Tips og tricks

Spar tid og handel dine møbler online

Mar 14, 2023

Spar tid og handel dine møbler online

Møbler online

Hos Møbelkompagniet kan du roligt, nemt og sikkert købe dine møbler online – til markeds bedste priser.

Spar tid og shop online. Fordelen ved online shopping er at du kan shoppe lige nøjagtig når det passer dig. Vi kender der alle sammen, vi orker simpelthen ikke at jage ned i byen efter arbejde for at nå butikkernes åbningstider. Vi vil heller sidde i ro og fred med en kop kaffe i sofaen, og surfe rundt online. Hos Møbelkompagniet kan du shoppe møbler dagen lang via vores online shop.

For os hos Møbelkompagniet, er det utroligt vigtigt at du som kunde føler du får en personligbetjening på trods af du shopper på nettet. Vi sidder derfor altid klar på livechatten og telefonen, hvor vi vil besvare alle de spørgsmål som du kunne have i forbindelse med køb af nye møbler.

Vi tilbyder prisgaranti indtil du har modtaget dine varer – det vil sige at du roligt kan købe møbler i god tid, uden at være bange for at disse varer vil blive sat ned inden du får dem leveret.

Udover prisgaranti prismatcher vi også, for at kunne foretage et prismatch skal visse betingelser dog være opfyldt – du kan læse alt om betingelserne på vores side: Prismatch. Prismatch kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi tilbyder et stort udvalg af møbler i alle prisklasser, så du har altid mulighed for at finde de bedste møbler, der passer til dig og dine behov. Vi har møbler til alle typer rum og alle former for stilarter – både klassisk og moderne design. Vores sortiment bliver løbende tilpasset markedets behov og tidens trends. Vi fokuserer på kvalitet, design og funktionalitet – til fornuftige priser.

Vi samarbejder med et fantastisk fragtfirma, som har præcis de samme værdier som os. Nemlig at yde den bedste service for vores kunder.

Hos Møbelkompagniet har vi 30 dages returret. Du har derfor mulighed for at fortryde dine online køb helt op til 30 dage efter varen er overgået til din varetægt. Du kan læse mere om dine rettigheder om fortrydelsesret  på vores side: fortrydelsesret.

 

Rentefri finansiering i helt op til 60 måneder

Når du handler hos os, har du mulighed for at benytte dig af vores finansieringsordning. Vi har rentefri finansiering i helt op til 60 måneder.

De første 10 måneders afbetalings løsning er HELT gratis for alle vores kunder, der er ingen renter, gebyr eller andre skjulte sager. Det vil sige at hvis du låner 10.000 kr. over 10 måneder, så er det altså 1.000 kr. om måneden i 10 måneder, hverken mere eller mindre.

Dog har du mulighed har du mulighed for at tilmelde dig betalingsservice, som koster 29 kr. om måneden, men dette er et aktivt valg man selv i gang sætter.

Hvis du vil hører mere om vores finansieringsordning kan du læse meget mere på vores side: Finianering. Ellers sidder vi altid klar ved telefonen, hvor vi har et stærkt supportteam, som kan rådgive og guide dig på bedstevis. Har du brug for at vi hjælper dig manuelt med registrering af finansierings ordningen, er dette også en mulighed.

Som nævnt tidligere er vores passion hos Møbelkompagniet at give dig den bedste service og oplevelse når du handler på nettet.

Du kan derfor uden bekymring handle trygt og sikkert på vores onlineshop – hvor vores dygtige salgsteam sidder klar til ar guide dig igennem handlen, hvis dette skulle være nødvendigt.

Vores hjemmeside er utrolig nemt at shoppe rundt på, alle vores møbler er delt op i kategorier – så du nemt og hurtigt kan finde lige netop den varer du er på jagt efter.

Når du har lagt en ordre hos os, har du altid mulighed for at følge din ordre via vores hjemmeside på ”se status på din ordre her”. Her har du hele tiden mulighed for at se hvor din ordre er, og hvornår der forventes levering. Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores kundesupport, som også kan fortælle dig om status på din ordre.

Vi håber du i dette indlæg blev klogere på vores service hos Møbelkompagniet, og nu føler dig 100% tryg ved onlineshopping her hos os.