U-Sofa

Er du på udkig efter din nye u-sofa? Så er du landet det hel rigtige sted. For her hos Møbel Kompagniet har vi et stort udvalg u-sofaer, som bliver ved med at vokse og vokse. Du finder de forskellige kvaliteter her hos Møbel Kompagniet. Vi har som et eksempel sofaer i både polyetherskum eller koldskum. Vi har noget til enhver smag, uanset om du er på udkig efter en sofa med plads til hele familien, eller om du er på udkig efter sofa til den lille lejlighed.

Varer 1-36 af 57

Side
pr side
Faldende
 1. -15%
  Detroit U-sofa, lysegrå venstrevendt
 2. -15%
  Detroit U-sofa, lysegrå højrevendt
 3. -38%
  Wyoming U-sofa højrevendt, Mørkgrå
 4. -38%
  Wyoming U-sofa højrevendt, Lysegrå
 5. -38%
  Wyoming U-sofa venstrevendt, Lysegrå
 6. -38%
  U-sofa venstrevendt Sort, Bolette
  U-sofa venstrevendt Sort, Bolette
  Kampagnepris 12.999,00 kr Førpris 20.985,00 kr

Varer 1-36 af 57

Side
pr side
Faldende

U-sofaen – samlingspunktet for familien eller vennerne

En U-sofa er et perfekt møbel til at samle familien eller vennerne til en hyggelig aften. I U-sofaen har I mulighed for at sidde mange mennesker samlet, hvilket også er grunden til at U-sofaer er populære blandt mange.  

En U-sofa kan mange ting. Det kan både være et samlingssted for familien til at sidde foran fjernsynet, eller den kan bruges til at samle vennerne til en hyggelig spilleaften. Samtidig er den også perfekt til dig der godt kan lide at slå benene op og slappe af efter en lang arbejdsdag.

Stort udvalg af forskellige u-sofaer

Hos Møbel Kompagniet har vi et bredt udvalg af forskellige U-sofaer. Vi har både lædersofaer eller sofaer med klassisk møbelstof, hvor du kan vælge imellem flere forskellige farver. Samtidig har vi forskellige ben til sofaerne, så du kan uden tvivl finde en U-sofa, der passer til din stue.  

At vælge din kommende sofa kan godt være en stor beslutning. En U-sofa er ofte midtpunktet i stuen, og det er derfor vigtigt at vælge en sofa, som du sidder godt i, og som passer designmæssigt til jeres stue.

Vi har et stort udvalg af U-sofaer som er lavet i høj kvalitet, så de ikke bliver slidte, og samtidig er der fokus på både design og komfort. Nedenfor kan du læse mere om et par af de ting, som du kan overveje inden du vælger din næste sofa.

Betræk

Betræket er en af de vigtigste beslutninger, når du skal vælge din næste sofa. Betrækket er det, der bestemmer den største del af sofaens udseende.  

Hos os, kan du vælge mellem flere forskellige typer af stof. Du finder således både sofaer i polyetherskum og koldskum. Et eksempel på en af vores sofaer med klassisk betræk er Andreas U-sofa, der både fås i mørke- eller lysegrå.

Samtidig har vi også et udvalg af sofaer i læderbetræk. Læderbetræk på sofaer giver et moderne look, og er samtidig nemmere at gøre rent end det klassiske stof. Så hvis du har en stor familie, hvor det hænder, at der bliver spildt i sofaen, er en lædersofa perfekt til jer.

Vores Oklahoma U-sofa kan fx fås med læderbetræk.

Højre- eller venstrevendt?

Det næste man bør spørge sig selv om inden  man køber en ny sofa er om den skal være højre- eller venstrevendt.  Om sofaen skal være højre- eller venstrevendt handler om, hvilken side den lange chaiselong vender til. En U-sofa består som bekendt af to chaiselonger, så der er gode muligheder for at ligge med benene oppe.

Men om den lange chaiselong skal være i højre eller venstre side, er mest et indretningsspørgsmål. Vi har mange sofaer til begge sider, så du kan nemt finde en sofa, der kan passe til resten af indretningen hos dig.

