Bolig inspiration

Guiden til den perfekte spisebordsstol

Mar 14, 2023

Guiden til den perfekte spisebordsstol

Den perfekte spisebordsstol

Søger du den perfekte spisebordsstol, står vi klar til at hjælpe dig hos Møbelkompagniet. Det kan nemlig være svært at navigere i de mange muligheder, hvis du er i tvivl om, hvilken type spisebordsstol du skal vælge. Derfor har vi samlet en guide til at hjælpe dig med at finde den perfekte spisebordsstol til dit hjem, som vækker glæde. Læs med herunder, og bliv inspireret til dit køb hos Møbelkompagniet i dag. 

Hvilke spisebordsstol design kan du vælge mellem?

For at kunne navigere gennem det store jungle af spisebordsstol vil vi gerne gøre det nemt for dig at finde den perfekte stol til dit spisebord. Derfor har vi lavet kategorier, så du nemmere kan finde frem til den rette stol for dig. Hos Møbelkompagniet kan du finde spisebordstole designs såsom:

Som det ligger i navnet er vores skalstole den meget populære skal-formet stol, som du kan få i et utal af forskellige designs og kombinationer. Vores velour stole er også blevet det foretrukne valg for mange, fordi den er super luksuriøs i din indretning. Du kan også vælge en spisebordsstol med armlæn, der er flot og komfortabel at sidde i. 

Overvejelser, du kan gøre i jagten på den perfekte spisebordsstol

Når du skal finde den perfekte spisebordsstol til hjemmet, er der en række overvejelser, som du kan gøre. Det vil hjælpe dig til at sortere i det store udvalg, hvor du til sidst står med den perfekte stol til dit spisebord. Derfor kan du overveje følgende, inden du igangsætter jagten:

  • Foretrækker du en bestemt farve?
  • Er der noget materiale, som vil fungere bedst?
  • Skal benene være et bestemt farve eller materiale?
  • Ønsker du med eller uden armlæn?
  • Har du et bestemt budget?

De ovenstående overvejelser er gode at skrive sig bag øret, når du skal fornye hjemmet med nye spisebordsstole. Så kan du nemt og sikkert få bestilt de perfekte spisebordsstole hjem til dig. Og det står vi selvfølgelig klar til at hjælpe med hos Møbelkompagniet.

Farverige eller neutrale spisebordsstol design?

En af de første elementer, du skal tænke over, er, om du foretrækker farverige eller neutrale spisebordsstole. Dette er selvfølgelig en smagssag, men stolen skal også passe ind i den resterende indretning. Mange har nemlig et åben planløsning med køkkenalrum, hvor et sammenhængende look er super stilrent. 

Har du måske få farver i hjemmet og et neutralt spisebord, kan du med fordel vælge en mere farverig stol. Er der derimod smæk på farverne i hjemmet, kan en mere neutral spisebordsstol være ideelt til dit hjem. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvilken farve din spisebordsstol skal være, men et god råd er at vælge en stol, som er anvendelig og fungerer i resten af indretningen. 

Er du til velour, træ, stål i spisebordsstol design?

Næste skridt i beslutningsprocessen er, hvilken type materiale din spisebordsstol skal være. Her får du et væld af muligheder, som hver især har sine egne fordele. En af vores storfavoritter er velour stolen, som bidrager med et trendy look til hjemmet. Det er også en meget anvendelig stol, der anvendes flere steder i hjemmet. Brug den på teenageværelset ved skrivebordet eller i dit hjemmekontoret - mulighederne er mange. 

Er du mere til det klassiske look, har vi fuldt forståelse for det hos Møbelkompagniet. Derfor finder du et bredt udvalg af flotte spisebordsstole i træ. De passer godt ind i det klassiske hjem, der ønsker en funktionel og flot stol. Disse fås også i flere forskellige farver afhængigt af din personlige stil og indretning.

Hvis du er på udkig efter et råt look, der også er praktisk, er stål det rette materiale. Stål er ofte sat sammen med hårdt plastik, som er nemt at tørre af og holde rent. Det er især anvendeligt i børnefamilien, hvor der kan spildes på bord, stol og gulv. Her er benene lavet af kraftig stål og hårdt plastik med blødt betræk, som sikrer en komfortable siddeoplevelse, hvor skalstolen er et perfekt eksempel.

Vores forskellige typer af stole fås også med et varierende udvalg af ben, som også er vigtigt at overveje i denne proces. I jagten på den perfekte spisebordsstol skal alle detaljer overvejes, så du bliver glad og tilfreds. 

Armlæn eller ej på den perfekte spisebordsstol?

Et af livets store spørgsmål - skal der være armlæn på den perfekte spisebordsstol eller ej? Der er nemlig fordele og ulemper ved begge dele, som bør overveje, inden du trykker køb. Fordelene ved at vælge armlæn er, at du får en anvendelig stol, som kan bruges i andre sammenhænge. Det ser stilrent ud ved bordet og er komfortabel at sidde i. 

Ulempen ved at vælge armlæn er, at de måske ikke kan gå under dit bord, så stolen ikke kan trækkes ordentlig ind til bordet. Har du forelsket dig i en spisebordsstol med armlæn, men dit spisebord ikke er højt nok, kan du med fordel hoppe forbi vores store udvalg af spiseborde. Her gemmer sig helt sikkert en ny favorit. 

Søger du kvalitet til en god pris?

Det kan være dyrt at købe nye møbler til hjemmet. Men vores udvalg hos Møbelkompagniet er præget af høj kvalitet til en rigtig god pris. Det betyder, at du kan få den perfekte spisebordsstol til dit hjem til en fordelagtig. Du kan nemt sortere i vores udvalg ud fra pris, så du ikke overskrider dit budget. 

Hvilken spisebordsstol vælger du?

Vi håber, at du er kommet nærmere en beslutning om, hvilken spisebordsstol der skal hjem til dig og være. Hvis du skulle stå med andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig. Glem heller ikke at gå på opdagelse i vores spændende møbelunivers, hvor du nemt finder en ny favorit til dit hjem. Dyk ned i udvalget af sofaer, opbevaring og meget mere.