JANUAR-UDSALG GRATIS FRAGT PÅ ORDRER OVER 1.000,-

Varer 1-36 af 43

Side
pr side
Faldende
Filtre

Varer 1-36 af 43

Side
pr side
Faldende

Velour stole

Du er måske stødt på dem før. De er stilede, bløde og yderst komfortable at sidde på. Det er selvfølgelig de populære velourstole, der er tale om her. Velourstole, og velourmøbler generelt, er på det seneste blevet en populær tilføjelse i mange danskeres hjem, hvilket vi hos Møbelkompagniet sagtens kan forstå. Vi er vilde med kombinationen af velour og møbler i alle slags afskygninger, hvorfor vi har et bredt udvalg af forskellige typer af velourstole i lækker kvalitet. Hvis du overvejer at pifte indretningen lidt op og følge moden, så har vi lige præcis, hvad du mangler til dette.

Velour stole til enhver smag

Hos Møbelkompagniet er vi som sagt vilde med velourstole og vi tilbyder derfor et stort og bredt udvalg af stilrene velour stole, såsom:

  • Velour lænestole
  • Velour spisebordsstole
  • Velour barstole

Vores store sortiment giver dig altså muligheden for at vælge, om du vil starte stille og roligt ud med én velour stol og se, om dette er noget for dig. Det kan også være, at du bare er blevet helt bidt af velour og derfor gerne vil have velour stole i hele hjemmet. Uanset hvad dine behov er, så kan vi hos Møbelkompagniet hjælpe dig med at komme godt i gang med at indrette dit hjem med én eller flere af vores stilrene velourstole.

Forskellige designs af velour stole

Hvad end du ønsker din nye velour stol stil i et klassisk og minimalistisk design eller i et mere udfordrende design med pangfarver, så har vi et bredt design udvalg, som du kan vælge i mellem.   

Den klassiske og minimalistiske

For dig, der ikke ønsker en specialdesignet velour stil, tilbyder vi helt klassisk og minimalistisk inspirerede velour stole. Her kan du vælge en model med sorte metalben, som vil passe ind i mange forskellige hjem. Denne type stol kunne være et godt bud til dig, som er førstegangskøber af velour stole. Dette giver dig mulighed for at se, om velour stolen er noget for dig, og hvis det er et hit, så kan du tilføje ekstra stole i mere avancerede designs.

Vi tilbyder nemlig også stole i mere raffinerede designs. Du kan f.eks. vælge én af vores stole med polstrede sæder, der giver stolene et ekstra twist stilmæssigt, som også vil kunne passe ind i mange forskellige hjem. Derudover tilbyder vi stole med ben i flot egetræ eller guld, som får velour stolene til at virke endnu mere eksklusive.

Med/uden armlæn

Vores velour stole fås i modeller med eller uden armlæn, således at du kan få den komfort, der passer liget netop dit behov

Bruger du meget tid i stolen og nyder at slappe af med en god kop kaffe eller bog, så anbefaler vi vores velour stole med armlæn, som styrker komforten, og som automatisk gør det mere behageligt at tilbringe længere tid i stolen.

Ønsker du, f.eks., en velour stol til spisebordet, så kan det også være mere praktisk med en stol uden armlæn, der ikke fylder så meget. Valget af armlæn er meget individuelt, og vi anbefaler som sådan ikke noget specifikt. Det er helt op til dig, hvad der passer bedst.

Bredt farvesortiment

Ønsker du en velourstol, der er iøjnefaldende i farven, så har vi uden tvivl et passende design til dig. Vi tilbyder nemlig velour stole i mange forskellige slags farver, såsom:

  • Rød
  • Orange
  • Lyserød
  • Mørkegrøn
  • Sort
  • Bordeaux

Dette gælder både vores velour spisebordsstole, lænestole og barstole. Det er en god måde, hvorpå du kan få inkorporeret lidt farver i f.eks. daglig- eller spisestuen, men stolene kan også pynte på teenageværelset, eller hvad du ellers ønsker.

Det er blot fantasien, der sætter grænserne. Udforsk vores sortiment, bliv klogere på udvalget af velourstole i sprudlende farver og tilføj lidt sprudlende effekt i hjemmet.

Velour stole i klassiske farver

Som sagt behøver velourmøbler ikke at være i sprudlende farver, tværtimod. Ønsker du at holde din indretning mere simpel, så vil det være oplagt at vælge de mere neutrale farver såsom lys- eller mørkegrå, sort/mushroom eller afdæmpet blå. Velour er for nogle i øjenfaldende nok i sig selv, hvorfor de eksempelvis ikke har behov for en lyserød velourstol. Den tankegang kan vi sagtens følge, derfor kan vi hos Møbelkompagniet imødekomme dine ønsker, hvis blot du er til det enklere. Vi har alle forskellige behov og ønsker, især når det kommer til indretningen, så hvis du mener at “Less is more”, så er det ingen sag.