Ben

Et tredje aspekt du bør tænke over, når du skal vælge din U-sofa er hvilken type sofaben, du godt kunne tænke dig på sofaen. Sofabenene er måske ikke umiddelbart det, der gør den største forskel, men benene har en stor del at sige omkring, hvilket udtryk sofaen har.

Vi har forskellige former for sofaben både træben, metalben, tynde ben eller brede ben. Der er mange muligheder! Derudvoer bør du også overveje, hvilket ben, der passer bedst til dit gulv derhjemme alt efter om sofaen skal stå på trægulv, flisegulv eller et gulvtæppe.

Brug U-sofaen som Sovesofa

Har du ind imellem lyst til at have overnattende uden at have den ekstra plads det kræver? Så kan din nye sofa blive din redning! Du kan finde U-sofaer, som også er lavet som sovesofaer. Usofaens chaiselonger er ideelle til, hvis du pludselig får brug for at huse en ekstra person for en nat eller to.

Du kan se hele vores udvalg af sovesofaer her.  

Specielle ønsker? Design din egen sofa

Hos Møbel Kompagniet har du som noget helt unikt, mulighed for at designe din helt egen sofa.

Så hvis du har specielle ønsker til, hvordan din sofa skal se ud, kan du helt selv vælge. På den måde kan du designe en sofa der passer perfekt til dit hjem.

Med vores design selv muligheder kan du helt selv vælge opbygning, betræk og sofaben til dine nye sofa. Et eksempel på en model, som der en del af design selv konceptet er Cali U sofa

Kan jeg prøve forskellige sofaer inden jeg vælger?

En ny sofa er en stor beslutning, både af økonomiske og pladsmæssige årsager, og det er vigtigt, at du vælger en sofa med god komfort. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at prøve forskellige sofaer, inden du tager den endelige beslutning.

Du kan prøve sofaerne i vores showroom, der ligger placeret i Herning. Der kan du både prøve at sidde i sofaerne og samtidig kigge nærmere på designet. 

Vores showroom ligger på Industrivej syd 4 i Herning. Du kan se mere om vores åbningstider på siden vores kontaktside. Vi glæder os til at byde dig velkommen, og vise dig vores møbler!

Hvad med levering?

En U-sofa er et stort møbel, og derfor tilbyder vi selvfølgelig at levere din nye sofa.

Vi tilbyder landsdækkende fragt hele ugen. Vi sørger også for, at fragten bliver arrangeret så det passer til dig. Vi sikrer, at sofaen kommer på et tidspunkt, hvor du er hjemme, uden du behøver at tage fri fra arbejde eller skippe andre gøremål til fordel for at tage imod dit nye møbel.

Vores fragtmand hjælper også med at sætte din nye sofa på plads, så du ikke skal bøvle med det alene.

Hvis du ikke har mulighed for at hjælpe med at bære, og sofaen måske skal op på 3. sal, sender vi bare 2 mand af sted. Bare kontakt vores kundeservice, så finder vi en god løsning. Du kan læse mere om levering her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at komme og hente din sofa hos os i Herning, så hjælper vi med at pakke den, så du kan komme sikkert hjem.

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål

Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller til leveringen af dine kommende møbler, så er vi altid klar til at svare på dine spørgsmål. Vi sidder klar på telefonen mandag til søndag fra 8-22 – og du er altid velkommen til at ringe til os.

Du kan også fange os på mail, så svarer vi hurtigst muligt. Vi er også til at fange på chatten herinde på siden.

Vi kan også hjælpe dig med finansieringen til 0%

Mangler du en god U-sofa og har du forelsket dig i en af vores modeller, men mangler de sidste penge? Så er vi klar til at hjælpe med finansieringen. Vi tilbyder et Møbel lån ganske gratis uden gebyrer eller renter i 10 måneder.

En god sofa er et vigtigt møbel til at samle familien og vennerne, og det kan derfor altid betale sig at investere lidt ekstra i at få en god sofa, som I kan bruge mange timer i.

Du kan læse mere om vores Møbel lån her.

 
kundeservice

MAN-FRE: 10-16 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44