Trends

Lav skænk

Mar 14, 2023

Lav skænk

Lav skænk

En skænk er et fantastisk møbel, der kan anvendes i stort set alle rum i hjemmet, og som har fantastisk mange anvendelsesmuligheder, som du kan gøre brug af. Vores udvalg af lave skænke er stort, og med en af vores mange lave skænke får du en masse ekstra opbevaringsplads, der ikke kommer til at virke kluntet i rummet.

Hvorfor vælge en lav skænk?

Der findes mange forskellige former for skænke, og du kan også se dem alle sammen her hos os, for vi har et stort udvalg af skænke. Men der findes både høje og lave skænke, og der er forskelle på dem. Så hvornår er det rigtigt for dig at vælge en lav skænk? - Plads: En lav skænk er et fantastisk møbel, fordi den giver dig mere plads i hjemmet. Når du vælger en lav skænk, virker den ikke så indskrænkende i rummet. Vores lave, lange skænke giver dig meget opbevaringsplads uden at virke voldsomme, som en høj skænk eksempelvis kan gøre. - Mere funktion: En lav skænk kan sagtens have flere funktioner end blot opbevaring. Du kan eksempelvis bruge en lav skænk som dit tv-møbel, da du kan bruge overfladen på skænken som hylde eller bord også. Det er meget populært at anvende en lav skænks overflade som ekstra opbevaring og til fritstående boligartikler som billeder, vaser og bordlamper. - Udseende: Der findes mange forskellige lave skænke, og du kan få en i netop den stil, du ellers har i resten af dit hjem. I og med at den lave skænk ikke synligt virker til at tage meget plads i rummet, så kan den sagtens tilføje noget ekstra til din boligindretning og give dig netop det udtryk, du leder efter i hjemmet.

Hvilken lav skænk skal du vælge?

Når du skal vælge en lav skænk, der passer perfekt til din bolig, så er det vigtigt, at du først kigger på den stil, du ellers kører med i dit hjem. Hos Møbelkompagniet har vi altid et stort udvalg inden for lave skænke, så det er muligt for dig at finde en skænk, der passer helt perfekt ind til dit hjem. Men der er nogle forskellige ting, du skal tage stilling til, når du skal vælge den helt perfekte lave skænk.

Hvilken farve skænk skal du vælge?

Rigtig mange af vores lave skænke er lavet i træ, og flere af dem står i en flot og naturlig farve fra den træsort, den er lavet af. Hvis du har en træsort, du gennemgående har valgt møbler i, er det en god idé at gå efter den samme sort i den skænk, du vælger. På den måde sørger du for, at skænken passer perfekt ind med din øvrige indretning. Vi har dog også flere lave skænke, der er malet i en anden farve – hovedsagligt hvid og sort – så du kan få en skænk i en mere neutral og skarp farve, der passer til din øvrige boligindretning.

Hvad skal skænken bruges til?

Det er også vigtigt, at du tænker over, hvad du skal bruge skænken til. Hvis du leder efter en lav skænk, der også kan bruges som tv-bord, er det en god idé at tænke over, at der muligvis skal være plads til andre apparater som dvd-afspiller eller spillekonsol i selve skænken. Vi har flere lave skænke, der foruden at have rum, der lukkes med låger, også har åbne komponenter i selve skænken, hvor du kan have plads til eksempelvis dvd-afspiller. Skal skænken i stedet bruges til ren opbevaring af genstande, du ikke ønsker at se på, kan du vælge en skænk, hvor alle rum lukkes med en låge, så du ikke kan se det, den skal opbevare.

Hvilken stil skal skænken være i?

Udover farve kan du også vælge den stil, din lave skænk skal være i. Vi har et stort udvalg af både moderne og mere traditionelle stile af lave skænke, så du kan finde lige præcis den, der passer bedst ind i dit hjem. Nogle af de moderne skænke, der er udformet i træ, kommer med ben, der bryder farvetemaet og skiller sig ud ved eksempelvis at være sorte. Det er en fed, moderne tolkning, der passer godt ind i hjem med en mere moderne og industriel stil.

Perfekt til alle rum

Uanset hvad du skal bruge den lave skænk til, så kan du finde den i vores store udvalg. Hvis du eksempelvis har brug for mere opbevaring på børneværelset, så kan du også sagtens anvende en lav skænk her fra siden. Det samme gør sig gældende, hvis du har brug for en skænk til kontoret eller stuen, for der kan nemt opstå situationer, hvor du har lyst til, at der skal være mere rydeligt i hjemmet. Det er netop det, en lav skænk kan hjælpe dig med. Den passer bedst ind stående op ad væggen et sted i rummet, og det gode ved den lave højde er, at den ikke kommer til at virke indtrængende i dit hjem. Du kan også bruge en lav skænk til gangen, så du kan gøre det nemmere for dig selv at opbevare tøj, sko og ekstra udstyr, som du ikke kan finde plads til i øvrige rum i hjemmet – der er uendelige muligheder med en lav skænk.

Pift dit hjem op med en ny, lav skænk

Hos Møbelkompagniet har vi altid fokus på at få en masse møbler på lager, der kan pryde de danske hjem på fineste vis. Vores store udvalg af lave skænke er sammensat, så du kan få lige præcis den skænk, du mangler i dit hjem. Det er nemt at skulle samle skænken, når den leveres, og vores skarpe og venlige kundeservice står altid klar til at hjælpe dig, hvis du pludselig er i tvivl om noget.