Tips og tricks

3 tips til hvordan du indretter din spisestue

Mar 14, 2023

3 tips til hvordan du indretter din spisestue

3 tips til hvordan du indretter din spisestue

Spisestuen er familiens hjerterum og for de fleste husets kerne. Her samles vi efter en lang arbejdsdag til et godt måltid og dybe samtaler. Spisestuen skal kunne rumme hygge, afslapning, sammenvær og masser af gæster.

Er du i tvivl om hvordan du skal indrette din spisestue, på en hyggelig og funktionel måde – så læs med her i dette indlæg hvor jeg vil inspirerer dig med tips og tricks.

 

En spisestue skal rumme mange funktioner:

En spisestue skal som sagt kunne rumme mange forskellige funktioner. Spisestuen skal selvfølgelig rumme et spisebord hvor man kan samles om aftensmaden, men også være et rum hvor vi kan samles til hygge med spil, lektier og sammenvær.

Hos Møbelkompagniet har vi et hav af forskellige spiseborde, så du kan få nøjagtigt det spisebord som passer til dit hjem og dine behov.

Der skal være god plads ved spisebordet. Hvis du bor småt vil det være en fordel at vælge et rundt bord i stedet for et  aflangt. Et rundt bor tager ikke så meget plads i rummet, men kan alligevel samle familien til hygge og sammenvær. Har du en rummelig spisestue kan du sagtens vælge et aflangt spisebord, som kan fylde rummet ud, og indbyde til mange gæster.

Placere dit spisebord efter dine behov. Skal sin spisestue være samlingspunkt for sin familie, vil det være en fordel af placere spisebordet tæt på køkkenet – så man har en køkkenalrum fornemmelse. Ønsker du derimod at kunne kigge ud i haven eller ligende, kan man vælge at placere spisebordet langs et vindue.

 

Spisebordsstole med god siddekomfort:

Vi kommer ikke udenom at spisebodsstole også en vigtigt ting til spisestuen. Sørg for at vælge de helt rigtige stole til dit spisebord.

Vær opmærksom på at stolene skal have den rette højde i forhold til spisebordet – så din siddestilling er ergonomisk korrekt.

Udover siddehøjden er siddekomforten også en utrolig vigtig ting. Vi tilbringer mange timer rundt om spisebordet i løbet af dagen, så det er selvfølgelig vigtigt at man finder behagelige stole til sin spiseplads.

Vi har et stort udvalg af spisebordsstole – så gå på jagt, og find de perfekte stole til dig og din familie.

 

Skab hygge og personlighed:

Sørg for at udnyt alle væggene i rummet. Du kan nemt hyggelig gøre rummet med billeder, små hylder eller vitrineskabeskænke eller andet. Det vil også give en masse opbevaringsplads til dagligdagsting, som hurtigt skal kunne findes frem.

Fyld din spisestue med nips og skab en hyggelig og personlig stemning i rummet. Det er de små ting som sætter ramme om vores bolig, og afspejler hvem vi er som menneske.

Er du i tvivl om hvordan du skal personliggøre dit hjem, og mangler du inspiration til boligindretningen kan du følge med på vores instagram side.

Her kan du se vores møbler i lækre lifestyle billeder, med et udvalg af vores boligtilbehør og på den måde få inspiration til din boligindretning.

Jeg håber at dette indlæg gav dig lidt ideer til hvordan du kan indrette din spisestue på bedste måde til dig og din familie.