Tips og tricks

Møbelkompagniet Rabatkode

May 31, 2024

Hos Møbelkompagniet forstår vi, at alle elsker en god handel, især når det gælder investering i nye møbler. Hvem elsker ikke at få mere for mindre? Derfor har vi lavet denne guide, der hjælper dig med at bruge rabatkoder hos os.

Vi har ingen aktive rabatkoder i øjeblikket. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, deltager du i lodtrækningen om et gavekort på 5.000 kroner hver 2. måned og får muligheden for at modtage fremtidige rabatkoder direkte i din indbakke.

Tilmeldingen til nyhedsbrevet er enkelt og hurtig. Du kan blot scrolle ned i bunden af hjemmesiden og indtaste din mailadresse. Hvem ved, måske kommer der noget inspiration du kan bruge til din kommende boligindretning.

Hvordan anvender jeg min rabatkode?

At bruge en rabatkode hos Møbelkompagniet er nemt og ligetil. Følg disse to enkle trin med billeder, for at få rabatten trukket fra din ordre:

Brug af rabatkoder på hjemmesiden

Trin 1:

Når du har fundet det ønskede produkt på vores hjemmeside, tilføjer du den til din indkøbskurv. I kurven vil du nederst se feltet "Gå til kassen". Klik her for at komme videre.

 

Trin 2: 

Ved kassen vil du i højre side af skærmen, se et felt hvor der står "Rabatkode eller gavekort". Indtast rabatkoden her og klik "Brug" for at se besparelsen blive trukket fra den samlede pris på din ordre. Husk altid at tjekke gyldighedsperioden for koden, så du ikke går glip af rabatten.

Brug af rabatkoder i showroom

Hvis du foretrækker at se og prøve møblerne i vores showroom, kan du stadig bruge rabatkoder. Når du har valgt din drømmesofa eller et andet møbel, skal du blot nævne rabatkoden til vores personale ved kassen. De vil sørge for, at rabatten bliver anvendt på dit køb og fratrækkes det samlede beløb.

Vores showrooms er fyldt med fantastiske møbler, alt fra sofaer til spiseborde og dertilhørende spisebordsstole. Besøg os og find det perfekte møbel til dit hjem.

Sådan får du mest ud af rabatkoder

For at få mest muligt ud af vores rabatkoder, er det en god idé at holde øje med vores nyhedsbrev og sociale medier. Vi opdaterer jævnligt med nye produkter og eksklusive tilbud Jo mere opdateret du er, desto bedre kan du planlægge dine køb og spare penge.