Advent sale · spar op til 50% på jule gaver!

 

Kontinentalsenge

Filtrer

15 varer

pr side
Stigende
  1. Du fortjener et møbel, der klæder dig, din stue og dit liv!

  2. Vi synes du er flottest med et smil på læben

Filtrer

15 varer

pr side
Stigende

Kontinentalsenge

Hvis du før har prøvet at ligge i revnen i midten af en seng, så ved du helt sikkert, at dette ikke er en særlig behagelig måde at ligge på. For at undgå dette, skal du have fat i en kontinentalseng. Denne type seng har nemlig en lang række fordele, og her hos Møbel Kompagniet finder du denne i forskellige størrelser, farver, materialer osv., så du er sikret at få en seng, der passer perfekt i dit hjem.

Fordele ved kontinentalsenge

Der er mange fordele ved kontinentalsenge, men den helt store fordel er naturligvis, at sengen er uden en markant revne i midten. Dette kan for det første være en kæmpe fordel, hvis du ligger alene i din seng. På denne måde kan du rykke dig rundt i sengen uden at føle, du falder ned i en revne. Ligger I to i sengen, kan I ligge lige, som I ønsker uden, at den ene hele tiden ender i revnen i midten af sengen. Kontinentalsengen har altså en enorm støtte og komfort. Herudover er sengen også lavet i et flot design.

Vigtig information om vores kontinentalsenge

Din seng skal passe ind i dit soveværelse og til din stil. Derfor tilbyder vi selvfølgelige flere forskellige typer af kontinentalsenge, så du kan få fingrene i lige dén, der passer bedst til dig. Vi har for det første forskellige størrelser af disse senge. Vi tilbyder følgende mål:

  • 140 x 200 cm
  • 150 x 200 cm
  • 180 x 200 cm

Møbel Kompagniet har derfor en passende seng til dig, uanset hvor stort eller lille dit soveværelse er, og uanset hvor stor eller lille, du ønsker, din seng skal være.

Vores senge kan også fås i forskellige farver, såsom:

  • sort
  • grå
  • mørkegrå

Det er ofte en fordel at have en neutral farve på din seng, som grå eller sort, da den ikke larmer så meget i rummet. På denne måde bliver du heller ikke så nemt træt af en bestemt farve. Her er det langt nemmere at få farve på dit sengetøj, sengetæppe osv., som nemt kan skiftes ud alt efter, hvilket udtryk du ønsker.

Du har altid muligheden for at vælge, om du ønsker, din seng skal være med eller uden gavl. Når du har valgt den perfekte seng på siden, kan du i højre side af skærmen nemt klikke, hvad du ønsker. Her har du også ved enkelte senge selv mulighed for at vælge, hvilken type ben, du ønsker. Her står valget ofte mellem egetræsben, stålben og sorte ben.

Kontinentalsenge med topmadras

Normalt skal kontinentalsenge benyttes med en topmadras, og derfor er disse indbygget i vores senge. En topmadras er et ekstra lag, som er til for at skabe komfort, og den findes i mange forskellige materialer og kvaliteter. Her på siden får du muligheden for at vælge mellem en polysoft topmadras, en memory foam topmadras eller en latex topmadras. Gør op med dig selv, hvilken type topmadras, der passer bedst til dig, så din seng er fuldstændig fuldent.

 

Kundeservice online åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 15.00

Søn: Lukket

 

Showroom åbningstider:

Mandag til fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag & søndag: Lukket

Helligdage: Lukket