Tekstil imprægnering + rens sæt

Kampagnepris 299,00 kr Førpris 599,00 kr
Eller blot 30DKK/måned i 10 måneder
Leveringstid: 2-12 Hverdage
- +

Farvel til snavs og pletter på dine stof møbler. Med et tekstilpleje fra Møbel Kompagniet er du godt garderet overfor snavs og pletter på dit nye stof møbel.

 

Møbler skal vedligeholdes og her er stof ikke en undtagelse. Vi hos Møbel Kompagniet anbefaler til en hver tid, at imprægnerer sine nye stof møbler før brug. Imprægneringen ligger en usynlig hinde over stoffet, som holder største delen af skidt og smuds væk. Sættet indeholder 1 flaske Tekstil Rens og 1 flaske Tekstil imprægnering. Vi anbefaler at påføre imprægnering 1 gang årligt. Til påføring medfølger 2 svampe og 1 fnugfri klud

-50%

Oplev muligvis varen i vores showroom!

Fang os på chatten, og hør om vi har den udstillet

Levering af dine nye møbler

Spisebordsstole, lænestole, sofaborde og boligtilbehør (Op til 30 kg) sendes så snart vi har det klar til levering som pakkepost og vil oftest ske til nærmeste pakkeshop. Hvis det er større møbler, som sofa, spisebord, seng el. lign. kontaktes du af vores fragtfirma 1-3 dage inden leveringsdagen, her aftaler du med fragtfirmaet, hvornår det passer at få dine møbler leveret. Med de store forsendelser er der mulighed for hjælp til indbæring, bortskaffelse af de gamle møbler og meget mere (alt dette vælges ved betaling af din ordre).


  • Højt service niveau
  • Fleksibilitet
  • Kundeservice man-fre: 10-16

Produktspecifikationer

Sælges i sæt af

1

Enhedsvægt

3

Antal koli

1

CBM

0.02

Item number

CO0002

Anbefalet til dig
 
kundeservice

MAN-FRE: 10-16 | LØR-SØN: LUKKET

78 72 44 44