Priser for alle

Lavt prisniveau

Hos Møbelkompagniet er vi som sagt vilde med velour stole, og vi vil gerne kunne tilbyde en velour stol til alle. Derfor har vi et meget varieret prisniveau fra omkring 300 kr. til helt op til omkring 2000 kr. Dermed har alle mulighed for at anskaffe sig en ny velour stol uanset indkomstniveau. Dette synes vi er en fair og inkluderende tilgang.

 

 

Prismatch

Skulle det ske, at du finder én af vores modeller af velour stole et andet sted på nettet til en lavere pris, så kan du kontakte vores kundeservice, og vi vil derefter sælge modellen til samme pris som vores konkurrent. Vi ønsker ikke blot at differentiere os fra vores kunder på den høje kvalitet men også i forhold til de priser, som vi leverer. Derfor har vi tilført dette koncept, så vi altid kan konkurrere på priser med vores konkurrenter på markedet.

Afdragsordning

Hvis du er studerende og godt kunne tænke dig en ny, lækker velour lænestol til 2000 kr. men ikke har råd til det, så er der hjælp af hente. Vi tilbyder nemlig en fair afbetalingsordning, der gør det muligt for dig at betale din nye velour stol over en længere periode. Vores afbetalingsordning er ikke blot fair men også fleksibel. Dette betyder, at du, selvom du har valgt en afbetalingsordning over 30 mdr., godt kan betale det resterende beløb efter 18 mdr. På den måde kan du få beløbet ud af verden og ikke længere tænke over at gemme penge til afbetalingen hver måned.  Du kan læse mere om vores finansieringspolitik under finansiering nederst på vores hjemmeside.

Praktisk angående velour stolen

Afprøvning i vores showroom

Komfort er for mange et subjektivt begreb, og det er ikke givet, at du finder samme møbel komfortabelt som f.eks. din nabo. Derudover kan du sagtens ende i en situation, hvor produktet ikke lever op til de forventninger, du havde, da du så produktet på vores hjemmeside. En velour stol er ikke nogen undtagelse. Hvis du er meget i tvivl om, hvilken velour stol du skal vælge, så har vi et showroom i Herning, hvor du kan afprøve vores store sortiment af velour stole. Du er velkommen til at tage en bog med og nyde vores lækre velour stoles komfort i længere tid, så du er så sikker som muligt på, at du får den helt rette stol med hjem. Vi hjælper dig gladelig med at finde den rette velour stol, så start bilen og kom hen og besøg os i Herning.

Top kundeservice

Har du ikke mulighed for at komme til Herning, så sidder vi klar på telefonen til at rådgive dig så godt som muligt med købet af din nye velour stol. Du kan få fat i vores glade og smilende kundeservice afdeling alle ugens dage, så det er intet problem, hvis du først har mulighed for at ringe til os i weekenden. Vi er stolte over, at vores gennemsnitlige kundeservice rating er fremragende på trustpilot. Derfor ville det altså være dumt, hvis du sad med en masse spørgsmål, og ikke ringede til vores kundeserviceafdeling. Fremragende kundeservice kan man jo ikke få for meget af.

Levering/Returret

Når du har fundet lige præcis den velour stol, som du søgte, så tilbyder vi en billig og fleksibel standardleveringsaftale. Vi kan levere dine nye stole til blot 47 kr. til din bopæl i hele Danmark, pånær hvis du bor på en ikke-brofast ø. Dette er vores standardlevering, og her leveres velour stolen til din hoveddør i gadeplan, hvor du får besked senest dagen før leveringsdagen.

Ønsker du en tidsbestemt levering, så kan vi også sagtens hjælpe dig med dette. Du får muligheden for at vælge dette i forbindelse med købet af produktet.

Hvis du synes, at vores leveringstider er en anelse for lange, så er du også velkommen til at komme hen og afhente din nye velour stol i Herning. Du kan afhente stolen inden for vores normale åbningstider. Her kan vi også hjælpe dig, hvis du har spørgsmål ift. opsætningen af din nye, lækre velour stol.

Bortskaffelse

Står du med et helt sæt af gamle spisebords- eller lænestole, som skal skiftes ud med vores smarte velour stole, så kan det være problematisk for dig at komme af med de gamle stole. Der er dog hjælp at hente hos Møbelkompagniet. Hvis dine gamle møbler svarer til den/de leverede møbler, så kan du tilvælge at få bortskaffet dine gamle møbler ved betaling. Da vores fragtmænd har meget at se til, så forventes det, medmindre du har bestilt to fragtmænd, at du står klar med en ekstra person, der kan hjælpe vores ene mand til at transportere møblerne op i vores fragtkøretøj.

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-20 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44