Spisebordsstole 

Et spisebord til et hvert hjem

Et spisebord tjener mange formål, og hjælper med at komme igennem dagligdagens strabadser, det er alt lige fra
morgenmaden, frokosten, lektierne og meget mere! Det er også der man samles efter der er blevet kokkereret i timevis, til et fantastisk aften måltid. Derfor er det vigtigt at købe et spisebord man med sikkerhed ved at man bliver glad for, hvad end det er farve på bordpladen eller benene, størrelsen på bordet eller designet af bordet, der er ingen grund til at gå på kompromis hvis man har en ide om hvilket spisebord man er på udkig efter. Det er nemlig meget essentielt at spisebordet er tilpasset din indretnings stil, både hvad angår farver, design, formen og størrelsen, sådan at du får det slut resultat du ønsker.Hos Møbel Kompagniet har vi flere forskellige varianter af former, design, farver, materialer og prisklasser. med vores faste lave priser på alle vores vare, er det let og overskueligt at købe dit nye spisebord uden at skulle tænke på hvornår bordet kommer på bud, for det vil altid være til en fast lav pris.

Et rundt spisebord til hjemmet!

Er du på udkig efter et rundt spisebord, så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi har et stort udvalg af smukke runde spiseborde i flere farver og størrelser. Du finder fx. rundt spisebord Ø140, du kan også finde nogle i sort og nogle med sildebensmønster.
Fordelen ved at vælge et rundt spisebord er at man er meget mere nærværende når man sidder og spiser, uanset om det er til morgenmaden med familien, eller sammen med gæsterne til en god middag. Der findes et hav af forskellige spiseborde, men der er noget særligt over et godt rundt spisebord. Det skaber også et helt andet “frit” look i hjemmet da bordet får mere plads til at stå i det fri, hvorimod et almindeligt bord ofte står ind til en væg og fylder meget ud i rummet!

Men hvad er en god størrelse på et rundt spisebord? tænker du nok!
Jo der er mange muligheder og størrelser, så det kommer helt an på om det er til familien på 2, 4,6 eller flere endnu. Hvis nu man er 2-4 og ikke har alverdens plads at gøre brug af, så ville et bord på Ø105 være fint, men hvis man har mere plads at bruge og måske endda er flere i familien, så er det mest eftertragtede faktisk et rundt spisebord Ø140. Det giver god plads til service, gryder og hvad man ellers skal have på bordet! og når ja, så er det bare så smukt med et rundt borde i hjemmet!

Jeg har brug for et større spisebord

Hvis du søger et spisebord hvor du skal have mulighed for at gøre det større når der kommer gæster, ja så har vi nogle modeller der helt sikkert kunne være interessant, forskellige muligheder, både i design farve og materialer.
vi har flere modeller hvor du kan tilkøbe tillægsplader og nogen spiseborde er faktisk inkl. plader! Du finder også nogen modeller med butterfly plade, altså hvor tillægspladen ligger i spisebordet og skal bare trækkes ud (Også kendt som udtræksbord). Kig rundt på vores side, og find inspiration til hjemmet, også hvad angår spiseborde, om det er et billigt spisebord du er ude efter eller måske et bedre spisebord, så finder du det hos os.

hvis du brug for hjælp så tøv endeligt ikke med at kontakt vores kundeservice

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Mandag til fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag & søndag: Lukket

Helligdage: Lukket